Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Joyce van Ombergen-Jong
Bewaar als favoriet

Joyce van Ombergen-Jong

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Het is de missie van Joyce om jongeren te supporten bij het verantwoordelijk nemen over een gelukkig, gezond en zinvol leven. Ze neemt haar publiek mee op reis en nodigt ze uit uit te kijken naar welk ‘verhaal’ ze zichzelf en anderen vertellen.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Joyce van Ombergen-Jong

Als ervaren (studie)keuzecoach, schrijfster en spreker is het doel van Joyce van Ombergen-Jong om de volgende generatie te inspireren. Door een ongeval raakte Joyce arbeidsongeschikt en moest ze noodgedwongen stoppen met haar baan in de IT-branche. Ze bleef niet bij de pakken neerzitten en ging op zoek naar hoe ze zin kon geven aan haar ongeval. Via een eigen bedrijf in creatieve workshops werd Joyce uiteindelijk (online) coach, de laatste jaren richt ze zich met name op jongeren.

Onderwerpen waar Joyce over spreekt

  • Persoonlijke leiderschap jongeren
  • Studiekeuze
  • Stress onder jongeren
  • Jezelf opnieuw uitvinden na een ongeval

Achtergrond Joyce van Ombergen-Jong

Joyce van Ombergen-Jong is jongerencoach en schrijfster. Joyce ‘practices what she preaches’; komt haar angsten onder ogen en richt haar focus dagelijks op het leven van een fijn en zinvol leven. Door verantwoordelijkheid en leiding te nemen in haar eigen leven en voor te leven, inspireert ze jongeren om het beste van hun leven te maken.

Deze inspiratie biedt Joyce vooral door te schrijven, te spreken, boeken, blogs en columns te schrijven. Daarnaast host ze een podcast. Mensen kennen haar als een zeer intuïtieve en integere gids. Joyce is niet bang om grote sprongen in het diepe te nemen en heeft het vermogen het grotere plaatje te zien.

Daarnaast heeft ze verschillende online coaching programma’s ontwikkeld voor (ouders van) jongeren. Ook is Joyce auteur van de boeken ‘De Bus naar Ronda‘ (2020), ‘Missie Droombaan‘ (2022) en ‘De Online Coach‘ (2011).

Interesse in een lezing door Joyce van Ombergen-Jong?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Joyce van Ombergen-Jong

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker