Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Maarten Brand
Bewaar als favoriet

Maarten Brand

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Maarten Brand is de stage-expert van Nederland. Ontdek tijdens zijn lezing hoe je als organisatie de ‘war for talent’ kan winnen door fantastische ervaringen te maken voor studenten.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

General Manager Victoria Hotel

Interactief, zéér two – way traffic met de deelnemers in de zaal. Mede daardoor kregen wij erg veel positieve feedback over jou als spreker, omdat je ook écht waarde toevoegde i.p.v. het uur vulde.

Gilde Opleidingen

Maarten had de moeilijke taak om na een cabaretier het publiek weer te laten focussen maar dat is hem goed gelukt! Maarten is een bevlogen spreker die een meerwaarde heeft met zijn kennis voor praktijkopleiders, mbo-opleidingen, bureau werk en stage, stagebegeleiders en zelfs voor mij.

Maarten Brand

Maarten Brand is Nederlands enige stage-expert. Met zijn bedrijf Bureau Brand helpt hij het bedrijfsleven om slimmer te verbinden met studenten. Hij maakt je bewust van het feit dat een goed georganiseerde stage eigenlijk een recruitmentinstrument én onboarding instrument in een kan! Als je maar jouw organisatie slim inricht en jouw doelgroep goed begrijpt.

Tijdens zijn lezingen leert Maarten hoe je van stagiairs of afstudeerders enthousiaste, betrokken fans van jouw bedrijf maakt. Zijn visie is dat je de ‘war for talent’ kan winnen door fantastische (leer)ervaringen te creëren voor de studenten.

Maarten neemt zijn publiek mee op intrigerende reis naar de wereld tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Onderwerpen waar Maarten Brand over spreekt

 • De kenmerken van succesvolle stagebedrijven
 • De stage als het ideale alternatief voor traditionele recruitment en onboarding
 • De stagecyclus
 • Werken en leren in organisaties
 • Het puberbrein op de werkvloer
 • De stage als businesscase
 • Stagelopen op afstand
 • Generatie Z

Na afloop van de lezing van Maarten weet je wat er van je wordt verwacht als stagebedrijf, hoe succesvolle bedrijven dit oppakken en welke kennis en wetenschap hierachter schuilt.  

Over Maarten Brand

Na een studie HR werkt Maarten meer dan 20 jaar in het grijze gebied tussen onderwijs en bedrijfsleven. Hij kent beide werelden goed en begrijpt dan ook als geen ander hoe complex het kan zijn om deze werelden te verbinden. Hij schreef het eerste én enige managementboek over stagebegeleiding dat genomineerd is als Managementboek van het jaar 2018, namelijk Het grote stageboek voor werkgevers – Alles over het vinden en binden van talent.

Nieuwsgierig naar de lezing van Maarten Brand?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

General Manager Victoria Hotel

Interactief, zéér two – way traffic met de deelnemers in de zaal. Mede daardoor kregen wij erg veel positieve feedback over jou als spreker, omdat je ook écht waarde toevoegde i.p.v. het uur vulde.

Gilde Opleidingen

Maarten had de moeilijke taak om na een cabaretier het publiek weer te laten focussen maar dat is hem goed gelukt! Maarten is een bevlogen spreker die een meerwaarde heeft met zijn kennis voor praktijkopleiders, mbo-opleidingen, bureau werk en stage, stagebegeleiders en zelfs voor mij.Beschikbaarheid en informatie Maarten Brand

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker