Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Danielle krekels
Bewaar als favoriet

Danielle Krekels

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Danielle is bedenker van de Coretalents-methode. Deze wetenschappelijk gevalideerde methodiek brengt eenmalig iedereens unieke kerntalenten in kaart en biedt een kompas waarmee voortaan de juiste studie- en carrièrekeuzes worden gemaakt.

Mensa

" Award-winnares Danielle Krekels gaf een geweldig goede presentatie. Uniek: er liep niemand de zaal uit! "

Danielle Krekels

Om het HR-beleid en teamsamenstellingen te optimaliseren is ‘de juiste mens op de juiste plaats’ én ‘goed in zijn vel’ essentieel! Talentenexpert Danielle Krekels is als geen ander in staat om mensen en organisaties écht in hun kracht te zetten: de combinatie van én intrinsieke motivatie én ontwikkelingspotentieel én natuurlijke aanleg. Centraal hierbij staat de Coretalents-methode..

Danielle is bedenker van deze methode. Deze wetenschappelijk gevalideerde methodiek brengt eenmalig iedereens unieke kerntalenten in kaart en biedt een kompas waarmee voortaan de juiste studie- en carrièrekeuzes worden gemaakt.

Er valt oneindig veel te vertellen over de 94 miljard mogelijke combinaties en de talloze toepassingen van de 23 kerntalenten die iedereen in sterke, halve of kleine mate bezit. Kerntalenten worden op basis van je favoriet kinderspel bepaald, wat op zich al een rijke bron aan mogelijkheden én heel plezierige anekdotes biedt.

Danielle zet vanuit deze originele invalshoek jouw speerpuntthema perfect in de spotlights. Dat maakt elke speech anders. Alles kan de revue passeren: leiderschap, verkoop, strategie, innovatie, talent management, HR-beleid, onderwijs, stress en burn/bore out, hoogbegaafdheid, studiekeuze, ambitie, promotie, HR-thema’s, opleiding en training … Hoe investeren in je mensen zorgt voor een duurzame waardecreatie voor je hele organisatie!

Thema’s lezingen Danielle Krekels

Danielle Krekels past iedere lezing specifiek aan op jouw doelgroep en speerpuntthema, gekoppeld aan haar bijzondere ontdekking van de kerntalenten. De voorbeelden en toepassingen klinken je genodigden als muziek in de oren en Danielle brengt waardevolle inzichten op een enthousiaste en vaak grappige manier.

  • Talentmanagement en HR-beleid
  • Onderwijs, Studiekeuze en Hoogbegaafdheid
  • Opleiding en training
  • Wellbeing en Vitaliteit
  • Stress en burn/bore out
  • Ambitie en promotie

Achtergrond Danielle Krekels

Danielle Krekels heeft ruim 25 jaar ervaring in de werving en selectie van ingenieurs en wetenschappers en ontdekte daardoor de Coretalents-methode. Het viel haar op dat er een verband bestaat tussen het favoriete kinderspel van haar kandidaten en hun kerntalenten. Sedert 2005 gebruikt ze de methode ook voor de analyse van andere profielen en in het bijzonder voor jongeren bij het bepalen van hun studie- of beroepskeuze.

Ze ontdekte al in de jaren ’90 ontdekt de kerntalenten. Na ruim 15 jaar lang dagelijks gebruiken, checken & dubbelchecken, nuanceren en verfijnen van wat de Coretalents-methode zou worden, en met behulp van meer dan tienduizend ingenieurs en andere geïnterviewden, had Danielle een graad van accuraatheid bereikt die quasi iedereen die het zelf meemaakt met verstomming slaat. Uiteindelijk word ook in 2008 de opleiding tot Coretalents-analist geprofessionaliseerd en richt ze in 2012 de B.V. Coretalents op.

Danielle is auteur van de boeken:

  • Beken(d) Talent – Ken je kerntalenten en maak de juiste keuze voor je studies, je werk en je leven (2021)
  • Krachtig met KernTalenten – Werk met je sterke punten en maak studie- en carrièrekeuzes die levenslang bij je passen’ (2018)

Geïnteresseerd in een lezing door Danielle Krekels?

Benut de volledige natuurlijke aanleg, intrinsieke motivatie en ontwikkelingspotentieel van jouw collega’s of studenten, zodat ze worden wie ze zijn! Zo gaan ze, dankzij de kerntalenten-methode met plezier aan de slag met hun drijfveren, normen, waarden, (latente) talenten, energiegevers en -vreters, persoonlijkheid en competenties.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Danielle Krekels

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid