Wiro Kuipers

Wiro Kuipers is bestuurs- en bedrijfskundige en bestiert samen met zijn partner hun adviesbureau Zin in de Zaak en de stichting Zinnige Streken. Hij is bovendien actief als mentor voor de Happy Startup School en faciliteert sessies voor Gave Dingen Doen.

In zijn activiteiten zijn twee rode draden te herkennen. De eerste is het thema ‘Zin’. Wiro richt zich op de betekenis van organisaties en individuen en helpt die versterken. Dat doet Wiro liefst op een manier waarop mensen ‘er zin in hebben’. Dat raakt aan de tweede rode draad: ‘spelen’. Wiro Kuipers zet het liefst speelse interventies in om mensen op een energieke en creatieve manier te helpen nieuwe oplossingen te vinden voor bestaande vraagstukken.

Workshop: Lego Serious Play
‘To make work feel like play’ is dan ook zijn intentie. Daarvoor zet Wiro verschillende speelse werkvormen in binnen organisaties, waarbij LEGO Serious Play het meest in het oog springt. Ook ontwikkelt en begeleidt hij spelvormen en spellen die helpen om strategische vraagstukken op te lossen. Lees meer.

Wiro Kuipers is in te zetten voor een interactieve lezing of workshop waarin je de ‘power of play’ ervaart en waarin je op een verrassende manier ervaart hoe spel je kan helpen in je werk.
Wiro Kuipers inhuren of boeken voor lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Wiro Kuipers

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.