Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Workshop Persoonlijke Kracht door Egostrippen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Wie kent ze niet? Wie heeft er soms geen last van? In elk bedrijf komen ze voor! Ze belemmeren de voortgang en kunnen relaties behoorlijk onder druk zetten.…. TRIPPENDE EGO’S. Hoe ga jij hiermee om? Zitten ze je in de weg of herken je ze niet eens? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze vragen en meer..

HR Next Exit

"De kick van een congreshit: workshop Egostrippen! De workshops Egostrippen waren in no time uitverkocht. Egostrippen was een fantastische ervaring voor de deelnemers en er was teleurstelling bij degene die deze workshop heeft moeten missen. De dynamiek, de herkenning en de wijze waarop Rick deelnemers meeneemt naar hun (eigen) IK blijkt een groot succes en duidelijk in een behoefte te voorzien. Uit de evaluatie blijkt dat de workshop Egostrippen tijdens HR Next Exit! met een 8,3 is beoordeeld. Deze informatie, de vele positieve en enthousiaste reacties van de deelnemers zijn voor de NVP reden om in overleg met Rick te kijken hoe we een vervolg kunnen geven aan onze eerste succesvolle samenwerking. Eunice Coli - Projectleider NVP, HR Next Exit!"

Persoonlijke kracht door Egostrippen

Ontdek ook de geestverruimende werking van Egostrippen!

Wie kent ze niet? Wie heeft er soms geen last van? In elk bedrijf komen ze voor! Ze belemmeren de voortgang en kunnen relaties behoorlijk onder druk zetten.…. TRIPPENDE EGO’S. Hoe ga jij hiermee om? Zitten ze je in de weg of herken je ze niet eens?

Inhoud workshop

We leven in een dynamische tijd. De ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Hoe sneller we kunnen aansluiten bij deze ontwikkelingen, hoe beter we er ons voordeel mee kunnen doen. Dit lukt echter niet als trippende ego’s ons in de weg blijven zitten. Deze trippende ego’s vragen om persoonlijk leiderschap. Buitengewoon persoonlijk leiderschap van jezelf!

Volgens Rick van Asperen is het tegenwoordig van onschatbare waarde als je in staat bent om te kunnen Egostrippen. Door ego’s te strippen ontstaat er een zevensprong aan mogelijkheden waar je eerder alleen maar een doodlopende straat meende te zien.

Iets voor jullie?

Geniet je ervan om op een enthousiasmerende manier geïnspireerd te worden? Wil je persoonlijk leiderschap binnen jouw organisatie (door)ontwikkelen?  Informeer dan naar de workshop Egostrippen. Wees gerust, Egostrippen werkt als een geestverruimend middel zonder negatieve bijwerkingen. Op basis van de specifieke wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever kan de workshopduur variëren van 2 uur tot 3 dagen.

Leren, groeien, verrijkende inzichten, ontdekken, uitwisselen, spelen, plezier en co-creëren zijn woorden die je een indruk geven wat je tijdens zijn workshop te wachten staat. De workshop Egostrippen wordt in allerhande sectoren beoordeeld als zeer vernieuwend en buitengewoon praktisch toepasbaar, zowel privé als zakelijk. Na verrassende inzichten ga je naar huis met concrete handvatten!

Deze workshop Egostrippen boeken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Rabobank

"“Zelden heeft een training meer losgemaakt en nagegalmd dan de workshop Egostrippen. Rick brengt zijn gedachtengoed (levenswerk!) vol overtuiging en passie. Hij is van nature oprecht geinteresserd in zijn medemens, wat de workshop ook nog eens een heel persoonlijke tint geeft. Ik merk dat we allemaal dagelijks (met vallen &opstaan) zijn ideeen en tips in de praktijk brengen. Binnenkort hebben wij een vervolg en het zal geen verbazing wekken dat we daar allemaal naar uitzien!”"

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Persoonlijke Kracht door Egostrippen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid