Patrick van Hees
In zijn inspirerende lezingen, workshops en masterclasses vertaalt geluksexpert Patrick wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken.

Wat Patrick onderscheidt is zijn inspirerende vertaling van inzichten uit de gelukswetenschap naar de praktijk, met praktijkvoorbeelden, humor, en praktisch toepasbare tips. Hij helpt klanten met onder andere omgaan met stress. Wat kun je daaraan doen? En hoe creëer je duurzame inzetbaarheid in de praktijk? Patrick is sterk in het op een begrijpelijke wijze uitleggen wat we kunnen leren van wereldwijd wetenschappelijk geluksonderzoek.

Het resultaat van Patrick’s lezingen is dat mensen geïnspireerd worden, met een positief gevoel weg gaan, en concrete tips hebben gekregen om zichzelf en/of anderen gelukkiger te maken.

Onderwerpen waar Patrick van Hees over spreekt
– Geluk
– Stress
– Duurzame inzetbaarheid

Persoonlijke achtergrond Patrick van Hees
Patrick van Hees (1969) groeide op in een volksbuurt in Zaandam. Hij studeerde Commerciële Economie, Sociale Wetenschappen en Applied Positive Psychology (aan de Anglia Ruskin University in Cambridge). Tijdens zijn studies werkte hij ‘s nachts als taxichauffeur in de regio Amsterdam. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau om zich volledig te richten op het onderwerp ‘geluk’.

Patrick doet al jaren onderzoek en reisde al meer dan dertig keer naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksformule’ Geluk is D.O.M. (Doelen Oplaadpunten Mensen), die hij ontvouwt in zijn spannende debuutroman ‘De Geluksprofessor’ (2011), en verder uitwerkt in ‘De Geluksoma‘ (2015, over het geheim van gelukkig oud worden) en zijn meest recente boek ‘Geluk is D.O.M. – drie bouwstenen voor geluk‘ (2016). Momenteel werkt hij aan zijn vierde boek over geluk.

Patrick verzorgt lezingen, workshops en masterclasses over geluk in binnen- en buitenland. Ook treedt hij geregeld op als dagvoorzitter.

Persoonlijke missie Patrick van Hees
Het is de missie van Patrick om mensen te helpen om hun gelukspotentie optimaal te benutten.

Patrick van Hees inhuren of boeken voor een lezing, workshop of dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Patrick van Hees SKU UPC Model

Patrick's specialist vision is very inspiring for the financial service marketing community. I know Patrick as a creative, knowledgeable inspirator an

Sep 27, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: BNP Paribas. 

Patrick's specialist vision is very inspiring for the financial service marketing community. I know Patrick as a creative, knowledgeable inspirator and motivator with a unique talent to build and maintain a fruitful network.

Marieke van Zuiden, Chief commercial officer


Een geweldige entertainer met een bijzonder gezond gevoel voor humor.Christian Bouter, oprichter

Sep 27, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Advieskeuze.nl 

Een geweldige entertainer met een bijzonder gezond gevoel voor humor.

Christian Bouter, oprichter


5.0 5.0 2 2 Patrick's specialist vision is very inspiring for the financial service marketing community. I know Patrick as a creative, knowledgeable inspirator and motivator with a unique tale Patrick van Hees