‘Belang hechten aan een maatschappelijke kwestie’
Eddy Terstall is een van Nederlands meest herkenbare filmmakers. Hij regisseerde ze niet alleen, hij schreef ze ook allemaal zelf – waardoor zowel inhoudelijk als stilistisch zijn oeuvre een stijlvastheid heeft die je zelden ziet. Al na een paar shots herken je een Terstall-film, kortom, Eddy is een echte filmauteur.

Presentatie / Masterclass Eddy Terstall: ‘Engagement’
Eddy Terstall is bij het publiek misschien wel even bekend om zijn engagement als om zijn films. Als een van de initiatiefnemers van Vrij Links trad hij op de voorgrond van het politieke debat met vrijzinnige ideeën die ook ruimschoots in zijn films als Simon, Rentafriend en Vox Populi naar voren komen.

In deze presentatie gaat Eddy het gesprek aan met de zaal en geeft hij antwoord op de vraag waarom engagement zo belangrijk is in de kunst van filmmaken. Het thema van ‘Engagement’ is daarom ook betrokkenheid bij de samenleving.

Duur: circa 60 minuten.
Voor wie: Iedere organisatie die interesse heeft en/of een bijdrage levert aan het maatschappelijke debat.

Naast zijn persoonlijke presentatie, geeft Eddy Terstall ook gezamenlijke presentaties met Martin Koolhoven. Voor deze presentaties kun je hier klikken.

Interesse in een leuke presentatie van Eddy Terstall op uw bijeenkomst of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro / Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field