Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Joyce van Ombergen-Jong
Bewaar als favoriet

Joyce van Ombergen-Jong

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Het is de missie van Joyce om jongeren te supporten bij het verantwoordelijk nemen over een gelukkig, gezond en zinvol leven. Ze neemt haar publiek mee op reis en nodigt ze uit uit te kijken naar welk ‘verhaal’ ze zichzelf en anderen vertellen.

Landstede

"Joyce is in staat gebleken om, tijdens haar College Tours bij Landstede, studenten te enthousiasmeren voor loopbaancoaching. Haar gastvrijheid, empathie, enthousiasme en vriendelijkheid maken het voor de student eenvoudig om aan te haken tijdens een inspiratiesessie! Naast de inspirerende College Tours heeft ze al enkele keren een gastles verzorgd via Skype vanuit Malaga. Dit heeft zelfs al eens geresulteerd in een uitgebreid coachingstraject bij één van mijn studentes. Ik kan Joyce absoluut aanbevelen en ben blij haar in mijn netwerk te hebben!"

Joyce van Ombergen-Jong

Als ervaren (studie)keuzecoach, schrijfster en spreker is het doel van Joyce van Ombergen-Jong om de volgende generatie te inspireren. Door een ongeval raakte Joyce arbeidsongeschikt en moest ze noodgedwongen stoppen met haar baan in de IT-branche. Ze bleef niet bij de pakken neerzitten en ging op zoek naar hoe ze zin kon geven aan haar ongeval. Via een eigen bedrijf in creatieve workshops werd Joyce uiteindelijk (online) coach, de laatste jaren richt ze zich met name op jongeren.

Onderwerpen waar Joyce over spreekt

  • Persoonlijke leiderschap jongeren
  • Studiekeuze
  • Stress onder jongeren
  • Jezelf opnieuw uitvinden na een ongeval

Achtergrond Joyce van Ombergen-Jong

Joyce van Ombergen-Jong is jongerencoach en schrijfster. Joyce ‘practices what she preaches’; komt haar angsten onder ogen en richt haar focus dagelijks op het leven van een fijn en zinvol leven. Door verantwoordelijkheid en leiding te nemen in haar eigen leven en voor te leven, inspireert ze jongeren om het beste van hun leven te maken.

Deze inspiratie biedt Joyce vooral door te schrijven, te spreken, boeken, blogs en columns te schrijven. Daarnaast host ze een podcast. Mensen kennen haar als een zeer intuïtieve en integere gids. Joyce is niet bang om grote sprongen in het diepe te nemen en heeft het vermogen het grotere plaatje te zien.

Daarnaast heeft ze verschillende online coaching programma’s ontwikkeld voor (ouders van) jongeren. Ook is Joyce auteur van de boeken ‘De Bus naar Ronda‘ (2020), ‘Missie Droombaan‘ (2022) en ‘De Online Coach‘ (2011).

Interesse in een lezing door Joyce van Ombergen-Jong?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

MBO Rijnland

"Joyce heeft een aantal keer de Your Journey College Tour bij ons op mboRijnland gegeven. De Your Journey College Tour wordt door de studenten als zeer positief ervaren. Voor een aantal van de studenten is het reden geweest om een vervolgafspraak met Joyce te maken om samen te sparren over hun toekomst en vervolgopleiding. Ik kan de Your Journey College Tour dan ook zeker aanbevelen!"

Beschikbaarheid en informatie

Joyce van Ombergen-Jong

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid