Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ferry Zandvliet bij deSpreker
Bewaar als favoriet

Ferry Zandvliet

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Samen met nog drie vrienden overleefde Ferry de aanslag op het Bataclan theater in Parijs op 13 november 2015. Er werden 89 mensen doodgeschoten. Een afschuwelijke ervaring die hem juist minder bang en boos maakte en meer uit het leven liet halen. Ferry wil zijn publiek in laten zien dat je altijd keuzes hebt. Pak de regie! Jij bepaalt!

Ferry Zandvliet

Samen met nog drie vrienden overleefde Ferry de aanslag op het Bataclan theater in Parijs op 13 november 2015 waar 89 mensen werden doodgeschoten. Een afschuwelijke ervaring die hem juist minder bang en boos maakte en meer uit het leven liet halen. Ferry besloot lotgenoten te helpen, PTSS-awareness te creëren, actief met de overheid de opvang na terreur te verbeteren en in gesprek te gaan met families van terroristen. Kortom; hij ging verbintenissen aan en besloot de regie over zijn leven terug te pakken. En? Hij werd een gelukkiger mens.

Hij vindt het belangrijk om vandaag de dag een positief tegengeluid te laten horen. Hij denkt dat het zelden zo hard nodig is geweest. De maatschappij verhard (weer) en mensen zijn steeds minder tolerant of dit nu gaat om religie, etnische afkomst of seksuele geaardheid. Wees een wat aardiger voor elkaar. Het is echt niet zo moeilijk. Toch?

Wanneer je kiest voor een presentatie van Ferry dan krijg je een authentiek verhaal, met een lach en een traan. De regie terugpakken over je leven na een heftige gebeurtenis is voor iedereen herkenbaar of dit nu een aanslag betreft of het verlies van een baan, vriendschap of wat dan ook. Je moet geen gradatie hangen aan leed, want met een aanslag win je altijd, daar gaat het niet om. Maar hoe pak je verder? Ferry wil zijn publiek in laten zien dat je altijd keuzes hebt. Pak de regie! Jij bepaalt!

Onderwerpen

  • Loslaten van boosheid
  • Regie terugpakken over je leven (persoonlijk leiderschap)
  • Media en Ethiek
  • Ervaringsdeskundige hulpverlening

Achtergrond

Ferry was een behoorlijk eigenwijze tiener die weinig had met school en alles wat daarbij hoort. Met moeite heeft hij op het laagste niveau de MAVO afgemaakt waarna hij doorstroomde naar het MBO voor een horeca opleiding. Ook deze opleiding haalde hij met de hakken over de sloot. De horeca zat echter wel in zijn bloed en Ferry begon in 2003 met de Hogere Hotelschool.

Na de Hogere Hotelschool werkte Ferry jaren als manager en bedrijfsleider bij verschillende horeca gelegenheden in Rotterdam. Een complexe enkelbreuk met het advies te stoppen met werken in de horeca leidde hem na zijn 30ste naar het vak fysiotherapie. De op het eerste gezicht wat vreemde combinatie horeca en fysiotherapie bleek hem als een jas te passen. De sociale vaardigheden opgedaan tijdens zijn horeca carrière bleken perfect aan te sluiten bij het vak fysiotherapie. Inmiddels geeft Ferry regelmatig lezingen in binnen-  en buitenland voor vele uiteenlopende organisaties.

Interesse in een lezing van Ferry Zandvliet?

Interesse in een lezing over hoe je als mens gelukkiger kunt worden na een grote tegenslag.  Ferry weet als spreker te inspireren en positiviteit uit te stralen. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Ferry Zandvliet

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid