Op zoek naar een workshop die jongeren richting kan geven?

Jongerenworkshop Fearless
Bewaar als favoriet

Jongerenworkshop Fearless

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Deze workshop helpt jongeren hun zelfvertrouwen te vergroten en hun mentale gezondheid te verbeteren door middel van praktische en leuke opdrachten. Dit stelt hen in staat om beter om te gaan met druk en uitdagingen, zodat ze sterker en gelukkiger in het leven staan.

Jongerenworkshop Fearless

Het is mijn missie om jongeren te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en hun zelfvertrouwen te vergroten, zodat ze met veerkracht en optimisme hun toekomst tegemoet kunnen treden.

De druk op jongeren is tegenwoordig immens, wat vaak resulteert in psychische problemen die niet alleen hun eigen toekomst, maar ook die van de maatschappij kunnen beïnvloeden. De jongerenworkshop Fearless biedt een laagdrempelige en positieve benadering om jongeren weerbaarder te maken.

Door hen te helpen zichzelf beter te leren kennen, hun talenten te ontdekken en een visie voor de toekomst te creëren, krijgen ze meer grip op hun mentale gezondheid en kunnen ze met meer vertrouwen en plezier in het leven staan. Deze vaardigheden zijn essentieel voor het maken van weloverwogen keuzes en het ontdekken van wie ze werkelijk zijn, wat hun toekomstdromen waar kan maken.

Resultaat jongerenworkshop ‘Fearless’

De workshop geeft richting aan de vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wie wil ik zijn?
  • Hoe ga ik daar komen?

Na deelname aan de workshop hebben jongeren de vaardigheden om hun talenten te ontdekken, effectief te plannen, en een persoonlijke visie voor hun toekomst te creëren. Ze leren te reflecteren, zichzelf beter te begrijpen, en constructief om te gaan met tegenslagen. Met deze handvatten kunnen ze met meer enthousiasme en richting hun doelen nastreven, wat hen meer rust en zekerheid biedt in hun dagelijks leven.

Vanaf het najaar is het mogelijk om het boek ‘FEARLESS’ van workshopleider Chantal Vermeer te bestellen. Dit boek ondersteunt de workshop door jongeren praktische oefeningen en inzichten te bieden die hun zelfvertrouwen en veerkracht verder versterken.

Vanaf 10 personen.

Over de workshopleider

Chantal Vermeer, illustrator, schrijfster en ondernemer, bekend van diverse media en evenementen. Haar passie is genieten, en ze deelt haar visie en humor om anderen grip te laten krijgen op het leven.

Met ‘Teken je Toekomst’ biedt ze een krachtige methode om mensen te helpen hun verlangens en dromen te ontdekken, zowel zakelijk als persoonlijk. Na een persoonlijke tragedie ontdekte ze de waarde van tekenen voor zelfreflectie en groei, en ze deelt deze ervaring om anderen hoop en vertrouwen te geven in hun eigen reis naar zelfontdekking.

Geïnteresseerd in de jongerenworkshop ‘Fearless’ of heb je een vraag?

Als je interesse hebt in de workshop ‘Fearless’ kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jongerenworkshop Fearless

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid