Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Koolhoven en Terstall
Bewaar als favoriet

De Regisseurs: Koolhoven en Terstall

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Een regisseur is de ultieme manager. Martin en Eddy vertellen op inspirerende wijze hun verhaal onder begeleiding van filmfragmenten. Ze bevragen elkaar af en toe. Aan de hand van verhalen en geprojecteerde beelden gaan ze het gesprek aan met de zaal.

Koolhoven en Terstall: Alles is Regie

Eddy Terstall en Martin Koolhoven behoren tot de bekendste Nederlandse filmmakers. Hun films zijn samen goed voor 24 gouden kalveren en 40 nominaties en ook vele internationale filmprijzen. Ze regisseerden samen 25 speelfilms en meer dan 100 commercials. Voor veel mensen in het management of in het bestuurlijke veld zal dit proces bekend voor komen. Martin en Eddy kunnen op onderhoudende wijze aan de hand van hun vakgebied inzicht geven in hoe zij in praktijk met een groep medewerkers tot een eindresultaat kunnen komen.

Inspirerende duo presentatie Koolhoven en Terstall

Hoe stuur je mensen aan? Hoe belangrijk is voorbereiding? En communicatie? Hoe zit het met hiërarchie? Werken je mensen voor jou of met jou? Uiteindelijk doe je niks zelf. Alle andere mensen die je aanstuurt kunnen ieder op hun vakgebied meer. Een regisseur is de ultieme manager. Martin en Eddy vertellen hun verhaal onder begeleiding van filmfragmenten. Ze bevragen elkaar af en toe. Aan de hand van verhalen en geprojecteerde beelden gaan ze het gesprek aan met de zaal. Een zaal waar mensen zitten die op een andere manier met hetzelfde soort dilemma’s te maken krijgen in hun werkterrein als onze regisseurs op een filmset.

Masterclasses/presentaties die Martin Koolhoven en Eddy Terstall geven:

– The art of storytelling (thema’s: storytelling, communicatie)
Eddy en Martin vertellen hoe ze een visie ontwikkelen, hoe ze die overbrengen op anderen, hoe ze delegeren en motiveren; kortom hoe zij de regie voeren over hun films. Daar valt veel van te leren, voor iedereen die meer invloed wil op zijn leven en werk. Hoe vertel ik een verhaal naar mijn klanten? Hoe vertel ik een verhaal in mijn organisatie? Martin en Eddy hebben door de jaren heen geleerd hoe een verhaal het beste overkomt.

– Regisseer je eigen werk (thema’s: samenwerken, coachen, leiderschap)
Wat is regie? Regie is overzicht. Regie is leidinggeven, delegeren. Samenwerking coördineren op iets waar je met een grote groep mensen aan werkt. Regie is projectmanagement. Hoe haal je samen een doel? Voor veel mensen in het management of in het bestuurlijke veld zal dit proces bekend voor komen.

– Grenzen verleggen (thema: internationaal werken en samenwerken tussen verschillende culturen)
Eddy en Martin werkten zowel in het binnen- als buitenland, dus met zowel Nederlandse crews als mensen uit andere culturen. Ze kunnen vertellen hoe ze nog onbekende acteurs ontdekten (zoals Rifka Lodeizen, Nadja Hüpscher en Carice van Houten) als wel hoe het is om met internationale sterren als Kit Harington (Game of Thrones) te werken. Ze werkten bij elkaar opgeteld al in meer dan twintig landen of films en tv-commercials.

In elk land heeft een filmset zijn eigen filmcultuur. Eigen gebruiken en hebbelijkheden. Zoals ook in het bedrijfsleven in elk land net even andere mores gelden. Hoe ga je daar mee om en hoe laat je je eigen achtergrond in je voordeel werken. Hollanders zijn samenwerkers en houden van een minder hiërarchische structuur. Hoe ga je er mee om als dat elders anders is. En hoe behoud je de essentie van je eigen aanpak en profiteer je daarvan.

Individuele presentaties

Bovenstaande presentaties kunnen eventueel ook door Martin of Eddy alleen gehouden worden. Naast de gezamenlijke presentaties die Martin en Eddy geven, hebben ze beide ook een presentatie die zij alleen uitvoeren;
Martin Koolhoven: (Alles voor) Film -> Door alleen Martin: film staat centraal
Eddy Terstall: Engagement -> belang hechten aan maatschappelijke kwesties

Duur: al de presentaties kunnen ingezet worden voor 45 minuten tot 90 minuten. Voor een kleurrijke en leerzame avond zijn Martin en Eddy ook in te huren voor een avondvullend programma.

Interesse in een presentatie van Koolhoven en Terstall of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De Regisseurs: Koolhoven en Terstall

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid