Op zoek naar een scherpe spreker op het gebied van generatie Z?

Laura Bas
Bewaar als favoriet

Laura Bas

Laura Bas is een meervoudig prijswinnende generatie Z-expert en changemaker. Laura weet haar publiek haarfijn uit te leggen hoe we de jongste generatie beter kunnen begrijpen, bereiken en behouden. Met haar internationale kennis en ervaring, haar wetenschappelijke achtergrond en onderzoek én het feit dat de jongste generatie haar massaal volgt en vraagt om advies, maakt dat Laura de aangewezen persoon is om al jouw vragen omtrent Gen Z te beantwoorden!

TEDxAmsterdam Women

"Laura did an amazing talk for TEDxAmsterdam Women. It was clear that she prepared well, put together a well thought through story and delivered it to a live theater audience with confidence and precision."

Laura Bas

Als jongerenambassadeur en influencer heeft Laura Bas wereldwijd honderden jongeren geraadpleegd en hun belangen vertegenwoordigd bij de Verenigde Naties. Dit bracht haar tot de vraag waarom de goede ideeën van jongeren vaak niet gehoord worden in besluitvormingsprocessen. Deze vraag leidde tot een lokaal onderzoek in Nederland, waar Laura samen met haar mentor, generatie-expert Aart Bontekoning, organisaties adviseerde over het aantrekken en behouden van jong talent, terwijl ze tegelijkertijd rechtstreeks in contact bleef met haar generatie.

Als expert op het gebied van generatie Z heeft Laura zich grondig verdiept in hun rol op de werkvloer. Deze expertise stelt haar in staat om tijdens haar presentaties diverse invalshoeken te belichten, wat haar een waardevolle bron van inzicht maakt voor organisaties die willen begrijpen en betrekken hoe jonge professionals functioneren en denken binnen het werkleven.

Lezingen door Laura Bas

Tijdens haar lezingen kan ze verschillende onderwerpen behandelen omtrent generaties op de werkvloer, Gen Z én het aantrekken en behouden van jong talent.

Ze kan hierbij dieper ingaan op thema’s als:

  • Identificatie en kenmerken van generatie Z en de bijbehorende maatschappelijke veranderingen
  • Wervingsstrategieën specifiek gericht op generatie Z
  • Effectieve managementmethoden voor het begeleiden van generatie Z op de werkplek
  • Strategieën voor het behouden van langdurige betrokkenheid van generatie Z in een organisatie.
  • Optimalisatie van sociale media kanalen om generatie Z effectief te bereiken en te betrekken.

Laura is ook inzetbaar als dagvoorzitter en workshopleider.

Achtergrond Laura Bas

Laura Bas kaartte op haar 25e het belang van jongerenparticipatie en gendergelijkheid aan met haar zelfgeschreven speech bij de Verenigde Naties. Daarnaast consulteerde ze voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken vanuit haar rol als Jongerenambassadeur voor Seksuele Rechten en Gendergelijkheid. Deze inzichten en aanbevelingen nam ze mee als lid van de Nederlandse Delegatie bij de Verenigde Naties, waar ze namens Nederland mee onderhandelde en speechte voor wereldleiders.

In 2021 startte ze haar eigen project genaamd ‘Meer Gendergelijkheid op de Arbeidsmarkt’. Hiervoor werkte ze samen met Europarlementariërs Vera Tax en Agnes Jongerius, met wie ze workshops gaf aan vrouwen over het dichten van de loonkloof. In 2021 behaalde Laura de derde plaats bij Miss World Nederland. Het jaar daarop, in 2022, werd haar maatschappelijke betrokkenheid erkend met de Nouri Talent Award en de Changemaker van Amsterdam Award. In 2023 ontving ze een aanmoedigingsprijs tijdens de ‘Woman of the Year Award’ van de Nederlands Britse Kamer van Koophandel.

Laura heeft een Bachelor in Rechten en haar Master in Culture, Organization & Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam behaald. Daarna besloot ze haar kennis omtrent de jongste generatie op de werkvloer uit te breiden. Zo deed ze samen met generatie-expert Dr. Aart Bontekoning onderzoek naar generatie Z op de werkvloer.

Naast haar werkzaamheden als spreker en Generatie Z-Expert is Laura columnist bij MT Sprout, en deelt ze via haar succesvolle TikTok- en Instagramkanaal ‘delaurabasboost’ carrièreadvies met haar volgers. Hiermee trekt ze wekelijks bijna een miljoen kijkers.

Interesse in een lezing van Laura Bas of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Talen: Engels,  Nederlands

Meer videos

Beoordelingen

Founder Doets Reizen & The Young Lady Business Academy

"Laura spreekt op een krachtige wijze, maar vergeet vooral niet om het publiek actief te betrekken bij het verspreiden van haar boodschap. Krachtig en toegankelijk zijn woorden die Laura het best omschrijven."

Beschikbaarheid en informatie

Laura Bas

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid