Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jasper Scholten
Bewaar als favoriet

Jasper Scholten

Millennial(-expert) Jasper is auteur van het succesvolle boek ‘Het millennial mysterie’. Door zijn unieke achtergrond van HR én diepe kennis van de millennialproblematiek weet hij arbeidsvraagstukken snel te doorgronden.

Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang

"Jasper sprak op ons festival over Millenials en Gen Z omdat dit binnen onze sector de medewerkers, directeuren en bestuurders van de toekomst zijn. Hij kan feilloos (en feitelijk) vertellen over wat je als organisatie in huis moet hebben om deze generaties in huis te houden en doet dat met passie, professionaliteit en charme. Wij waren heel blij met zijn bijdrage."

Jasper Scholten

Jasper Scholten is een millennial die door zowel zijn HR-achtergrond als zijn expertise van de millennialproblematiek uitstekend arbeidsvraagstukken op een eigentijdse wijze kan doorgronden. Hij weet hoe je millennials bij jouw organisatie bindt, hoe je ze geboeid houdt en hoe je jouw organisatie millennialproof kunt maken.

Jasper kan je vertellen waarom millennials zijn zoals ze zijn en legt uit of ze echt zo anders zijn dan andere generaties. Ook weet hij wat je kunt doen aan de hoge verzuimcijfers en de lage retentiecijfers onder millennials.

Het resultaat is dat je praktische tips en kennis hebt gekregen hoe je de generatieverschillen kunt overbruggen. Daarnaast weet je hoe je stress op de werkvloer drastisch kan verlagen. Verder heb je de concrete handleiding hoe je het beste met millennials samen kunt werken.

Onderwerpen waar Jasper Scholten over spreekt:

  • Binden en boeien van millennials
  • Hoe word ik de Chief Energy Officer van mijn eigen leven? (Over vitaliteit, werkgeluk en energiemanagement)
  • Millennials – waarom zijn we zoals we zijn?
  • Millennials – de generatiekloof overbruggen / closing the generation gap

Achtergrond Jasper Scholten

Na zijn studies Bedrijfskunde en Diplomatie is Jasper Scholten (1986) gaan werken binnen HR bij een grote multinational in Nederland. Als high potential werd hij opgenomen in hun talentontwikkelprogramma. Hoewel het maatschappelijk plaatje van een hoog salaris, eigen huis en een uitdagende baan klopte, kwam hij er na een aantal jaar achter dat dit niet zijn plaatje was. Vanwege een flink ‘is dit alles?’ gevoel besloot hij om weg te gaan.

Kort daarna kwam hij erachter dat niet alleen meer millennials dit gevoel kennen: 85% van de millennials twijfelt actief over zijn/haar werk- en privéleven volgens een onderzoek van Monsterboard. Ook werd het hem duidelijk dat er naar schatting van ArboNed 100,000 millennials thuiszitten vanwege te veel stress. Vol ongeloof over deze situatie is hij op zoek gegaan naar antwoorden op de vragen ‘hoe kan dit en wat kunnen we doen?’. Die antwoorden heeft Jasper in zijn succesvolle boek Het Millennial Mysterie verwerkt. Momenteel deelt hij zijn inzichten als veelgevraagd spreker en dagvoorzitter (NL + ENG) bij vele organisaties, young professional- en netwerkverenigingen.

Jasper Scholten inhuren of boeken voor een inspirerende lezing?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

ABN Amro

"Leuk om te zien hoe bevlogen Jasper ons meeneemt in zijn verhaal. Een breakdown doet op generaties en hier zijn publiek mee weet te boeien. Luistert vooraf goed naar de insteek en verwerkt dit in zijn presentatie."

JongVRK

"Afstemming vooraf verliep goed en het was een interessante workshop met veel interactie!"

Open Universiteit

"Jasper Scholten staat ontspannen voor de groep en zorgt voor een vertrouwde en open sfeer. Het publiek voelt zich daardoor op het gemak om vragen te stellen of om in discussie te gaan, wat zorgt voor een interessante en interactieve lezing."

De Transformatie groep

"Voor ons jaarlijks klantencongres hebben we millennial-expert Jasper uitgenodigd. Door Jasper's kennis van wat millennials drijft en zijn prettige manier van voor de groep staan, hebben we na de verdiepende lezing een mooie dialoog gevoerd over het onderwerp. De deelnemers waren erg enthousiast en gingen blij met zijn boek naar huis!"

USG Nederland

"Op het kick-off event van YoungUSG heeft Jasper op enthousiaste wijze een leuke lezing bij ons verzorgd. Mét herkenbare voorbeelden en veel praktische tips!"

Beschikbaarheid en informatie

Jasper Scholten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid