Lezing van Thijs Launspach

Thijs weet door zijn manier van presenteren, zijn stem en natuurlijk de zeer interessante inhoud van zijn presentaties al zijn toeschouwers te boeien en geboeid te houden tot de laatste minuut van zijn presentatie.

Lezingen van Thijs Launspach gaan onder andere over waarom er zoveel mensen van tussen de 20-30 jaar thuis zitten met een burn-out, hoe komt dat toch? Deze leeftijdsgroep wordt vaak geplaagd door hoge eisen, prestatiedruk en stressverschijnselen. Ze moeten ook vaak een aantal essentiële vaardigheden over werk nog leren. Want bij personal leadership hoort ook: op een goede manier omgaan met stress, keuzes maken en je focussen op wat écht belangrijk is.

‘Fokking druk’, het nieuwe boek van Thijs Launspach, verscheen op 9 oktober bij Uitgeverij Unieboek. Wegens groot succes kwam de tweede druk al een week later. In ‘Fokking druk’ legt Thijs uit waarom we ons tegenwoordig vaak over de kop werken en wat je kunt doen om dat te voorkomen.

Thijs geeft lezingen en workshops over verschillende onderwerpen. Vragen die vaak aan bod komen zijn:

– Hoe word ik een succesvolle millennial?
– Hoe zit de millennial psychologisch in elkaar? Wat zijn hun kansen/ uitdagingen?
– Hoe zorg ik voor meer focus en meer rust met mindfulness?
– Hoe ga ik goed om met stress en hoe voorkom ik burn-out?
– Hoe zorg ik voor meer rust in mijn hoofd en een rustiger (werk)leven?

Verschillende psychologische aspecten komen aan bod die allemaal gericht zijn op de Millennials. Deze lezingen, workshops en presentaties geven een hoop inzichten over de mindset van mensen in deze levensfase. Thijs gaf eerder lezingen gegeven voor partijen als Rock Start, Pels Rijcken, Management Events en de Universiteit van Amsterdam. Hij is onderdeel van het panel van de podcast Millennial Mindf*ck op Radio 1 en was de huispsycholoog van FunX. Thijs is daarnaast regelmatig te gast in diverse televisie- en radioprogramma’s.

Workshop van Thijs Launspach

Met uw bedrijf, organisatie of afdeling actief aan de slag met thema’s als stress of generatieverschillen? Dat kan met een workshop van Thijs. Thijs geeft krachtige, concrete workshops met volop interactie en bruikbare tips. Thema’s waar Thijs workshops over geeft zijn:
– Omgaan met stress
– Een burnout voorkomen
– Een leger hoofd
– Meer focus met mindfulness
– Generatieverschillen op de werkvloer
– Personal
– Leadership voor millennials
– Leiding geven aan millennials

Thijs Launspach – auteur, trainer, spreker, psycholoog, millennials expert

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, trainer en auteur. Hij doceert bij de opleiding Psychologie van de Universiteit van Amsterdam is daarnaast eigenaar bij het Rustburo. Zijn eerste boek ‘Quarterlife’ kwam uit in 2012 bij Bert Bakker. Zijn tweede boek, ‘het Millennial Manifest’, is uitgekomen in oktober 2017 bij Valkhof Pers.

Thijs Launspach is expert op het gebied van millennials. Specifieker gezien is zijn expertisegebied de twintigers van nu, de mindset van millennials, dertigersdilemma’s, quarterlifecrisis en generatieverschillen (op de arbeidsmarkt). Daarnaast doet hij onderzoek naar en spreekt hij over omgaan met stress.

Interesse in een lezing, training of presentatie van Thijs Launspach?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Thijs Launspach SKU UPC Model

Voor het netwerk van jonge ambtenaren bij de gemeente Hilversum hebben wij gebruik gemaakt van depspreker.nl om Thijs Launspach te boeken. Wij hebben

May 15, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: JUDOK 

Voor het netwerk van jonge ambtenaren bij de gemeente Hilversum hebben wij gebruik gemaakt van depspreker.nl om Thijs Launspach te boeken. Wij hebben fijn persoonlijk contact gehad met onze boekingsagent en de geleverde service was uitstekend. Thijs heeft een inspirerende lezing gehouden over werkstress en heeft op verzoek het belang van samenwerking voor verbetering van de organisatie uitgelicht. Wij hebben onze volgende inspiratiesessie alvast geboekt via despreker.nl!


Thijs heeft onze groep leidinggevenden nieuwe inzichten gegeven over millennials. Het was een inspirerende lezing en Thijs nam de groep enthousiast me

Dec 17, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Opleidingsschool Zutphen 

Thijs heeft onze groep leidinggevenden nieuwe inzichten gegeven over millennials. Het was een inspirerende lezing en Thijs nam de groep enthousiast mee. Iedereen was er over te spreken!


Thijs Launspach is goed bevallen als spreker op de werkgeversconferentie. Afstemming vooraf verliep ook naar wens. Thijs gaf interessante inzichten en

Dec 04, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Ministerie van Defensie 

Thijs Launspach is goed bevallen als spreker op de werkgeversconferentie. Afstemming vooraf verliep ook naar wens. Thijs gaf interessante inzichten en mooi dat hij een koppeling maakte met defensie en onze missie specifiek.


5.0 5.0 6 6 Voor het netwerk van jonge ambtenaren bij de gemeente Hilversum hebben wij gebruik gemaakt van depspreker.nl om Thijs Launspach te boeken. Wij hebben fijn persoonlijk contact gehad Thijs Launspach
Page:
12

Gerelateerde sprekers

 • Steven Pont

  Steven Pont – spreker, auteur, (oud) onderwijzer, mediator, psycholoog en schrijver. Zijn hoofdthema’s zijn: Opvoeding, onderwijs en leiderschap. Hij geeft trainingen, lezingen en workshops die weliswaar wijd uiteen lopen, maar allemaal terug te voeren zijn op de psychologie.

   

 • Aart Bontekoning

  Aart Bontekoning ontwikkelde de afgelopen 20 jaar zijn expertise op het gebied van ‘de evolutionaire kracht van generaties in organisaties’. Hij is consultant, veelgevraagd spreker en auteur van boeken en artikelen op dit terrein. Hij gaat in op de verschillen tussen generaties en hoe deze benut kunnen worden binnen organisaties.

   

 • Dr. mr. Karin Manuel

  Karin Manuel verzorgt masterclasses, lezingen en workshops op het gebied van strategisch HRM, duurzame inzetbaarheid, flexibele arbeidsverhoudingen, strategisch management, organisatiecultuur, (authentiek) leiderschap en professionalisering. Karin publiceert ook op deze terreinen.

   

 • Thomas Verhiel

  In Thomas zijn lezingen en workshops staat de toekomst van organisaties en professionals centraal. Dit wordt gedaan onder de titel “Organisatie Y; de flexibele onderneming van de toekomst?”. Onderwerpen als flexibilisering, generatieleren, talentmanagement, Het Nieuwe Werken, (werk)ondernemerschap en leiderschap komen uitgebreid aan bod.