Op zoek naar een vooraanstaande spreker omtrent stress en veerkracht?

Elke Geraerts
Bewaar als favoriet

Elke Geraerts

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Elke Geraerts is een vooraanstaande doctor in de psychologie en heeft onderzoek gedaan naar stress op de werkvloer. Ze schreef hierover het boek ‘Mentaal Kapitaal, Versterk je mentale veerkracht en vermijd burn-out’. Activeer het volledige mentaal kapitaal van je organisatie.

Elke Geraerts

Prof. dr. Elke Geraerts is doctor in de psychologie en spreekt over het vergroten van mentale veerkracht, energie en productiviteit van werknemers. Ze heeft gewerkt aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam. Haar wetenschappelijk onderzoek naar stress en mentale veerkracht is internationaal erkend.

Haar handelsmerk is zonder enige twijfel de wijze waarop ze nieuwe psychologische inzichten weet te vertalen naar frisse en toegankelijke day-to-day toepassingen. Op die manier inspireert ze mensen en organisaties om hun mentale veerkracht aan te scherpen en de best mogelijke versie van zichzelf te worden.

Onderwerpen waar elke Geraerts over spreekt:

Burn-out en werkstress
Zoeken jullie naar een oplossing voor de groeiende kosten van psychisch verzuim? Hebben jullie medewerkers die vaak hun concentratie verliezen? Ontvang waardevol inzicht in stresspreventie, mentale veerkracht en proactieve maatregelen van Elke Geraerts.

The new now – Veerkracht opbouwen in een wereld waar verandering de enige constante is
Met haar achtergrond in de neurowetenschappen wijst Elke op nieuwe manieren om leiders en werknemers uit te rusten met de mentale, emotionele en sociale vaardigheden die nodig zijn om niet alleen om te kunnen gaan met, maar zich aan te passen en te floreren.

Mentaal kapitaal – Geef je brein en je veerkracht een boost!
In deze keynote deelt Elke haar inzichten over mentale veerkracht en hoe we snel kunnen omgaan met elke uitdaging. Verwacht een eyeopener die glashelder maakt dat investeren in je eigen brein leidt tot meer wendbaarheid, energie en geluk en minder stress.

De mentale reset – Hoe hybride werk en leven veerkracht versterken
In deze lezing inspireert Elke je met inzichten die je nodig hebt voor dit tijdperk. Ze laat zien hoe hybride werken én leven je tegelijkertijd meer productiviteit, energie en innerlijke rust kunnen opleveren.

Authentieke intelligentie – Hoe maak je jezelf en je team future-proof
In deze zeer actuele toespraak wijst Elke erop dat het tijd is om technologie te demystificeren en de focus weer op de mens te leggen. Ze ontvouwt de unieke menselijke kwaliteiten waarin we moeten investeren om onze professionele toekomst veilig te stellen. En welke eigenschappen je echt in het DNA van je organisatie moet verankeren als je je levensvatbaarheid in deze disruptieve wereld wilt verzekeren.

Maatwerk
Wil je als organisatie een keynote of workshop op maat! Natuurlijk kan dat. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Achtergrond Elke Geraerts

Als doctor in de psychologie bekleedde Elke posities aan de universiteiten van Harvard, St. Andrews, Maastricht en Rotterdam, waar ze internationale bekendheid vergaarde met haar gedegen onderzoekswerk.

Maar het ondernemerschap bleef trekken. Gedreven door het verlangen om nieuwe inzichten uit de wetenschap om te zetten naar succesvolle business-concepten, richtte Elke in 2014 Better Minds at Work op. Dit internationale consultancybedrijf ondersteunt organisaties in het vergroten van mentale veerkracht, energie en productiviteit van werknemers en bestaat inmiddels uit zo’n zeventig psychologen, artsen, coaches en consultants.

Auteur van diverse boeken

  1. De grote doorbraak kwam er met haar bestseller ‘Mentaal Kapitaal – versterk je mentale veerkracht en vermijd burn-out’ (2015). Het boek, dat intussen aan zijn dertiende druk toe is, werd in het Engels en Chinees vertaald.
  2. In 2016 verscheen ‘Het Nieuwe Mentaal – Hoe lef je op weg zet naar geluk en succes’, een absolute must-read voor iedereen die mentaal sterker wil staan.
  3. In haar boek ‘Authentieke Intelligentie – Waarom mensen altijd winnen van computers’ (2019), houdt Elke een vurig pleidooi om wat ons als mens uniek maakt, volop uit te spelen in een steeds sterker gedigitaliseerde wereld.
  4. In haar meest recente boek ‘De Mentale Reset’ daagt ze uit om postcovid een nieuwe weg in te slaan en de kans te pakken om onze manier van (hybride) werk en leven te optimaliseren.

Interesse in een lezing van Elke Geraerts?

Boek Elke nu voor een inspirerende lezing om jullie organisatie of team uit te rusten met concrete tools om stress te overwinnen en hun veerkracht te vergroten. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Elke Geraerts

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid