Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Manou van Eerten
Bewaar als favoriet

Manou van Eerten

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Manou van Eerten richt zich op het overbruggen van generatieverschillen en het coachen van Gen Z. Als oprichter van ‘The ME Company’ biedt ze loopbaancoaching en leiderschapstrainingen aan, waarbij haar passie voor verhalen vertellen en antropologische achtergrond van pas komen. Ze staat bekend als een inspirerende spreker die je uitdaagt om jezelf op een nieuwe manier te zien.

Politie Oost Nederland

"Heel leuk verhaal met concrete voorbeelden uit Manou's coachpraktijk. Ik ben nu veel bewuster van mijn eigen normen en waarden geworden over hoe ik vind dat je zou moeten werken. Dat had ik van tevoren niet verwacht. Een aanrader!"

Manou van Eerten

In 2012 startte Manou van Eerten haar coachpraktijk ‘The ME Company’. Zij is gespecialiseerd in loopbaancoaching voor twintigers en dertigers. Inmiddels traint ze ook leidinggevenden over leiderschap, daaronder vallen zowel oudere als jongere generaties.

Manou wilt je uitdagen om op een nieuwe manier naar jezelf te leren kijken, door je bewust te worden van je eigen subjectiviteit. Ze is een verhalenverteller pur sang. Haar stelling is dat elke generatie met zijn eigen normen en waarden is opgevoed over hoe je moet werken. Zo neigen oudere generaties doorgaans naar hiërarchischer manieren van leiderschap waar jonge generaties meer varen op technologische oplossingen en AI.

Onderwerpen waarover Manou van Eerten spreekt

  • Generatieverschillen overbruggen op de werkvloer
  • Boeien en binden van GenZ
  • Leidinggeven aan jonge talenten
  • Hoe maak je je organisatie GenZ-proof?
  • Coachend leiderschap aan GenZ

Manou organiseert ook workshops om frustraties over wat normaal is op de werkvloer tussen generaties weg te nemen.

Achtergrond Manou van Eerten

Manou heeft Organisatieantropologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Later heeft ze haar coachopleiding hieraan toegevoegd. Haar coachpraktijk is uitgegroeid naar coaching in Amsterdam, Haarlem en Utrecht met vijf coaches.

Bovendien heeft ze zich tot generatie-expert ontwikkeld en spreekt ze regelmatig over het overbruggen van generatieverschillen. Ze helpt eveneens bedrijven met generatiemanagement. Daarnaast is ze ook trainer bij De Baak, aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging Noloc, geregistreerd loopbaancoach en erkend teamcoach.

Interesse in een lezing van Manou van Eerten of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Alliance Automotive Group

"Ik dacht dat ik enkel zou leren hoe ik beter met jongere generaties om kon gaan en dat zij zich moesten aanpassen. Maar Manou hield me een spiegel voor. Het ligt ook aan mijn eigen perspectief op jongere generaties. Ik snap nu veel beter dat we het samen moeten doen."

Beschikbaarheid en informatie

Manou van Eerten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid