Patrick van Hees
In zijn inspirerende lezingen, workshops en masterclasses vertaalt geluksexpert Patrick wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken.

Wat Patrick onderscheidt is zijn inspirerende vertaling van inzichten uit de gelukswetenschap naar de praktijk, met praktijkvoorbeelden, humor, en praktisch toepasbare tips. Hij helpt klanten met onder andere omgaan met stress. Wat kun je daaraan doen? En hoe creëer je duurzame inzetbaarheid in de praktijk? Patrick is sterk in het op een begrijpelijke wijze uitleggen wat we kunnen leren van wereldwijd wetenschappelijk geluksonderzoek.

Het resultaat van Patrick’s lezingen is dat mensen geïnspireerd worden, met een positief gevoel weg gaan, en concrete tips hebben gekregen om zichzelf en/of anderen gelukkiger te maken.

Onderwerpen waar Patrick van Hees over spreekt
– Geluk
– Stress
– Duurzame inzetbaarheid

Persoonlijke achtergrond Patrick van Hees
Patrick van Hees (1969) groeide op in een volksbuurt in Zaandam. Hij studeerde Commerciële Economie, Sociale Wetenschappen en Applied Positive Psychology (aan de Anglia Ruskin University in Cambridge). Tijdens zijn studies werkte hij ‘s nachts als taxichauffeur in de regio Amsterdam. In 2009 verkocht hij zijn adviesbureau om zich volledig te richten op het onderwerp ‘geluk’.

Patrick doet al jaren onderzoek en reisde al meer dan dertig keer naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksformule’ Geluk is D.O.M. (Doelen Oplaadpunten Mensen), die hij ontvouwt in zijn spannende debuutroman ‘De Geluksprofessor’ (2011), en verder uitwerkt in ‘De Geluksoma‘ (2015, over het geheim van gelukkig oud worden) en zijn meest recente boek ‘Geluk is D.O.M. – drie bouwstenen voor geluk‘ (2016). Momenteel werkt hij aan zijn vierde boek over geluk.

Patrick verzorgt lezingen, workshops en masterclasses over geluk in binnen- en buitenland. Ook treedt hij geregeld op als dagvoorzitter.

Persoonlijke missie Patrick van Hees
Het is de missie van Patrick om mensen te helpen om hun gelukspotentie optimaal te benutten.

Patrick van Hees inhuren of boeken voor een lezing, workshop of dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Patrick van Hees SKU UPC Model

Patrick's specialist vision is very inspiring for the financial service marketing community. I know Patrick as a creative, knowledgeable inspirator an

Sep 27, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: BNP Paribas. 

Patrick's specialist vision is very inspiring for the financial service marketing community. I know Patrick as a creative, knowledgeable inspirator and motivator with a unique talent to build and maintain a fruitful network.

Marieke van Zuiden, Chief commercial officer


Een geweldige entertainer met een bijzonder gezond gevoel voor humor.Christian Bouter, oprichter

Sep 27, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Advieskeuze.nl 

Een geweldige entertainer met een bijzonder gezond gevoel voor humor.

Christian Bouter, oprichter


5.0 5.0 2 2 Patrick's specialist vision is very inspiring for the financial service marketing community. I know Patrick as a creative, knowledgeable inspirator and motivator with a unique tale Patrick van Hees

Gerelateerde sprekers

 • Huub van Zwieten

  Huub van Zwieten is ondernemer, spreker en bestselling auteur. Huub praat vanuit zijn ervaring bij klanten en vanuit een verleden in het bedrijfsleven over de onderwerpen: droombanen, werkgeluk, talentontwikkeling. Hij laat zien hoe hard werken gecombineerd kan worden met 365 vakantiedagen en is zelf een perfect voorbeeld van die filosofie. Daarbij kan hij mensen meer regie geven over hun carrière.

   

 • Thijs Lindhout

  We zijn in het leven allemaal op zoek naar geluk. En veel mensen zoeken hun geluk in succes, maar is dit wel de juiste zoektocht? Wat maakt nu het nummer één verschil tussen écht gelukkige mensen en mensen die alles lijken te hebben maar niet gelukkig zijn? Dat is mijn obsessie en 100% passie om daar met veel humor en energie over te vertellen!

   

 • Prof. dr. Ruut Veenhoven

  Prof. dr. Ruut Veenhoven (1942) is socioloog. Hij is emeritus hoogleraar ‘Sociale condities voor menselijk geluk’ aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bijzonder hoogleraar aan de North-West University in Zuid Afrika. Ruut Veenhoven is beschikbaar voor lezingen en advies rond geluk in de zin van levensvoldoening

   

 • Bart de Bondt

  Op zijn gekende passionele manier houdt Bart de Bondt (Ex-CEO ING Insurance België) zijn toehoorders een spiegel voor op het gebied van werknemersgeluk en gedragsverandering. Vooral wie op zoek is naar een breekijzer in de geesten van leidinggevenden en medewerkers,