Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Tijdens onze online netwerkbijeenkomst heeft Houda een energizer gegeven waarbij zij met haar positieve energie en daadkracht de mensen thuis heeft kunnen laten mee bewegen. Met haar verhaal over omgaan met tegenslagen, motivatie en zelfsturing heeft zij de collega’s en netwerkpartners geïnspireerd én laten zien dat de start niets zegt over de finish. Ben je op zoek naar een bevlogen spreker die vanuit oprechtheid mensen kan raken, boek dan Houda als spreker!
Meer Kans op Werk Jongeren

Sprekers Avontuur en expeditie

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Avontuur en expeditie

Laat je inspireren door de bijzondere verhalen van sprekers over avontuur en expeditie. Leer van hun ervaringen met ambitieuze doelen, tegenslagen en het verleggen van grenzen. En doe er zelf je voordeel mee!

33 Sprekers gevonden

Michael Kortekaas Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Florian Dirkse Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Teun Voeten Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Boogert Bekijken
Bewaar als favoriet
The Barefoot Dutchman - Anton Nootenboom Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Avontuur en expeditie

Wat kunnen we leren van de avonturen en expedities van een ander? De lezingen van sprekers in de categorie avontuur en expeditie staan garant voor een bijzonder verhaal. En niet alleen door de mooie beelden van de expeditie zelf. Ze leren je anders naar de wereld te kijken en inspireren je het beste uit jezelf te halen. Avonturiers die op expeditie zijn geweest, kunnen als geen ander de volgende vragen beantwoorden: - Hoe bereik je ambitieuze doelen? - Wat vraagt leiderschap? - Hoe ga je om met veiligheid en risico’s? - Hoe werk je samen in extreme omstandigheden en stress? - Wat gebeurt er als je je grenzen verlegt en buiten je comfortzone stapt? - Hoe ga je om met tegenslagen? Deze sprekers met een avontuurlijk leven verstaan de kunst van uitzonderlijk presteren in extreme omstandigheden. Bovendien leggen ze de link met de uitdagingen waarvoor het bedrijfsleven staat zoals het verantwoordelijkheid nemen voor eigen keuzes. Ze helpen jou en jouw team graag om je droom te volgen en deze waar te maken binnen je werkomgeving. Leer ook een avontuurlijke mindset te ontwikkelen. Want avontuur geeft zelfvertrouwen, veerkracht en helpt je persoonlijk leiderschap vorm te geven. En niet te vergeten: het maakt je leven leuker! Neem daarom nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.