Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kilian Wawoe spreker
Bewaar als favoriet

Kilian Wawoe

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Dr. Kilian Wawoe heeft de werking van bonussen onderzocht en constateerde dat ze niet aanzetten tot meer motivatie of betere prestaties. In zijn lezingen behandelt hij hoe je je personeel wel kunt motiveren. In een nieuw boek en lezing beantwoordt hij de vraag welke lessen we kunnen trekken en welke kansen we kunnen verzilveren na het massale thuiswerken tijdens corona.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Profile Dynamics

Het is prettig samenwerken met Kilian. Hij luistert goed naar de wensen en bereidt dan een goed inhoudelijk, wetenschappelijk onderbouwde en vooral ook aansprekende lezing voor. Zijn presentatie is prettig rustig met een goede balans qua interactiviteit met het publiek.

Kilian Wawoe

Hoe motiveer/beloon je je personeel? Dr. Kilian Wawoe was als personeelsmanager werkzaam bij de ABN-AMRO. Ondanks dat hij deel uit maakte van het systeem verliet hij de bank uit onvrede met de bonuscultuur. Kilian begon de werking van bonussen te onderzoeken en constateerde dat ze niet aanzetten tot meer motivatie of betere prestaties. In zijn lezingen behandelt hij hoe je je personeel wel kunt motiveren.

Lezing – Hybride werken

Nu we zo langzamerhand richting versoepelingen gaan, zijn steeds meer bedrijven bezig met wat daarna komt. Hoe gaat uw organisatie verder in het post-corona tijdperk? Welke lessen neemt u mee en welke permanente impact heeft de coronacrisis op de inrichting van uw organisatie?
Hij schreef er in 2021 ook een boek over: ‘Het corporate brein – samenwerken na corona’.Het is een grondige analyse, die wetenschappelijk is getoetst en praktisch wordt uitgewerkt en de vraag beantwoordt welke lessen we kunnen trekken en welke kansen we kunnen verzilveren na het massale thuiswerken tijdens corona.

Lezing – het Nieuwe Belonen

In zijn boek ‘het Nieuwe Belonen’ vertelt Kilian Wawoe over het belonen van je personeel. Hoe motiveer je je personeel? Meestal worden er in het begin van het jaar doelen gezet, dan wordt er aan het einde van het jaar bekeken of deze doelen behaald zijn. Op basis daarvan wordt een beloning uitgekeerd. Dat is de oude manier van belonen. De oude manier van belonen kan weliswaar leiden tot iets meer extrinsieke motivatie, maar die is lang niet zo sterk als intrinsieke motivatie. Dat is goedkoper te organiseren en leidt tot meer werkplezier.

Lezing – Geld & Geluk

Wist u dat mensen die meer verdienen niet per se gelukkiger zijn? Hoe verhouden geld en geluk zich tot elkaar? Dit zijn vragen die Kilian Wawoe Kan beantwoorden in zijn lezing over Geld & Geluk.

Achtergrond Kilian Wawoe

Dr. Kilian Wawoe (1972) studeerde af in de Human Resources management aan de vakgroep Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht. Hij startte als management trainee bij ABN AMRO. Hij werkte daar in verschillende Senior Human Resources functies in Nederland, België, Monaco en India. Naast zijn werk bij ABN AMRO werkte Wawoe aan een proefschrift over prestatieverbetering bij teams aan de Vrije Universiteit, waarop hij in 2010 promoveerde.

Dr. Kilian Wawoe was als personeelsmanager werkzaam bij de ABN AMRO. Ondanks dat hij deel uit maakte van het systeem verliet hij de bank uit onvrede met de bonuscultuur. Kilian begon de werking van bonussen te onderzoeken en constateerde dat ze niet aanzetten tot meer motivatie of betere prestaties. Een goed gesprek tussen medewerker en leidinggevende is van groter belang. Daarom mogen we wat Kilian betreft de bonussen afschaffen. In zijn boek ‘Bonus’ (2010) vertelt hij over zijn opgedane kennis over bonussen binnen het bankwezen en bracht daarnaast in 2017 het boek ‘Het Nieuwe Belonen’ uit.

Kilian Wawoe is verbonden als parttime docent Human Resources Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf op het gebied van organisatieontwikkeling en is hij een veelgevraagd spreker in de media op het gebied van Human Resources, De Psychologie van de bankencrisis, Geld & Geluk en prestatieverbetering van teams in organisaties.

Wil jij Kilian Wawoe inhuren of boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op met het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Profile Dynamics

Het is prettig samenwerken met Kilian. Hij luistert goed naar de wensen en bereidt dan een goed inhoudelijk, wetenschappelijk onderbouwde en vooral ook aansprekende lezing voor. Zijn presentatie is prettig rustig met een goede balans qua interactiviteit met het publiek.Beschikbaarheid en informatie Kilian Wawoe

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker