Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Rebel lezing Simone van Neerven
Bewaar als favoriet

Workshop: Oh nee! We hebben een rebel in ons team!

Rebellen zijn lastpakken en die wil je al helemaal niet in je team hebben, toch? Nou juist wel! Zij kunnen namelijk een enorme waardevolle bijdrage leveren aan het team. Hoe? Dat ontdek je in deze leuke en interactieve workshop. 

Workshop: Oh nee! We hebben een rebel in ons team!

Rebellen zijn lastpakken en die wil je al helemaal niet in je team hebben, toch? Nou juist wel! Zij hebben namelijk een aantal eigenschappen die ontzettend waardevol kunnen zijn voor het team. In deze workshop leer je op een leuke en interactieve manier alles over de positieve kanten van rebelleren in organisaties, ga jij de rebel in jouw team met andere ogen zien en ontdek je ook de rebel in jezelf.

Over de workshop: Oh nee! We hebben een rebel in ons team!

Dit is een interactieve en vooral ook leuke workshop die de positieve kant van rebelleren in organisaties laat ziet. De deelnemers leren over de drijfveren van de rebel en ontdekken hun eigen rebels talent. In de workshop gaat het team met vier of vijf rebellen-thema’s aan de slag. Zij werken in kleine groepen en leren elkaar op een heel andere manier kennen. Voor het beste resultaat van de workshop kunnen de rebellen thema’s vooraf in overleg worden gekozen. Voorbeelden van te kiezen thema’s zijn: Waar haal jij je inspiratie en ideeën vandaan?, Maak jij dingen eenvoudiger, of voeg je juist complexiteit toe? en & Stel jij wel de juiste vragen?. Deze workshop is uitermate geschikt voor teams op ieder niveau in de organisatie. De workshop duurt ongeveer 90-120 minuten en kan onderdeel zijn op het programma van bijvoorbeeld een hei- of teamdag of een organisatie event.

Variant: masterclass Oh nee! Onze rebellen lopen de deur uit!

In deze masterclass leer je op een leuke en interactieve manier alles over de positieve kanten van rebellen in organisaties. Samen gaan we op zoek naar hoe rebellen van onschatbare waarde kunnen worden voor de organisatie in plaats van de eeuwige lastpak te blijven. Er wordt geflecteerd over concrete, soms nog niet bestaande rollen die uitermate geschikt zijn voor rebellen. Aan het eind van de masterclass heb je een ander beeld van de rebellen in je organsatie èn een handvol praktische oplossingen hoe je maximaal gebruik kan maken van hun talent.
Deze masterclass is uitermate geschikt voor managers op ieder niveau in de organisatie. De masterclass duurt ongeveer 60-90 minuten en kan onderdeel zijn op het programma van bijvoorbeeld een hei- of teamdag of een organisatie event.

Over Simone van Neerven

Simone van Neerven weet waar ze het over heeft. Zij was ongeveer 18 jaar werkzaam in de corporate wereld, waarvan bijna 16 jaar bij KLM. Zij bekleedde verschillende functies, van data scientist tot het aansturen van een team van 250 monteurs; van het leiden van een team van data specialisten, tot in een vrije rol bottom-up innovatie aanjager rapporterend aan de CEO. Ze werd verkozen tot ‘Most inspirational innovator’ van KLM en behaalde de innovation award Best innovation @KLM voor een traject waar ze een team van rebellen om zich heen verzamelde en zij samen een hardnekkig, complex probleem vrijwel geruisloos wisten op te lossen.

Sinds 2018 runt Simone haar eigen bedrijf reBella. Zij ondersteunt bedrijven en organisaties in innovatie en verandering in Nederland en in het buitenland, van grote commerciële bedrijven tot overheidsdiensten en NGO. Ze gaat altijd op zoek naar hun rebels talent.

Interesse in een lezing de workshop: Oh nee! We hebben een rebel in ons team?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands,  Engels

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop: Oh nee! We hebben een rebel in ons team!

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid