Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw bijeenkomst?

henk noort
Bewaar als favoriet

Henk Noort

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Ben je op zoek naar een expert op het gebied van empathisch leiderschap voor jouw bijeenkomst? Wil je beter presteren door het perspectief van stakeholders te zien? Bedrijvenpsycholoog en strategisch marktonderzoeker Henk Noort is dé thoughtleader op het gebied van ‘The Hottest Trend in Leadership’: empathie.

Henk Noort

Bedrijvenpsycholoog en strategisch marktonderzoeker  Henk Noort is dé thoughtleader op het gebied van ‘The Hottest Trend in Leadership‘: empathie. Henk is de aangewezen persoon om bestuurders en managers op weg te helpen bij het empathisch leiderschap. Op deze manier zullen zij het perspectief van hun stakeholders zien en met meer plezier beter gaan presteren.

Henk maakt de deelnemers ‘bewust onbekwaam’ op het gebied van empathie en daagt ze vervolgens uit om ‘bewust bekwaam’ te worden. Als doel heeft hij om bij de deelnemers een gewoonte te creëren om zich in de belevingswereld van hun in- en externe stakeholders te verplaatsen. Kortom, hij plant het zaadje van de verandering, zodat ze hun zesde zintuig empathie beter inzetten ten faveure van hun organisatie en carrière.

Onderwerpen waar hij over spreekt:

  • Empathisch leiderschap
  • Stakeholdermanagement
  • Reputatiemanagement
  • Samenwerken
  • Empathic design

Over Henk Noort

Henk studeerde in 1993 af in de Cognitieve psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (Met Genoegen) en werkte sindsdien bij diverse onderzoeksinstituten, waaronder het CBS en Motivaction. In 2008 richtte hij met andere senior-onderzoekers strategisch marktonderzoek- en adviesbureau StakeholdersLab op. Ze helpen organisaties om de harten en hoofden van hun stakeholders te winnen.

Henk publiceerde 7 boeken over uiteenlopende psychologische onderwerpen en schreef talloze artikelen, blogs en columns voor onder meer Men’s Health, Communicatie en drie jaar voor Het Financiële Dagblad. In januari 2020 verscheen van zijn hand zijn het populaire managementboek ‘De Empathische Organisatie’. Dit was zijn zevende boek.

Henk Noort boeken voor jouw event?

Interesse om Henk te boeken? Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Henk Noort

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid