Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Stefan is a very engaging keynote speaker, who enthusiastically connects with his audience. He delivers a clear and comprehensible story, provides practical tools and doesn’t shy away from challenging his audience. Stefan is charming, funny and convincing in his approach, I can whole-heartedly recommend him.
René

Sprekers Generatie Z

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Generaties/Generatie Z

Het gaat vaak over millennials, maar generatie Z volgt snel en is nog vrij onbekend. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren generatie Z.

10 Sprekers gevonden

Joyce van Ombergen-Jong Bekijken
Bewaar als favoriet
De Grote Generatieshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Josje Smeets Bekijken
Bewaar als favoriet
Aart Bontekoning en generatietheater Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Jasper Scholten Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten Brand Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over generatie z

Generatie Z is over het algemeen geboren tussen 1995 en 2010. Deze generatie wordt ook wel de Zoomer genoemd. De jongeren zijn geboren met de smartphone in de hand en zijn op zoek naar veiligheid en stabiliteit. Er worden veel onderzoeken gedaan naar verschillende generaties. Het is goed om de algemene eigenschappen te weten en zo begrip te creëren voor alle generaties. Hoe kun je de verschillende generaties samen laten werken? Wat zijn de wensen en behoeftes? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over generatie z op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.