Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wiro Kuipers
Bewaar als favoriet

Wiro Kuipers

‘Play is the way!” Dat is de missie waar Wiro Kuipers aan werkt. Hij geeft interactieve lezingen en workshops over ‘spelen’ en hoe dat kan helpen om serieuze vraagstukken in organisatie en maatschappij op te lossen, waarbij zijn LEGO SERIOUS PLAY strategiesessie het meest in het oog springt.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Wiro Kuipers

Wiro Kuipers gelooft dat in ‘spelen’ de oplossing schuilt voor veel vraagstukken in de maatschappij en in organisaties. Hij daagt je uit om met een speelse mindset naar je werk te kijken en zo tot verrassende inzichten te komen. Of: om lastige thema’s eens inzichtelijk te maken door er met een ‘gamebril’ naar te kijken. De principes van spelen kunnen ons helpen met meer zin te werken aan wat er toe doet.

Wiro verzorgt interactieve lezingen over de principes van spel en spelen en wat die voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen. En: als facilitator in de LEGO SERIOUS PLAY methode kan hij helpen doorbraken te realiseren in lastige, strategische onderwerpen waar je organisatie mee te maken heeft (zie daarvoor de LEGO SERIOUS PLAY strategiesessie).

Om dat te kunnen doen put Wiro uit zijn bestuurskundige en bedrijfskundige achtergrond, en ervaring op verschillende niveaus in organisaties in de publieke én private sector. Met zijn onderneming ‘Zin in de Zaak’ is hij al meer dan vijftien jaar actief als creatief adviseur, waarvan ruim tien jaar met behulp van LEGO. Op dat vlak werkt hij samen in het verband Professional Play. De laatste jaren was Wiro bovendien actief op het raakvlak tussen maatschappij, overheid en onderwijs bij het DesignLab van de Universiteit Twente.

Wiro Kuipers inhuren of boeken voor lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Wiro Kuipers

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker