Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Hoe krijg je Strategielijnen interessant voor een breed onderwijs publiek? Met de creativiteit, het enthousiasme en de muzikaliteit van niemand minder dan Peter van Kempen! Peter zorgde ervoor dat ons totale Cluster (110 personeelsleden) hun hart en hoofd openden voor elkaar en voor nieuwe ideeën. Hij heeft ons evenement tot een groot succes gemaakt! Een betere start voor de uitrol van onze nieuwe Strategielijnen hadden we niet kunnen wensen. Nogmaals bedankt Peter” Rob Op ten Berg Teamleider / Adjunct-directeur Zadkine Veiligheidsacademie
Zadkine Veiligheidsacademie

Ondernemen

HomeZakelijke workshops/Ondernemen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over ondernemen. Er zijn verschillende workshops, voor verschillende doelgroepen. Sommige organisaties leren liever door creatief bezig te zijn en andere gaan graag aan de slag met theorie. Waar zijn jullie naar op zoek?

21 resultaten gevonden

Het Toekomstkabinet Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Speelruimte creëren in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Design Thinking Bekijken
Bewaar als favoriet
Willem Peter de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
teken je toekomst en chantal vermeer Bekijken
Bewaar als favoriet
masterclass werkdruk verminderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Chris van Fleuten THE FUTURE IS NOW! Bekijken
Bewaar als favoriet

Lees verder about Ondernemen

Tijdens een workshop ga je echt met elkaar aan de slag. Het gesprek komt op gang en workshopleider heeft verschillende opdrachten gemaakt om jullie verder te helpen. De workshopleiders zijn ervaren en weten hoe ze het beste met groepen kunnen werken. Ondernemen is een groot begrip, hieronder hangen verschillende thema’s. Iedere workshopleider heeft zijn of haar vakgebied. Onze sprekers maken hun zakelijke workshop over ondernemen op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.