Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wiro Kuipers
Bewaar als favoriet

Wiro Kuipers

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

“Make work feel like play!” Vanuit die intentie helpt Wiro Kuipers met LEGO SERIOUS PLAY serieuze vraagstukken in organisatie en maatschappij op te lossen. Hij spreekt de verbeelding aan, zorgt voor maximale betrokkenheid en helpt helderheid te vinden in complexe situaties, op een leuke, speelse manier.

Wiro Kuipers

Wiro Kuipers gelooft dat in ‘spelen’ de oplossing schuilt voor veel vraagstukken in de maatschappij en in organisaties. Hij daagt je uit om met een speelse mindset naar je werk te kijken en zo tot verrassende inzichten te komen. Of: om lastige thema’s eens inzichtelijk te maken door er letterlijk mee te spelen. De principes van spelen kunnen ons helpen met meer zin te werken aan wat er toe doet.

Die principes brengt Wiro samen in zijn werk met LEGO SERIOUS PLAY. Als één van de meest ervaren facilitators in die methode kan hij helpen doorbraken te realiseren in lastige, strategische onderwerpen waar je organisatie mee te maken heeft (zie daarvoor de LEGO SERIOUS PLAY strategiesessie).

Achtergrond Wiro Kuipers

Om dat te kunnen doen put Wiro uit zijn bestuurskundige en bedrijfskundige achtergrond, en ervaring op verschillende niveaus in organisaties in de publieke én private sector. Met zijn onderneming ‘Zin in de Zaak’ is hij al meer dan vijftien jaar actief als creatief adviseur, waarvan ruim tien jaar met behulp van LEGO. Op dat vlak werkt hij samen in het verband Professional Play. De laatste jaren is Wiro bovendien actief op het raakvlak tussen maatschappij, overheid en onderwijs bij het DesignLab van de Universiteit Twente.

Wiro Kuipers inhuren of boeken voor lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Wiro Kuipers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid