Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Lonneke van Dasler - profielfoto
Bewaar als favoriet

Lonneke van Dasler

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

De ‘Spoedcursus geluk’ van Lonneke van Dasler gaat op een luchtige manier en vol humor over stress, geluk en veerkracht. Ze geeft jouw publiek nieuwe energie met levendige (persoonlijke) voorbeelden, slimme tips en praktische handvatten en laat ze naast luisteren vooral lachen!

Adecs Airinfra

"Lonneke heeft een hele mooie verbinding gelegd van stress naar geluk. Vanuit eigen ervaring, met hulp van leuke filmpjes, gecombineerd met inhoudelijke wetenswaardigheden neemt ze je op een leuke manier mee op deze reis."

Lonneke van Dasler

Lonneke van Dasler had alles voor elkaar. Toch kwam ze op 27-jarige leeftijd thuis te zitten met een burn-out. Iets wat niemand van haar had verwacht. De periode daarna is zij op zoek gegaan naar wat geluk voor haar betekende. Dat resulteerde uiteindelijk in het opzetten van haar eigen bedrijf. Nu straalt ze op het podium als inspirerende spreker over stress, geluk en veerkracht.

Onderwerpen

  • Balans werk en privé
  • Werkgeluk
  • Stressmanagement
  • Verandermanagement
  • Persoonlijke ontwikkeling

Keynote / Lezing – ‘Spoedcursus Geluk’

Lonneke van Dasler heeft haar zoektocht naar geluk omgezet in een keynote: ‘Spoedcursus Geluk’. Ze durft het te hebben over stress, burn out, (werk)geluk en veerkracht. Op humoristische wijze geeft ze voorbeelden en praktische handvatten om gelukkiger te worden. Haar presentatie is snel, slim en interactief. Ze inspireert, motiveert en stimuleert haar publiek om hun gevoel te volgen en gelukkig te worden of blijven. Door briefing en afstemming past ze haar speech aan op de gelegenheid. Wist jij bijvoorbeeld dat een burn-out hartstikke goed voor je is? Net als pure chocolade trouwens. En dat je niet drie dagen op stilteretraite hoeft voor het vinden van je kernwaarden? En dat er nog een ander wondermiddel bestaat dat ervoor zorgt dat je relaxter bent, je gelukkiger voelt en beter kan relativeren?

De ‘Spoedcursus Geluk’ brengt:

  • Het energie niveau weer omhoog
  • Het stressniveau omlaag
  • Iets om over na te praten
  • Een klein cadeautje… als je geluk hebt!

Lonneke van Dasler boeken voor een lezing?

Lonneke zorgt gegarandeerd voor een lezing van formaat. Eentje die blijft plakken. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Postelein

"Lonneke kaart met een glimlach op haar gezicht en humor een zeer serieus onderwerp aan. Namelijk het zoeken van geluk na de gevolgen van een burn-out. Ze sluit aan bij haar publiek en laat hen lachen, met toch een duidelijke boodschap erbij."

Paul Smit Filosoof & Cabaretier

"Lonneke is een innemende, authentieke en energieke persoonlijkheid. Op het podium komt haar passie tot uiting en ze heeft het talent om neurowetenschappelijke inzichten op een heldere en inspirerende wijze uiteen te zetten."

Vanbreda Risk & Benefits B.V.

"Lonneke heeft bij het actualiteitenseminar de rol van dagvoorzitter op zich genomen. Ook heeft zij een zeer inspirerende keynote speech gegeven met hierin een spoedcursus geluk. Zowel het dagvoorzitterschap als haar keynote speech heeft zij fantastisch gedaan! Wij als organisatie, maar ook de deelnemers, zijn lovend over haar geweldige manier van presenteren (wat een talent heeft ze daarvoor) en haar bijdrage aan het seminar. Ik kan Lonneke van harte aanbevelen om op te treden als dagvoorzitter en/of presentator. Daarnaast is het werkelijk een plezier om met Lonneke samen te werken, zij is niet bang om vanuit haar ervaring en kracht advies te geven over bijvoorbeeld de context van een seminar."

Beschikbaarheid en informatie

Lonneke van Dasler

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid