Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Patrick van Hees
Bewaar als favoriet

Patrick van Hees

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

In zijn lezingen, workshops en masterclasses vertaalt geluksprofessor Patrick van Hees wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

CJGdeBilt

Prettige en snelle communicatie met de Spreker.nl en Patrick van Hees is een geweldige spreker!

Openbare Scholengemeenschap Singelland

Patrick had zich goed verdiept in de organisatie en maakte herkenbare links in zijn verhaal. We hebben hele positieve reacties ontvangen van de medewerkers.

BNP Paribas.

Patrick's specialist vision is very inspiring for the financial service marketing community. I know Patrick as a creative, knowledgeable inspirator and motivator with a unique talent to build and maintain a fruitful network. Marieke van Zuiden, Chief commercial officer

Patrick van Hees

In zijn inspirerende lezingen, workshops en masterclasses vertaalt geluksexpert Patrick wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken.

Wat Patrick onderscheidt is zijn inspirerende vertaling van inzichten uit de gelukswetenschap naar de praktijk, met praktijkvoorbeelden, humor, en praktisch toepasbare tips. Hij helpt klanten met onder andere het vergroten van verbinding. En wat kun je aan stress doen? Hoe creëer je duurzame inzetbaarheid in de praktijk? Patrick is bekend uit de media, hij is sterk in het op een begrijpelijke wijze uitleggen wat we kunnen leren van wereldwijd wetenschappelijk geluksonderzoek.

Het resultaat van Patrick’s lezingen is dat mensen geïnspireerd worden, met een positief gevoel weg gaan, en concrete tips hebben gekregen om zichzelf en/of anderen gelukkiger te maken.

Onderwerpen waar Patrick van Hees over spreekt

  • Geluk
  • Geluksbeleid in tijden van corona
  • Stress
  • Duurzame inzetbaarheid

Achtergrond Patrick van Hees

Patrick van Hees studeerde Commerciële Economie, Sociale Wetenschappen en Applied Positive Psychology (aan de Anglia Ruskin University in Cambridge).

Patrick doet al jaren onderzoek en reisde al meer dan dertig keer naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksformule’ Geluk is D.O.M. (Doelen Oplaadpunten Mensen), die hij ontvouwt in zijn spannende debuutroman De Geluksprofessor (2011), en verder uitwerkt in De Geluksoma (2015, over het geheim van gelukkig oud worden) en zijn meest recente boek Geluk is D.O.M. – drie bouwstenen voor geluk (2016). Afgelopen jaa verscheen van zijn hand De Cambridge Hapiness Profiler.

Patrick verzorgt lezingen, workshops en masterclasses over geluk in binnen- en buitenland. Ook treedt hij geregeld op als dagvoorzitter. In zijn inspirerende webinar Geluk in tijden van corona legt Patrick uit hoe je toch gelukkig blijft in deze uitdagende corona-tijd.

Patrick van Hees boeken voor een lezing, workshop of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

CJGdeBilt

Prettige en snelle communicatie met de Spreker.nl en Patrick van Hees is een geweldige spreker!

Openbare Scholengemeenschap Singelland

Patrick had zich goed verdiept in de organisatie en maakte herkenbare links in zijn verhaal. We hebben hele positieve reacties ontvangen van de medewerkers.

BNP Paribas.

Patrick's specialist vision is very inspiring for the financial service marketing community. I know Patrick as a creative, knowledgeable inspirator and motivator with a unique talent to build and maintain a fruitful network. Marieke van Zuiden, Chief commercial officerBeschikbaarheid en informatie Patrick van Hees

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker