Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marc-van-de-Kuilen
Bewaar als favoriet

Marc van de Kuilen

Marc van de Kuilen, van militair naar Paralympiër. Marc deelt zijn bijzondere levensverhaal op inspirerende wijze. Hij spreekt over verschillende onderwerpen als omgaan met tegenslagen, zijn unieke ervaringen en kennis op het gebied van teamwork, en zijn visie op vitaliteit en geluk.

Nostimos Letselschadedeskundigen

"Marc van de Kuilen is een sympathieke en indrukwekkende spreker die in gewone mensentaal mensen weet te raken met zijn verhaal over mentaliteit en doorzettingsvermogen."

Marc van de Kuilen

Een ingrijpend levensverhaal van militair en Paralympiër Marc van de Kuilen (1987). In 2008 liep hij ernstig en blijvend letsel op tijdens een missie in Afghanistan. Door een zogeheten ‘friendly fire’, oftewel vuur van eigen troepen, werden Marc en twee van zijn collega’s geraakt. In tegenstelling tot zijn collega’s overleefde Marc het incident. Marc raakte dusdanig gewond dat zijn beide benen moesten worden geamputeerd.

Tijdens zijn lange revalidatieperiode kwam het besef dat zijn leven er compleet anders uit zou komen te zien. Mede door zijn onuitputbare, positieve energie en veerkracht ontstond een nieuwe droom. Hij wilde met het heren rolstoelbasketbalteam deelnemen aan de Paralympische Spelen. In de zomer van 2016 realiseerde hij dit doel door zich met Nederland voor het eerst in 12 jaar te kwalificeren en deel te nemen aan de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro.

Marc van de Kuilen is vanwege zijn enorme doorzettingsvermogen en positieve levensinstelling een voorbeeld voor velen. Hij beschrijft dit in een van zijn belangrijkste levenslessen: “Slaat ergens een deur dicht? Dan gaat er altijd ergens anders wel weer een deur open!”

Over de lezing van Marc van Kuilen

Marc van de Kuilen is inzetbaar voor het geven van inspirerende presentaties, waarin hij zijn bijzondere levensverhaal deelt. Marc spreekt over verschillende onderwerpen als omgaan met tegenslagen, zijn unieke ervaringen en kennis op het gebied van teamwork, en zijn visie op vitaliteit en geluk. Er is de mogelijkheid om aanvullend op zijn presentatie een fantastische rolstoelbasketbal clinic met Marc te organiseren, waarbij de deelnemers uit hun comfortzone worden gehaald en op een leuke manier geconfronteerd worden met bovenstaande thema’s.

Mogelijke thema’s:

  • Teamwork
  • Omgaan met tegenslagen
  • Vitaliteit
  • Veerkracht
  • Geluk
  • Doelen
  • Dromen

Boek Marc van de Kuilen

Op 12 januari 2018, precies 10 jaar na zijn ongeluk, werd zijn boek ‘Lucky Shot’ gelanceerd. Lucky Shot ontleedt die dramatische nacht en wat erop volgde vanuit de ogen van verschillende personen, waaronder die van de schutter en van zijn collega die hem uit de vuurlinie heeft gesleept. Een bizar verhaal, waar de kracht en de positieve energie van afdruipt. Het is nu mogelijk om zijn presentatie te combineren met het bestellen van zijn boek.

Marc van de Kuilen boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Marc van de Kuilen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid