Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Eddy Terstall
Bewaar als favoriet

Eddy Terstall

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

Eddy Terstall is een van Nederlands meest herkenbare filmmakers. Hij regisseerde ze niet alleen, hij schreef ze ook allemaal zelf – waardoor zowel inhoudelijk als stilistisch zijn oeuvre een stijlvastheid heeft die je zelden ziet. In deze presentatie gaat Eddy het gesprek aan met de zaal en geeft hij antwoord op de vraag waarom engagement zo belangrijk is in de kunst van filmmaken.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Eddy Terstall

Eddy Terstall is een van Nederlands meest herkenbare filmmakers. Hij regisseerde ze niet alleen, hij schreef ze ook allemaal zelf – waardoor zowel inhoudelijk als stilistisch zijn oeuvre een stijlvastheid heeft die je zelden ziet. Al na een paar shots herken je een Terstall-film.

Lezing: Engagement – ‘De kunst van betrokkenheid’

Eddy Terstall is bij het publiek misschien wel even bekend om zijn engagement als om zijn films. Als een van de initiatiefnemers van Vrij Links trad hij op de voorgrond van het politieke debat met vrijzinnige ideeën die ook ruimschoots in zijn films als Simon, Rentafriend en Vox Populi naar voren komen.

Terstall heeft politicologie gestudeerd en is actief lid van de PvdA waar hij te boek staat als een liberaal. Terstall adviseert een aantal beleidsmakers. Van ministers tot gemeenteraadsleden en publiceert regelmatig opiniestukken over integratie in o.a. de Volkskrant en het Parool. De thematiek waar hij zich mee bezig houdt;

  • vrijheid van meningsuiting
  • bescherming van secularisme en persoonlijke vrijheid

In zijn presentaties gaat Eddy het gesprek aan met de zaal en geeft hij antwoord op de vraag waarom engagement zo belangrijk is in de kunst van filmmaken. Het thema van ‘Engagement’ is daarom ook betrokkenheid bij de samenleving. Iedere organisatie die interesse heeft en/of een bijdrage levert aan het maatschappelijke debat.

Naast zijn persoonlijke presentatie, geeft Eddy Terstall ook gezamenlijke presentaties met Martin Koolhoven. Voor deze presentaties kun je hier klikken.

Interesse in een presentatie van Eddy Terstall op jouw bijeenkomst?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Eddy Terstall

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker