Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Soft Skills
Bewaar als favoriet

Workshop Soft Skills voor Professionals

Soft skills oftewel People skills zijn de vaardigheden van de 21e eeuw. Het bedrijfsleven schreeuwt om mensen die naast Hard skills ook Soft skills hebben ontwikkeld en deze roep zal alleen maar groter worden. Met deze interactieve workshop van Angelique van ’t Riet ga je deze vaardigheden ontwikkelen.

Workshop Soft Skills voor Professionals

Soft Skills voor Professionals

Een workshop door Angelique van ’t Riet

Angelique van ’t Riet duikt tijdens deze workshop in de vraag: ‘Welke skills er nodig zijn in de toekomst voor goed leiderschap?’ Volgens Angelique zijn soft skills minstens net zo belangrijk als hard skills.

Want hoe ziet het er straks uit als technologie en AI een nog grotere rol gaan spelen? Om welke kennis gaat het dan nog? Het is van belang dat we ons veel meer ontwikkelingen op het gebied van soft skills oftewel People Skills. Verbinding maken met anderen en samen waarde creëren. ‘Connectional Intelligence’ wordt gezien als de derde noodzakelijke ‘intelligentie’ naast IQ en EQ om succesvol te kunnen zijn in de 21ste eeuw.

Soft skills zijn nodig om succes te behalen

Daar waar een organisatie voorheen routinematig en met specifieke vaardigheden een heel eind kwam, vraagt de huidige en toekomstige economie naast de Hard Skills ook om Soft Skills, zoals:

  • samenwerking
  • teambuilding
  • introspectie
  • eigenaarschap
  • oplossingsgerichtheid
  • doorzettingsvermogen
  • communicatieve vaardigheden
  • nieuwsgierigheid

In deze interactieve workshop worden handvatten aangereikt om te toetsen hoe het met deze vaardigheden gesteld is en er worden praktische tips gegeven om ermee aan de slag te gaan. De duur van deze workshop is 1-2 uur.

Over workshopleider Angelique van ’t Riet

Angelique van ’t Riet is grondlegger van het Zakelijk Flirten en meest gevraagde spreker over dit onderwerp. Zij heeft nu ook deze interactieve lezing en workshop ontwikkeld over Soft Skills voor professionals. Angelique van ’t Riet staat garant voor een vernieuwende, enerverende en wervelende interactieve workshop of lezing rondom het thema Soft Skills.

Interesse in de workshop Soft skills voor professionals?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Soft Skills voor Professionals

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid