Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Goede en leerzame presentatie van Jeroen Duijvestijn gehad. Scherpe analyse over communicatiemanagement. Reputatie en imago, vaak onderschat, maar van wezenlijk belang. Terecht appél voor eenduidige interne communicatie, voor regie, risicomanagement en doelgroepbenadering. Open en eerlijk inzicht in dilemma’s en kansen, met heldere voorbeelden uit Jeroens lange praktijk. Zoals Neerlands grootste filosoof, Johan Cruyff, ooit zei: “wanneer je de nul houdt heb je de wedstrijd voor de helft gewonnen\". Een aanrader.” Otte Beeksma, hoofd communicatie Provincie Noord Holland
Provincie Noord Holland

Sprekers Generatie Z

HomeSpreker/Ontwikkeling medewerkers/Generaties/Generatie Z

Het gaat vaak over millennials, maar generatie Z volgt snel en is nog vrij onbekend. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren generatie Z.

3 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over generatie z

Generatie Z is over het algemeen geboren tussen 1995 en 2010. Deze generatie wordt ook wel de Zoomer genoemd. De jongeren zijn geboren met de smartphone in de hand en zijn op zoek naar veiligheid en stabiliteit. Er worden veel onderzoeken gedaan naar verschillende generaties. Het is goed om de algemene eigenschappen te weten en zo begrip te creëren voor alle generaties. Hoe kun je de verschillende generaties samen laten werken? Wat zijn de wensen en behoeftes? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over generatie z op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.