Op zoek naar een avontuurlijke spreker met uniek verhaal?

The Barefoot Dutchman - Anton Nootenboom
Bewaar als favoriet

The Barefoot Dutchman (Anton Nootenboom)

Dit is het inspirerende verhaal van oud-militair Anton Nootenboom die, met een tocht op blote voeten van duizenden kilometers dwars door Australië, een wereldrecord liep. Een avontuurlijk verhaal over doorzettingsvermogen, inspirerende levenslessen en veerkracht.

Scalda

"Zowel studenten als docenten en collega's waren enorm onder de indruk van Anton's verhaal. Hij gebruikt zijn reis als rode draad om zijn boodschap over te brengen waarbij hij op een inspirerende wijze vertelt en ervoor zorgde dat ook de studenten een heel uur aandachtig luisterden. Een aanrader! "

The Barefoot Dutchman (Anton Nootenboom)

Belangrijk om te weten: Anton Nootenboom start februari 2024 met het neerzetten van een nieuw wereldrecord: Blootsvoets lopen van LA naar New York City! Dit is 5.000 kilometer. Door de hitte van Death Valley, de Rocky Mountains in, ontmoetingen met dodelijke dieren riskeren en langs de eindeloze lange wegen van dit prachtige land. Dit alles om bewustzijn te creëren en fondsen te werven ten behoeve van de geestelijke gezondheid van mannen. Ben je geïnteresseerd in een lezing door Anton en wil je meer weten over zijn beschikbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over Anton Nootenboom

Net als veel collega’s worstelde Anton Nootenboom na zijn missies naar Afghanistan en zijn terugkeer naar de maatschappij met zijn mentale gezondheid. Dat moest veranderen, vond hij. Anton wilde aandacht voor het probleem creëren door iets bijzonders te doen: een tocht van meer dan 3000 kilometer door Australië op blote voeten. Met de weerbaarheid die Anton toen in zichzelf ontdekte, wil hij anderen inspireren.

Anton is in Australië, inmiddels bekend als The Barefoot Dutchman, een nationale held geworden. Een flinke dosis media-aandacht zorgde ervoor dat hij daar nu overal op straat herkend wordt.

Het is niet voor het eerst dat hij op blote voeten een buitengewone tocht onderneemt. Drie jaar daarvoor liep hij – ongetraind – op blote voeten naar het Mount Everest Base Camp. Anton heeft over zijn ervaringen het boek ‘The Barefoot Dutchman – Oorlogsveteraan met een missie: over fysieke uitdaging, kwetsbaarheid en mentale kracht‘ (2022) geschreven.

Over de lezing van The Barefoot Dutchman

In zijn spannende en inspirerende lezing vertelt TEDx-spreker Anton openhartig over zijn missies naar Afghanistan, zijn opgelopen mentale problemen én hoe hij die overwon. Tevens vertelt hij over zijn spannende en inspirerende wandeltocht op blote voeten (!) dwars door Australië, waarmee hij een wereldrecord op zijn naam schreef. Tijdens de lezing deelt hij zijn levenslessen.

Met zichzelf als sprekend voorbeeld en prachtig videobeelden van zijn avonturen wil hij anderen inspireren en laten zien dat je kunt vertrouwens op jezelf en op anderen, als jij jezelf daarvoor openstelt.

Optioneel bij te boeken: adem- en ijsbadsessie

Tijdens een sessie in een ijsbad stap je uit je comfortzone, je ervaart wat jouw mechanismen zijn tijdens stress en leert ontspanning te vinden. Anton leert je hoe je dit doet met behulp van ademhalingsoefeningen en jouw mindset.

Publiciteit en pers

  • de Volkskrant: “Twee wereldrecords op blote voeten voor meer aandacht voor de geestelijke gezondheid van mannen.”
  • Algemeen Dagblad: “Nederlandse oorlogsveteraan voltooit monstertocht: 3000 kilometer op blote voeten.
  • RTL Nieuws: “Op blote voeten door Australië: zo strijdt Anton tegen depressies.
  • Hugh Jackman, acteur: “Anton, it is amazing what you are doing. Keep going champ!”

The Barefoot Dutchman boeken voor een lezing?

Heb je nog vragen of wil je een offerte van ons ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Scalda

"Zowel studenten als docenten en collega's waren enorm onder de indruk van Anton's verhaal. Hij gebruikt zijn reis als rode draad om zijn boodschap over te brengen waarbij hij op een inspirerende wijze vertelt en ervoor zorgde dat ook de studenten een heel uur aandachtig luisterden. Een aanrader! "

Gorilla Sports

"Anton heeft een prachtig verhaal over zijn reis vanuit een diep persoonlijk dal naar een wereldrecord op blote voeten lopen. Anton heeft ons enorm geïnspireerd!"

Beschikbaarheid en informatie

The Barefoot Dutchman (Anton Nootenboom)

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid