Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

An Nguyen
Bewaar als favoriet

An Nguyen

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Met zijn overtuiging en ervaring dat niets onmogelijk is weet An anderen aan te zetten tot het nemen van actie. Door middel van storytelling, provocatie en liefdevol genadeloos zijn weet hij doeltreffend de mindset van zijn publiek aan te pakken en duidelijk te maken waar leadership op neerkomt.

Stephan Tjiook (DNTSTRY, destartendetandarts)

"Stel je een kerel voor met een rebels uiterlijk, geblondeerd haar en tattoos op zijn armen die het publiek inspireert met zijn verhalen, geweldige visuals maar boven alles, perfecte delivery in elke mogelijke manier. Iemand met een moedig hart die denkt op een manier waarop alleen “the crazy ones” kunnen. Natuurlijk, hij heeft talent, maar heb je enig idee hoe hij er is gekomen? Dag in dag uit keihard werken. Een ware visionair die de toekomst naar het nu brengt. Iemand die elke dag nastreeft de beste versie van zichzelf te worden. Iemand die honderden uren investeert in het verbeteren van zijn vaardigheden. Zodra hij het podium betreedt, weet je zonder enige twijfel, dat jij en iedereen om je een een fantastische tijd gaat beleven."

An Nguyen

Door als tandarts te werken heeft An Nguyen jarenlang leren omgaan met cliënten die liever niets met hem te maken willen hebben. Door middel van de juiste communicatie-strategieën en met behulp van psychologische kennis heeft hij door de weerstand heen leren breken.
Binnen teams werkt dit niet anders.

Veranderingen in een bedrijf stuiten zonder uitzondering op weerstand. Met zijn wijsheid beyond-his-years weet An de juiste toon te treffen. Door middel van storytelling, provocatie en liefdevol genadeloos zijn weet hij doeltreffend de mindset van zijn publiek aan te pakken en duidelijk te maken waar leadership op neerkomt. Zodat inspirerend leiderschap de standaard wordt in plaats van het uitdelen van bevelen

Met zijn overtuiging en ervaring dat niets onmogelijk is weet An anderen aan te zetten tot het nemen van actie. Inspiratie alleen is niet genoeg. Doordat An samen heeft gewerkt met professionals uit verschillende industrieën (o.a. psychologen, filmmakers en performance coaches) beschikt hij over unieke tools om anderen te helpen.

Onderwerpen

  • Inspirerend leiderschap
  • Effectieve communicatie
  • Storytelling
  • De Millennial Trap
  • Marketing in het digitale tijdperk
  • Change Management

Achtergrond

Op jonge leeftijd stond de toekomst van An Nguyen al in steen gebeiteld. Hij zou later tandarts worden en een eigen praktijk starten. Dit was het pad dat zijn ouders, hardwerkende vluchtelingen uit Vietnam, voor hem uitgestippeld hadden. Als tiener voelde hij zich echter gevangen tussen twee culturen; enerzijds loyaal aan zijn ouders en anderzijds aangetrokken tot de westerse cultuur. Door de worsteling die hieruit ontstond weet An nu als geen ander wie hij wél is en wat hij zelf wil. Via een harde leerweg is hij er achter gekomen wat er voor nodig is om succes te bereiken, hoe om te gaan met ambitie en extreme druk en welke valkuilen er op het pad naar succes liggen. Zijn missie is om anderen te inspireren met zijn ervaringen en er voor te zorgen dat ze niet alleen dénken in mogelijkheden, maar er ook naar handelen.

Binnen zeven jaar na zijn afstuderen als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen richtte hij vier succesvolle bedrijven op die een explosieve groei hebben doorgemaakt door middel van rapid growth strategies. Na zijn eerste keynote in 2015 had An binnen een jaar de status van “maverick” binnen de internationale tandheelkunde bereikt. Niet lang daarna wist ook de corporate-industrie hem te vinden. Inmiddels is An een veelgevraagd internationaal spreker op het gebied van marketing, management, leadership en communicatie.

Interesse in een lezing van An Nguyen?

An is een frisse wind, en weet ondanks zijn jonge leeftijd iedereen aan te spreken met zijn eigenzinnige visie en rebelse boodschap, die gebaseerd is op ervaringen en resultaten. Hij maakt het ongrijpbare tastbaar, en het onbegrijpelijke inzichtelijk.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via  072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Lumen.net

"Meerdere keren hebben wij het voorrecht gehad om An op het podium bezig te zien. Elke keer neemt hij mij opnieuw op avontuur. Vanaf het allereerste moment is zijn aanwezigheid boeiend en houdt hij mij op het puntje van mijn stoel met de onverwachte wendingen in zijn verhaal. Zijn boodschap confronteert mij niet alleen met mijn eigen belemmerende overuitingen maar zorgt er ook voor dat mijn woorden, daden worden. Zijn Storytelling is uitzonderlijk en An bevindt zich op een eenzame hoogte."

Beschikbaarheid en informatie

An Nguyen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid