Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter is intelligent, innemend en verrassend. In juni 2013 is hij dagvoorzitter geweest van een bestuurlijk evenement georganiseerd in opdracht van de gemeente Teylingen. Tijdens het programma, waarin wisselende tafelgasten spraken over actuele gemeentelijke uitdagingen, wist hij op een prettige manier de discussie aan tafel scherp te houden en het publiek betrokken. Hij verplaatst zich in de doelgroep en verdiept zich goed in de materie. Zijn voorzitterschap heeft in belangrijke mate bijgedragen aan een geslaagd evenement. Lydia Verkerk Communicatieadviseur
Gemeente Teylingen

Ondernemen

HomeZakelijke workshops/Ondernemen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over ondernemen. Er zijn verschillende workshops, voor verschillende doelgroepen. Sommige organisaties leren liever door creatief bezig te zijn en andere gaan graag aan de slag met theorie. Waar zijn jullie naar op zoek?

21 resultaten gevonden

Workshop Speelruimte creëren in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Design Thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
Willem Peter de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
teken je toekomst en chantal vermeer Bekijken
Bewaar als favoriet
masterclass werkdruk verminderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Chris van Fleuten THE FUTURE IS NOW! Bekijken
Bewaar als favoriet
Masterclass innovatie in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet

Lees verder about Ondernemen

Tijdens een workshop ga je echt met elkaar aan de slag. Het gesprek komt op gang en workshopleider heeft verschillende opdrachten gemaakt om jullie verder te helpen. De workshopleiders zijn ervaren en weten hoe ze het beste met groepen kunnen werken. Ondernemen is een groot begrip, hieronder hangen verschillende thema’s. Iedere workshopleider heeft zijn of haar vakgebied. Onze sprekers maken hun zakelijke workshop over ondernemen op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.