Lonneke van Dasler

Lonneke van Dasler had alles voor elkaar. Toch kwam ze op 27-jarige leeftijd thuis te zitten met een burn-out. Iets wat niemand van haar had verwacht. De periode daarna is zij op zoek gegaan naar wat geluk voor haar betekende. Dat resulteerde uiteindelijk in het schrijven van haar eigen keynote en het opzetten van haar eigen bedrijf. Nu straalt ze op het podium als spreker, trainer en dagvoorzitter.

Keynote / Lezing – ‘Spoedcursus Geluk’

Lonneke van Dasler heeft haar zoektocht naar geluk omgezet in een keynote: ‘Spoedcursus Geluk’. Heb je wel eens een gevoel dat je niet kunt verklaren aan de hand van logisch nadenken, omdat het een onderbuikgevoel is? Het volgen van je gevoel kan je veel opleveren.
Op humoristische wijze geeft ze voorbeelden en handvatten over het aanpakken van stress, balans en (werk)geluk. Ze inspireert, motiveert en stimuleert haar publiek om hun gevoel te volgen en gelukkig te worden of blijven. Door briefing en afstemming past ze haar speech aan op de gelegenheid.

Workshop – ‘12 Principes van verandering’

Herken je dit? Je wilt een verandering in gang zetten en zet samen met jouw medewerkers allerlei doelen en afspraken op papier. Vervolgens merk je dat mensen blijven doen wat ze altijd al deden en dat er niets is veranderd. In de workshop ‘12 Principes van verandering’ gaat Lonneke in op de nieuwste inzichten vanuit de neurowetenschap en psychologie. Tijdens deze workshop geeft ze inzicht in de werking van verandering in ons brein. Dat geeft ons de tools om de volgende verandering makkelijker en leuker te maken. Na deze lezing weet je hoe je:

 • Gedrag verandert vanuit de diepere lagen in het brein
 • Betrokkenheid van mensen kunt vergroten
 • Beïnvloedingstechnieken kunt inzetten
 • Keuzestress kunt voorkomt
 • Samenwerking soepeler kunt laten verlopen
 • Creativiteit kunt verhogen
 • Snel en effectief leert

Lonneke van Dasler als dagvoorzitter

Als je kiest voor Lonneke van Dasler als dagvoorzitter krijg je gegarandeerd veel energie en enthousiasme op jouw bijeenkomst of congres. Buiten dat is Lonneke een vrouwelijke dagvoorzitter met humor en daarmee ook zorgt voor verbinding in de zaal. Op het podium komt ze natuurlijk over en dat geeft een ontspannen sfeer.

Lonneke van Dasler boeken voor een lezing, workshop of als dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 750 74 22

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Lonneke van Dasler SKU UPC Model

Lonneke is een innemende, authentieke en energieke persoonlijkheid. Op het podium komt haar passie tot uiting en ze heeft het talent om neurowetenscha

Feb 26, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Paul Smit Filosoof & Cabaretier 

Lonneke is een innemende, authentieke en energieke persoonlijkheid. Op het podium komt haar passie tot uiting en ze heeft het talent om neurowetenschappelijke inzichten op een heldere en inspirerende wijze uiteen te zetten.


Lonneke heeft bij het actualiteitenseminar de rol van dagvoorzitter op zich genomen. Ook heeft zij een zeer inspirerende keynote speech gegeven met hi

Feb 26, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Vanbreda Risk & Benefits B.V. 

Lonneke heeft bij het actualiteitenseminar de rol van dagvoorzitter op zich genomen. Ook heeft zij een zeer inspirerende keynote speech gegeven met hierin een spoedcursus geluk. Zowel het dagvoorzitterschap als haar keynote speech heeft zij fantastisch gedaan! Wij als organisatie, maar ook de deelnemers, zijn lovend over haar geweldige manier van presenteren (wat een talent heeft ze daarvoor) en haar bijdrage aan het seminar. Ik kan Lonneke van harte aanbevelen om op te treden als dagvoorzitter en/of presentator. Daarnaast is het werkelijk een plezier om met Lonneke samen te werken, zij is niet bang om vanuit haar ervaring en kracht advies te geven over bijvoorbeeld de context van een seminar.


5.0 5.0 2 2 Lonneke is een innemende, authentieke en energieke persoonlijkheid. Op het podium komt haar passie tot uiting en ze heeft het talent om neurowetenschappelijke inzichten op een held Lonneke van Dasler

Gerelateerde sprekers

 • Joyce de Ruiter

  Doordat Joyce steeds weer een stukje van haar gehoor en zicht verliest leeft zij in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Doordat zij zich vooraf in haar publiek verdiept staat jullie verandering altijd centraal in haar verhaal. Het verhaal van Joyce is dusdanig confronterend, persoonlijk en impactvol dat iedereen vanaf de eerste seconde is geboeid en geraakt.

   

 • Thijs Launspach

  Psycholoog Thijs Launspach is expert op het gebied van millennials. Specifieker gezien is zijn expertisegebied de twintigers van nu, de mindset van millennials, dertigersdilemma’s, quarterlifecrisis en generatieverschillen (op de arbeidsmarkt). Hij geeft hierover lezingen en doet hier onderzoek naar. Ook doet hij onderzoek en geeft hij lezingen over omgaan met stress.

   

 • Willem van Boekel

  Willem van Boekel is een ervaren acteur, presentator, trainer en spreker op congressen, symposia en overige bijeenkomsten. Als voormalig presentator van Omdenken beheerst hij alle facetten van het sprekersvak. Hij neemt onderwerpen en mensen uiterst serieus en weet zijn presentatie altijd vrolijk en losjes te houden.