Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Roelle van Esch
Bewaar als favoriet

Roelle van Esch

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Roelle helpt je graag om de blik en ideeën van millennials en de generatie Z te verbinden met de wijsheid van de oudere generaties. De meest optimale organisatie? Dat is de organisatie met een mooie mix waarbij ALLE generaties kunnen meepraten over beleid en aansturing.

Orcatech

"Roelle gaf ons een mooi inzicht in de unieke dynamiek van samenwerking van vijf verschillende generaties op de werkvloer."

Roelle van Esch

Roelle van Esch geeft presentaties, workshops, masterclasses en trainingen rondom het thema Generaties, Millennials en Generatiemanagement. Daarmee verbindt zij generaties op de werkvloer en helpt ze organisaties en individuen om bruggen te slaan en toekomstbestendig te worden. Al de aanwezige generaties hebben verschillende visies op werk, en al deze visies zijn ook hard nodig: de oudere generatie hecht aan loyaliteit, hierarchie en resultaat, terwijl de jongere generatie flexibel wil zijn, impact wil creëren en zich persoonlijk wil ontwikkelen. Dat deze verschillende visies niet altijd makkelijk samenwerken, is te begrijpen. Maar juist de combinatie van verschillende generaties op de werkvloer, maakt organisaties toekomstbestendig en laat medewerkers excelleren.

Hoe pak je dit nu aan? Roelle maakt inzichtelijk waar de generaties in verschillen, wat je daar als organisatie of leidinggevend kader mee kunt doen, en hoe je de generatieverschillen voor je kunt laten werken in plaats van tegen je.

Onderwerpen waar Roelle van Esch over spreekt:

  • Generaties
  • Generatie Y/Millennials
  • Generatie Z
  • Generatiemanagement
  • Generatiediversiteit & inclusie
  • Futureproof organisaties
  • Duurzame inzetbaarheid

Achtergrond Roelle van Esch

Als voormalig advocaat en HR consultant heeft Roelle bij heel veel verschillende organisaties mee kunnen kijken. Bij verschillende organisaties merkte zij dat verschillende generaties het soms lastig vinden om goed met elkaar samen te werken. Het geven van inzicht en tips en trics op dit gebied geeft Roelle veel voldoening, omdat ze op die manier organisaties kan helpen om zo duurzaam mogelijk te worden ingericht.

“Ik ga weer 40-ers aannemen” zei iemand laatst… maar dat is natuurlijk niet de oplossing.

We hebben de blik en ideeën van millenials en de generatie z hard nodig, en de wijsheid van de oudere generaties eveneens. De meest optimale organisatie? Dat is de organisatie met een mooie mix waarbij ALLE generaties kunnen meepraten over beleid en aansturing.

Interesse in een lezing van Roelle van Esch?

Roelle heeft flair, is snel en geestig en krijgt het publiek makkelijk mee. Samen komen jullie tot een lezing van formaat! Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Kuijpers

"Het verhaal van Roelle was sprankelend en geeft veel inzicht!"

Beschikbaarheid en informatie

Roelle van Esch

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid