Willen jullie grip krijgen op psychisch verzuim?

Jordy van Toor Estrella van Toor
Bewaar als favoriet

Jordy van Toor & Estrella van Toor

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Met veel interactie, humor en concrete voorbeelden spreken broer & zus Jordy en Estrella over mentale gezondheid, werkgeluk en generatieverschillen. Met deze energieke stijl weten zij de zaal niet alleen te inspireren, maar ook te activeren.

Adviseur zakelijke markt, Univé Noord Nederland

"Een interactieve keynote waarmee mentale gezondheid en generatieverschillen op de werkvloer op een positieve & luchtige manier bespreekbaar worden gemaakt voor organisaties."

Jordy van Toor & Estrella van Toor

Jordy & Estrella van Toor (broer en zus, millennials) zijn oprichters van FullCharge. Met een team van coaches en experts, waaronder neurowetenschapper Ayca Szapora en psycholoog Thijs Launspach, helpen zij met FullCharge organisaties met het verminderen en voorkomen van psychisch verzuim.

De afgelopen vijf jaar hebben ze 50+ organisaties succesvol geholpen bij het verminderen en voorkomen van psychisch verzuim. Hierbij vielen twee dingen op: de frustratie die heerst tussen de verschillende generaties op de werkvloer en het snelle tempo waarin mentale uitdagingen toenemen, met name in de leeftijdsklasse 25-44 jaar. Steeds vaker werden Jordy & Estrella gevraagd om hun inzichten en kennis over deze thema’s te delen en zo ontstond de luchtige en energieke keynote ‘Generaties van nu’.

Over de lezing ‘Generaties van nu’ door Jordy & Estrella van Toor

De keynote (45 minuten) is geschikt voor zowel leidinggevenden als medewerkers. De drie thema’s die aan bod komen:

  1. Generaties: Wat zijn kenmerken van de babyboomers, generatie X, Y en Z? Waarin verschillen ze en hoe kunnen ze elkaar versterken? In de keynote laten Jordy en Estrella zien hoe het tijdperk waarin we opgroeien een effect heeft op onze perceptie en ons gedrag. Ook gaan zij in op het belang van diversiteit, omdat juist de verschillen kunnen zorgen voor synergie.
  2. Werkgeluk: Mensen binden en boeien is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Wanneer mensen zich veilig voelen, handelen vanuit passie en een duidelijk concreet doel voor ogen hebben, vergroot dit de hoeveelheid dopamine in hun brein. En juist deze neurotransmitter zorgt voor motivatie en plezier. Op deze wijze vergroot je het werkplezier en creëer je een cultuur waarin mensen vloeiend met elkaar samenwerken.
  3. Mentale gezondheid: Door de overprikkeling van deze tijd lijden veel mensen aan stress en is het aantal burn-outs hoog. De scheidslijn tussen werk en privé vervaagt, wat een nieuwe uitdaging vormt voor het behoud van mentale gezondheid. Als oprichters van FullCharge weten Jordy en Estrella als geen ander met welke inzichten en technieken je mensen op een gezonde, vitale en ontspannen wijze kunt laten functioneren.

Ontstaan FullCharge

Nadat Jordy en Estrella zelf tegen de veelvoorkomende uitdagingen van de millennial-generatie aanliepen, besloten ze te experimenteren met kleine veranderingen in hun dagelijkse keuzes. Zoals minder tijd op sociale media doorbrengen, gedachten opmerken en korte pauzemomenten creëren gedurende de werkdag. Met deze kleine veranderingen kwamen ze steeds meer in hun kracht te staan. Dit resulteerde in de missie om zoveel mogelijk leeftijdsgenoten te helpen met het verbeteren van mentale gezondheid.

Interesse in een lezing van Jordy & Estrella van Toor?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Head of HR, Intertoys

"Energiek, laagdrempelig en inspirerend! De keynote zorgde direct al voor bewustwording en mede door de hoge fun factor werd het door de collega's heel erg positief ontvangen."

Beschikbaarheid en informatie

Jordy van Toor & Estrella van Toor

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid