‘Soft Skills voor Professionals’ – Een workshop van Angelique van ‘t Riet

Soft Skills oftewel People Skills zijn de vaardigheden van de 21e eeuw. Het bedrijfsleven schreeuwt om mensen die naast Hard ook Soft Skills hebben ontwikkeld. En deze roep zal alleen maar groter worden. Het hebben van deze vaardigheden onderscheidt je van de rest.

Angelique van ‘t Riet is grondlegger van het Zakelijk Flirten en meest gevraagde spreker over dit onderwerp. Ze heeft een interactieve lezing en workshop ontwikkeld over Soft Skills voor professionals. Net als bijna 15 jaar geleden toen zij ‘Zakelijk Flirten’ introduceerde op de Nederlandse markt, doet zij dat nu weer.

Recent onderzoek van LinkedIn heeft aangetoond dat bijna 70% van de Nederlandse HR-managers moeite heeft met het vinden van talent met de juiste vaardigheden. Er wordt gesteld dat een gebrek aan deze vaardigheden uw bedrijf ten gronde kan richten. Daar waar een organisatie voorheen routinematig en met specifieke vaardigheden een heel eind kwam, vraagt de huidige en toekomstige economie naast de Hard Skills ook om Soft Skills zoals samenwerking, team-building en introspectie. Uit een enquête blijkt dat bijna 60% van de leidinggevenden gelooft dat het gebrek aan deze vaardigheden onder professionals de productiviteit van hun bedrijf beperkt.

Hebben uw professionals Skills zoals: 

Eigenaarschap, strategisch denken, oplossingsgerichtheid, doorzettingsvermogen, communicatieve vaardigheden, nieuwsgierigheid, doelgerichtheid, teamwork?

Kunnen uw professionals:

De beste ideeën genereren, gezonde relaties onderhouden, motivatie ontdekken in zichzelf en anderen en focus aanbrengen?

Veel mensen zijn zich niet bewust van het belang van het hebben, ontdekken en ontwikkelen van deze vaardigheden. En als u het antwoord op bovenstaande vragen niet met zekerheid kunt geven dan is deze workshop een aanrader! In deze workshop wordt op een interactieve, en uitdagende manier, met het besef van het belang van Soft Skills, aan de slag gegaan. Er worden handvatten aangereikt om te toetsen hoe het met deze vaardigheden gesteld is en er worden praktische tips gegeven om ermee aan de slag te gaan.

Angelique van ‘t Riet staat garant voor een vernieuwende, enerverende en wervelende interactieve workshop of lezing rondom het thema Soft Skills. Moderne vaardigheden voor de 21e eeuw!

De duur van deze workshop is 1-2 uur.

Interesse in de workshop soft skills voor professionals?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers