Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Patrick van Hees
Bewaar als favoriet

Patrick van Hees

In zijn lezingen, workshops en masterclasses vertaalt geluksprofessor Patrick van Hees wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken.

Woonpartners Midden-Holland

"Het contact met deSpreker.nl over het boeken van Patrick van Hees als spreker bij onze relatiebijeenkomst was plezierig. De voorbespreking met Patrick en zijn tijdige aanwezigheid, waardoor hij delen van het programma mee kreeg is ook als heel plezierig en waardevol ervaren. Hij sprak over de juiste dingen, hij wist het publiek te boeien én zijn boodschap is goed overgekomen, inclusief zijn advies aan ons als organisatie. Al met al heel goed dus!"

Patrick van Hees

In zijn inspirerende lezingen, workshops en masterclasses vertaalt geluksexpert Patrick wetenschappelijke inzichten op een humoristische en laagdrempelige manier naar de praktijk van alledag. Met aanstekelijk enthousiasme vertelt hij hoe zijn gelukslessen werken.

Wat Patrick onderscheidt is zijn inspirerende vertaling van inzichten uit de gelukswetenschap naar de praktijk, met voorbeelden, humor, en praktisch toepasbare tips. Hij helpt klanten met onder andere het vergroten van verbinding. En wat kun je aan stress doen? Hoe creëer je duurzame inzetbaarheid in de praktijk? Patrick is bekend uit de media, hij is sterk in het op een begrijpelijke wijze uitleggen wat we kunnen leren van wereldwijd wetenschappelijk geluksonderzoek.

Het resultaat van Patrick’s lezingen is dat mensen geïnspireerd worden, met een positief gevoel weg gaan, en concrete tips hebben gekregen om zichzelf en/of anderen gelukkiger te maken.

Onderwerpen waar Patrick van Hees over spreekt

  • Geluk
  • Stress
  • Duurzame inzetbaarheid

Achtergrond Patrick van Hees

Patrick van Hees studeerde Commerciële Economie, Sociale Wetenschappen en Applied Positive Psychology (aan de Anglia Ruskin University in Cambridge).

Patrick doet al jaren onderzoek en reisde al meer dan dertig keer naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksformule’ Geluk is D.O.M. (Doelen Oplaadpunten Mensen), die hij ontvouwt in zijn spannende debuutroman De Geluksprofessor (2011), en verder uitwerkt in De Geluksoma (2015, over het geheim van gelukkig oud worden) en Geluk is D.O.M. – drie bouwstenen voor geluk (2016). Ook is hij auteur van De Cambridge Hapiness Profiler.

Patrick verzorgt lezingen, workshops en masterclasses over geluk in binnen- en buitenland. Ook treedt hij geregeld op als dagvoorzitter.

Patrick van Hees boeken voor een lezing, workshop of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Heineken

"De workshop van Patrick was erg leuk! Alle deelnemers waren zeer positief. Het is een belangrijk onderwerp en zo leuk dat het op een positieve manier benaderd kan worden."

CJGdeBilt

"Prettige en snelle communicatie met de Spreker.nl en Patrick van Hees is een geweldige spreker!"

Openbare Scholengemeenschap Singelland

"Patrick had zich goed verdiept in de organisatie en maakte herkenbare links in zijn verhaal. We hebben hele positieve reacties ontvangen van de medewerkers."

BNP Paribas.

"Patrick's specialist vision is very inspiring for the financial service marketing community. I know Patrick as a creative, knowledgeable inspirator and motivator with a unique talent to build and maintain a fruitful network. Marieke van Zuiden, Chief commercial officer"

Advieskeuze.nl

"Een geweldige entertainer met een bijzonder gezond gevoel voor humor. Christian Bouter, oprichter"

Blogs van Patrick van Hees

Lees meer
Patrick van Hees over gelukkig zijn in tijden van corona
Geluksexpert Patrick van Hees vertelt in deze blog hoe je ook in deze tijden toch aan je eigen geluk kunt werken.

Beschikbaarheid en informatie

Patrick van Hees

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid