Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Thomas Verhiel
Bewaar als favoriet

Thomas Verhiel

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

In Thomas zijn lezingen en workshops staat de toekomst van organisaties en professionals centraal. Dit wordt gedaan onder de titel “Organisatie Y; de flexibele onderneming van de toekomst?”. Onderwerpen als flexibilisering, generatieleren, talentmanagement, Het Nieuwe Werken, (werk)ondernemerschap en leiderschap komen uitgebreid aan bod.

UWV

"Ik heb onze vooroverleggen als zeer prettig ervaren en wat Thomas Verhiel heeft neergezet heeft mijn verwachten zelfs overtroffen. De wijze waarop hij de aanwezigen heeft geboeid, ze erbij heeft betrokken, soms geprikkeld, maar zeer ook oordeelsvrij in hun waarde hebt gelaten is echt bewonderingswaardig. Ik heb alleen maar positieve feedback gehoord, over het onderwerp maar zeker ook op de wijze zoals dat door Thomas is gebracht."

Thomas Verhiel

In de lezingen en workshops van Thomas Verhiel staat de toekomst van organisaties en professionals centraal. Vandaag de dag krijgen organisaties in toenemende mate te maken met trends als individualisering en globalisering, automatisering, vergrijzing en ontgroening. Organisaties moeten inspelen op deze trends; maar wat komt er op hen af? Wat zijn succesvoorbeelden? En waar kun je beginnen?

De lezingen van Thomas roepen vragen op, initiëren discussie, geven concrete antwoorden en creëren een bewustzijn voor “the need for flexibility and change”, welke onontkoombaar is voor de succesvolle organisatie van morgen.

Thema’s lezingen door Thomas Verhiel

  • toekomst van organisaties en professionals
  • flexibilisering
  • generatieleren
  • talentmanagement
  • robotisering
  • (werk)ondernemerschap
  • zelfsturing

Achtergrond Thomas Verhiel

Drs. Thomas Verhiel is een ondernemer, expert en onderzoeker die gespecialiseerd is op het gebied van toekomst van werk, talentmanagement, generatieleren en flexibilisering van organisaties. Eerst heeft Thomas European Business Management gestudeerd om vervolgens zich te storten op Organisatiewetenschappen. Thomas heeft vervolgens zes jaar als managing consultant gewerkt bij Twynstra Gudde en leiding gegeven aan de adviesgroep Talentive. In die tijd schreef hij “JongLeren met Talent: de match tussen Organisatie X en Generatie Y”. Dit boek eindigde als tweede in de strijd om de titel Managementboek van het jaar 2010.

In 2010 was Thomas mede-oprichter van Frisse Blikken. Het is een onderneming die startende professionals een springplank naar zelfstandig ondernemerschap biedt, met een steuntje in de rug. Na dit avontuur heeft Thomas in 2013 Degeneralist.nl opgericht. Dit advies- en trainingsbureau focust zich voornamelijk op de vormgeving van de nieuwe zorgtaken in het zorgveld.

Thomas Verhiel boeken als spreker, dagvoorzitter of voor een masterclass?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Arbeidsdeskundigen UWV SMZ Eindhoven

"Ons vakinhoudelijk overleg stond in het teken van generatie leren in relatie tot teamsamenwerking en het gesprek in de spreekkamer. Op een boeiende wijze, met humor, soms prikkelend maar zeker ook met respect voor iedereen, heeft Thomas onze gemêleerde groep meegenomen in de kenmerken van de verschillende generaties. Een feest van herkenningen en inzichten en veel stof om met elkaar te bespreken. Vanaf het eerste voorbereidingsmoment was er al een goed gevoel en Thomas heeft de verwachtingen overtroffen. De deelnemers kijken met heel veel plezier terug op de middag, het interessante onderwerp maar zeker ook op de wijze waarop Thomas het gebracht heeft. Er zal nog vaak aan gerefereerd worden. "

Provincie Friesland

"Samen met Thomas hebben wij een dag voorbereidt als inleiding op een tweedaags congres gericht op het ontwikkelen van een werkgeversvisie 2025. Uitdaging was om vijftig P&0-managers en adviseurs afkomstig van twaalf Provincies te inspireren op een viertal actuele thema’s. Op een constructieve wijze het programma opgezet. Daarbij veel voorstellen en tips van Thomas verwerkt. Op de dag zijn wij als deelnemers meegenomen in een inspirerende presentatie met nieuwe inzichten en prikkelende stellingen. Vervolgens heeft Thomas alle deelnemers weten te betrekken bij het uitwerken van de thema’s in een interactieve werkvorm. Resultaat mooie input voor een nieuwe werkgeversvisie. Al met al een geslaagde dag met reacties van vele deelnemers en het bestuur voor de uitvoering van deze dag. Dit met dank aan de voorbereiding en uitvoering samen met Thomas."

Politie eenheid Den Haag

"Thomas heeft twee geweldige workshops XL verzorgd voor leidinggevende binnen de politie eenheid Den Haag. De manier waarop hij de deelnemers heeft meegenomen in de dynamiek van de verschillende generaties binnen een organisatie is geweldig. Met humor, hier en daar een tikkie provocatief, maar altijd met respect heeft hij de deelnemers geweldig bruikbare inzichten gegeven. Ik gun iedereen een trainer als Thomas want wat kan leren dan leuk zijn. Bedankt Thomas. Ed"

Gemeente Utrecht

"Vandaag heeft Thomas ons geïnspireerd op het thema ‘de toekomst van werk’. Vlot en boeiend verhaal dat hij met enthousiasme bracht. Dan hoef je niet je best te doen om te luisteren; dat gaat vanzelf! Thomas weet waar hij het over heeft en gaat goed in op vragen uit het publiek. Aanwezigen waren erg enthousiast: een geslaagde middag. Thomas, bedankt!"

Nationale Politie, eenheid Den Haag

"Thomas is een inspirerende spreker met een buitengewoon sterke boodschap. Hierdoor heeft hij vrijwel onmiddellijk verbinding en committment met zijn toehoorders. Dit stelt hem in staat de club echt een stap verder te brengen. Bovendien weet hij delicate zaken zeer respectvol te benoemen waardoor ze in positieve zin bespreekbaar worden en leiden tot collectief zelfinzicht, Ook na onze tweedaagse wordt er regelmatig gerefereerd aan zijn programma. Hij heeft echt een beweging in gang gezet en daarom hebben we hem gevraagd het tactisch management hierin mee te nemen. Thomas is echt een aanrader!"

Beschikbaarheid en informatie

Thomas Verhiel

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid