Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Omgaan met Tegenslag

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Omgaan met Tegenslag

Hoe overwin je tegenslagen en vind je weer motivatie? Dit hebben de sprekers in de categorie Omgaan met tegenslag aan den lijve ondervonden. Ze delen hun inspirerende levenslessen en nodigen je uit om weer de regie over je leven te pakken!

53 Sprekers gevonden

Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Des Balentien Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Robbert Charroe Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Jaap Bressers Bekijken
Bewaar als favoriet
Robin Schaap Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Omgaan met Tegenslag

Het zal je maar overkomen: Je bent in de kracht van je leven als opeens het noodlot toeslaat. Een ernstige blessure waardoor jouw topsportcarrière opeens eindigt. Een hartinfarct, dwarslaesie of kanker. Langzaam maar zeker steeds meer van je gehoor en zicht verliezen. Onschuldig jaren vastzitten in een buitenlandse cel of een terroristische aanslag meemaken en overleven. Hoe ga je om met deze tegenslagen? Raak je verbitterd of geeft het je juist kracht? Ga je bij de pakken neerzitten of pak je de draad weer op? Misschien ben je er zelfs wel een beter, blijer en socialer mens van geworden. Bij deSpreker.nl vind je sprekers die hun tegenslagen hebben omgebogen tot iets moois. Vergeleken bij hun tegenslagen lijken onze eigen tegenslagen, privé of op het werk, eigenlijk maar kleine hobbels in de weg. De regie terugpakken over je leven na een heftige gebeurtenis is voor iedereen herkenbaar. Of dit nu een ziekte, blessure of aanslag is. Of het verlies van een baan, vriendschap of het overlijden van een dierbare. Je kan geen cijfer geven aan leed, maar hoe pak je de draad verder op? Onze sprekers laten zien dat je altijd keuzes hebt en de regie kan pakken. Ze delen graag hun levenslessen die zij uit de tegenslagen hebben gehaald. Buig nu ook je tegenslagen om van een bedreiging naar een kans. In de privésfeer of zakelijk. Neem daarvoor nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.