Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ad heeft vooraf aan de opdracht goed overleg met ons gehad, waardoor de afstemming optimaal te noemen was. Verder was Ad tijdens de voordracht heel goed in staat om zijn verhaal aan de doelgroep aan te passen. Ad inspireert en brengt in beweging, maakt dat je nadenkt en blijft tegelijk licht en humorvol.
Sprankel & Co

Sprekers Omgaan met Tegenslag

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Omgaan met Tegenslag

Hoe overwin je tegenslagen en vind je weer motivatie? Dit hebben de sprekers in de categorie Omgaan met tegenslag aan den lijve ondervonden. Ze delen hun inspirerende levenslessen en nodigen je uit om weer de regie over je leven te pakken!

66 Sprekers gevonden

Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Sanne van Paassen Bekijken
Bewaar als favoriet
Yvo Kouwenhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Joyce de Ruiter Bekijken
Bewaar als favoriet
Jaap Bressers Bekijken
Bewaar als favoriet
Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Niek van den Adel Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Omgaan met Tegenslag

Het zal je maar overkomen: Je bent in de kracht van je leven als opeens het noodlot toeslaat. Een ernstige blessure waardoor jouw topsportcarrière opeens eindigt. Een hartinfarct, dwarslaesie of kanker. Langzaam maar zeker steeds meer van je gehoor en zicht verliezen. Onschuldig jaren vastzitten in een buitenlandse cel of een terroristische aanslag meemaken en overleven. Hoe ga je om met deze tegenslagen? Raak je verbitterd of geeft het je juist kracht? Ga je bij de pakken neerzitten of pak je de draad weer op? Misschien ben je er zelfs wel een beter, blijer en socialer mens van geworden. Bij deSpreker.nl vind je sprekers die hun tegenslagen hebben omgebogen tot iets moois. Vergeleken bij hun tegenslagen lijken onze eigen tegenslagen, privé of op het werk, eigenlijk maar kleine hobbels in de weg. De regie terugpakken over je leven na een heftige gebeurtenis is voor iedereen herkenbaar. Of dit nu een ziekte, blessure of aanslag is. Of het verlies van een baan, vriendschap of het overlijden van een dierbare. Je kan geen cijfer geven aan leed, maar hoe pak je de draad verder op? Onze sprekers laten zien dat je altijd keuzes hebt en de regie kan pakken. Ze delen graag hun levenslessen die zij uit de tegenslagen hebben gehaald. Buig nu ook je tegenslagen om van een bedreiging naar een kans. In de privésfeer of zakelijk. Neem daarvoor nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.