Op zoek naar een indrukwekkende spreker over stress?

Barbara-Kok-960x600
Bewaar als favoriet

Barbara Kok

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Barbara Kok is oprichter en mede-eigenaar van de succesvolle Burn Out Poli. Zij is een visionair die al meer dan 15 jaar de strijd tegen burn-out in Nederland leidt. Barbara adviseert bedrijven, bestuurders en managers op het gebied van preventie, stress en burn-out.

Barbara Kok

Barbara Kok is oprichter en mede-eigenaar van de succesvolle Burn Out Poli*. Inmiddels is Barbara uitgegroeid tot een erkend expert op het gebied van preventie en herstel van burn-out en wordt zij veelvuldig geraadpleegd door bedrijfsleven en overheden. Zij adviseert bedrijven, teams en bestuurders op het gebied van preventie, stress, burn-out en hoe om te gaan met zieke werknemers.

Binnen corporate omgevingen wordt Barbara vaak ingehuurd om voor Young Professionals te spreken, Zij besteedt met haar team van professionals veel aandacht aan de huidige uitdagingen voor Millennials en Generatie Z. Een workforce die vaak niet goed begrepen wordt en volgens haar meer benaderd mag worden als de toekomst van de BV Nederland.

Onderwerpen waar Barbara over spreekt:

 • De invloed van de moderne maatschappij op ons mentale en emotionele leven
 • Gezonde en ongezonde stress op de werkvloer
 • Signaleren en voorkomen van stress en burn-out op de werkvloer
 • Emoties op de werkvloer
 • Als ook burn-out slechts een symptoom is
 • Van verzuim naar preventie…de toekomst van de bewuste medewerker
 • De kracht van veerkracht in tijden van verandering en transitie
 • De impact van hybride werk op burn-outs vandaag
 • Amplitie, preventie en herstel bij burn-out
 • Relatie tussen ziek worden en (verdrongen) emoties
 • De invloed van oude (familie)patronen op ons mentaal, emotioneel en fysiek welzijn

Achtergrond Barbara Kok

Barbara Kok is na haar studie Psychologie, die haar veel theoretische kennis maar weinig antwoorden op aanhoudende vragen gaf, als sociaal historicus haar zoektocht naar wat de mens nu werkelijk beweegt begonnen. Ze heeft zich in de jaren ’90 verdiept in verschillende emotie therapeutische opleidingen en is zich als expert op het gebied van burn-out en stressfysiologie vervolgens gaan verdiepen in trauma werk. In 2007 richtte Barbara de Burn Out Poli op.

Burn out Poli

Dankzij een gedegen, holistische aanpak en succesvolle begeleiding op alle fronten, werd Burn Out Poli al snel marktleider, met meerdere vestigingen verspreid over het land. Inmiddels hebben ze al meer dan 70 coaches opgeleid, die de duizenden mensen die worstelen met burn-outklachten, mede als gevolg van hybride werken, te kunnen begeleiden.

Unlimited Academy

De geaccrediteerde Unlimited Academy die hieruit ontstond heeft inmiddels >70 coaches opgeleid met gedegen kennis over zowel psyche, de emotionele huishouding als de complexe stressfysiologie van de mens. Barbara Kok is Directeur van Unlimited People Nederland, bestuurslid van Stichting Emovere en docent aan de Unlimited Academy.

Auteur van ‘Burn-outs en Hybride werken’
Samen met trendwatcher Adjiedj Bakas schreef zij het boek ‘Burn-outs en Hybride werken’, waarin zij de vinger legt op de pijnlijke waarheid van de verborgen effecten van deze moderne werkrevolutie: terwijl velen genieten van de vrijheid om hun werkplek te kunnen kiezen, raken steeds meer mensen de connectie met zichzelf en hun collega’s kwijt.

Interesse in Barbara Kok als spreker, workshopleider of  interviewer?

De toewijding en expertise van Barbara zijn van onschatbare waarde voor degenen die op zoek zijn naar een weg terug naar gebalanceerd en gezond leven. Geïnteresseerd of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Barbara Kok

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid