Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Wiro Kuipers

“To make work feel like play.” Dat is de missie waar Wiro Kuipers aan werkt. Hij geeft interactieve lezingen en workshops over ‘spelen’ en hoe dat kan helpen om serieuze vraagstukken in organisatie en maatschappij op te lossen, waarbij zijn LEGO Serious Play strategiesessie het meest in het oog springt.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Wiro Kuipers

Wiro Kuipers is bestuurs- en bedrijfskundige en bestiert samen met zijn partner hun adviesbureau Zin in de Zaak en de stichting Zinnige Streken. Hij is bovendien actief als mentor voor de Happy Startup School en faciliteert sessies voor Gave Dingen Doen.

In zijn activiteiten zijn twee rode draden te herkennen. De eerste is het thema ‘Zin’. Wiro richt zich op de betekenis van organisaties en individuen en helpt die versterken. Dat doet Wiro liefst op een manier waarop mensen ‘er zin in hebben’. Dat raakt aan de tweede rode draad: ‘spelen’. Wiro Kuipers zet het liefst speelse interventies in om mensen op een energieke en creatieve manier te helpen nieuwe oplossingen te vinden voor bestaande vraagstukken.

Workshop: Lego Serious Play
‘To make work feel like play’ is dan ook zijn intentie. Daarvoor zet Wiro verschillende speelse werkvormen in binnen organisaties, waarbij LEGO Serious Play het meest in het oog springt. Ook ontwikkelt en begeleidt hij spelvormen en spellen die helpen om strategische vraagstukken op te lossen. Lees meer.

Wiro Kuipers is in te zetten voor een interactieve lezing of workshop waarin je de ‘power of play’ ervaart en waarin je op een verrassende manier ervaart hoe spel je kan helpen in je werk.
Wiro Kuipers inhuren of boeken voor lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.
Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Wiro Kuipers

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker