Martin Koolhoven

Martin Koolhoven is een van Nederlands meest succesvolle filmmakers, die zowel eigen scenario’s verfilmde als die van anderen. Martin eet en drinkt film; over hem schreef HP De Tijd ooit dat er celluloid door zijn aderen stroomt. Hij begon met kleine arthouse films, maar via kaskrakers als Het Schnitzelparadijs en Oorlogswinter, maakte hij onlangs zijn internationale debuut met Brimstone, de eerste Nederlandse western die aan meer dan tachtig landen werd verkocht.

Presentaties Martin Koolhoven

1) Regisseer je eigen werk
Thema’s: samenwerken, coachen, leiderschap
Wat is regie? Regie is overzicht. Regie is leidinggeven, delegeren. Samenwerking coördineren op iets waar je met een grote groep mensen aan werkt. Regie is projectmanagement. Hoe haal je samen een doel? Voor veel mensen in het management of in het bestuurlijke veld zal dit proces bekend voor komen.

2) The art of storytelling
Thema’s: storytelling, communicatie
Hoe vertel ik een verhaal? Wat is een verhaal? Wat is het verhaal van mijn organisatie eigenlijk? Wanneer is een verhaal een verhaal? Dit lijken simpele vragen, maar weet u het antwoord? Moet er drama zijn, een plot en/of emotie? En waarom zijn dit soort ingrediënten van belang als ik een boodschap wil vertellen? Martin Koolhoven heeft door de jaren heen geleerd hoe een verhaal het beste overkomt.

3) Alles voor Film
Thema: Martin’s kijk op de filmwereld
In de presentatie ‘Alles voor Film’ deelt Martin zijn passie met de zaal. Hij loopt langs de films die voor hem belangrijk zijn geweest om zelf filmmaker te worden. Maar ook waarom de films zo belangrijk zijn in de filmgeschiedenis.

Je kunt ook kiezen voor een duo lezing van Martin Koolhoven samen met Eddy Terstall. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden hiervan.

Interesse in een leuke presentatie van Martin Koolhoven op jouw evenement?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro / Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field