Workshop Empathisch Stakeholdermanagement

Het tijdschrift Time noemde corporate empathie onlangs ‘the hottest trend in leadership’, want het verbetert de reputatie, de klant- en medewerkerstevredenheid en het leiderschap aantoonbaar. Empathische ondernemingen groeien ook harder en maken meer winst, zo
toont steeds meer onderzoek aan.

Omdat empathie cruciaal is voor de beeldvorming en de kwaliteit van in- en externe relaties is het een belangrijke succesfactor binnen corporate communicatie en reputatie- en stakeholdermanagement. Een effectiever middel om de betrokkenheid (engagement) en de strategische steun (alignment) van de stakeholders te versterken bestaat niet.

De workshop Empatisch Stakeholdermanagement

In deze management workshop leren de deelnemers hun omgevingssensitiviteit te verhogen door in de schoenen van hun klanten, medewerkers, persrelaties, toezichthouders en andere stakeholders te gaan staan. Met oefeningen en vele do’s en dont’s uit de praktijk leren ze hun stakeholders te boeien en te binden en criticasters in ambassadeurs te veranderen. Je kunt antwoorden verwachten op vragen als: hoe kan ik empathischer communiceren? Hoe krijg ik mijn medewerkers of andere stakeholders mee bij veranderingen? Hoe zet ik empathie in voor reputatieverbetering?

De workshop Empathisch Stakeholdermanagement wordt gegeven door Jeroen Duijvestijn en Henk Noort. Henk Noort is de auteur van ‘De Empathische Organisatie‘ (2019). Jeroen Duijvestijn is zelfstandig consultant en toonaangevend expert op het gebied van internal branding en reputatie, stakeholder- en issuemanagement.

Praktisch:
Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen (meer deelnemers in overleg) en de duur is normaal gesproken een dagdeel. Boek je deze workshop voor 1 maart 2020, dan krijg je gratis 20 exemplaren van het boek De Empathische organisatie.

Interesse in de workshop Empathisch Stakeholdermanagement?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field