Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Willem Peter really grasps the pulse of the times. His insights into technology development are definitely useful to prepare actions for the future. Our members are greatly inspired by his presentation. Nan Su, Partner at DSBP and market development & administrative manager at NICOLE
NICOLE

Sprekers Gamification

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Motiveren van werknemers/Gamification

Wil je meer leren over gamification? Ontdek welk effect het kan hebben in jou team of organisatie. Kom meer te weten over wat er speelt binnen de organisatie, op een speelse manier. Laat onze sprekers je inspireren en motiveren!

2 Sprekers gevonden

Wouter van den Bijgaart Bekijken
Bewaar als favoriet
Horst Streck Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over motiveren van werknemers

Gamification is de manier om het ijs te breken. Waar sommige mensen denken dat spelletjes alleen voor thuis zijn, kun je nu laten zien dat het ook echt op de werkvloer helpt. Gamification brengt energie binnen teams en organisatie. Daarnaast geeft het veel inzichten. Misschien vraag je je af wat is de betekenis van gamification en voor welke sector is het geschikt? Bij gamification wordt er gebruik gemaak van spelprincipes en speeltechnieken om het gedrag van mensen op een positieve manier te analyseren en sturen. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over motiveren van werknemers op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.