Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Alexandro Reyes Rodrigues
Bewaar als favoriet

Alexandro Reyes Rodrigues

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Alcohol -en cocaïne verslaafd, 8 keer in de gevangenis, schulden, drugshandel, veel schaamte, geen diploma en 100% afgekeurd zijn op de arbeidsmarkt. Hoe keer je dit om en sla je de weg in naar succes? Alexandro deelt zijn indrukwekkende levensverhaal en laat zien wat er gebeurd als je je lot volledig in eigen handen neemt.

Alexandro Reyes Rodrigues

Van draaideurcrimineel tot wereldverbeteraar

Alexandro neemt tijdens zijn lezing zijn publiek mee in een spannend verhaal over zijn tijd in de gevangenis, zijn ontsnapping en alle lessen die hij leerde. Over sociale druk en hoe je dit ook positief kunt inzetten. Over wederkerigheid, de kunst van het geven. En uiteraard over verandering, het geleidelijk aan ombuigen van routines zodat die voor je gaan werken in plaats van tegen je.

Hoe creëer je vanuit een onmogelijke maatschappelijke positie jouw ideale leven? Hoe kom je uit een vicieuze cirkel, neem je verantwoordelijkheid en realiseer je verandering? Het verhaal van Alexandro Reyes Rodrigues zou het script kunnen zijn van een spannende film. Het is uniek en bijzonder leerzaam. Zijn verhaal gaat vooral over lef. Want lef is niet de afwezigheid van angst… het is ondanks angst iets tóch doen. Zijn verhaal laat zien dat je met kleine stappen en wat lef, grote veranderingen kunt realiseren.

Over de lezingen van Alexandro Reyes Rodrigues

 1. Lef: Mindset, Routines doorbreken en Verandering
  Hoe doorbreek je routines? Hoe kun je met kleine concrete stappen en wat lef tot grote veranderingen komen? Hoe neem je leiding over je leven en sla je de in naar succes? In de lezing komt zelfredzaamheid en wendbaarheid nadrukkelijk aan de orde en laat Alexandro zien hoe je vanuit elke positie tot succesvolle veranderingen komt.
 2. Groepsdruk
  Wat is de positieve uitwerking van groepsdruk? Hoe kun je in deze tijd optimaal gebruik maken van de groepsdruk en het in jouw voordeel gebruiken? Hoe omring je jezelf met de juiste personen zodat je onder de gewenste invloed komt te staan? In de lezing van Alexandro belicht hij de kracht van groepsdruk en hoe het hem heeft geholpen in goede en in slechte tijden.
 3. Samenwerking
  Hoe kun je goed samenwerken? En wat maakt dat het geven van aandacht of complimenten wonderen doet?
 4. Verslavingen
  Hoe kan iemand zijn verslavingen de baas zijn? Hoe krijgt iemand de regie weer van zijn leven weer in handen en komt hij tot succesvolle veranderingen? In de Lezing van Alexandro verteld hij hoe hij zelf zijn verslavingen heeft overwonnen door twee krachtige stappen en hoe hij deze twee stappen heeft toegepast.
 5. Zelfredzaamheid
  Wat doe je als je onderaan de maatschappelijke ladder bungelt? Hoe neem je leiding over je leven en sla je de in naar succes? Hoe onderhoud je vruchtbare relaties en bouw je een sterk netwerk op? In de lezing komt zelfredzaamheid nadrukkelijk aan de orde en laat Alexandro zien hoe je vanuit elke positie tot succesvolle veranderingen komt.
 6. De kracht van een doel
  In de lezing vertelt Alexandro hoe krachtig het is om een helder en duidelijk doel te bepalen en hoe jouw omgeving met je mee vormt op het moment dat er sturing word gegeven richting een doel.

Achtergrond Alexandro Reyes Rodrigues

Alex was alcohol- en cocaïne verslaafd, had zijn eigen drugshandel, zat 8 keer in de gevangenis en was 100% afgekeurd op de arbeidsmarkt. Kortom, niet het CV dat je voor ogen hebt als je aan je volwassen leven begint. Op 26-jarige leeftijd begon Alexandro opnieuw, onderaan de ladder, beginnend met een krantenwijk. Stap voor stap bouwde hij zijn leven op. In zijn krantenwijk begon hij met het verkopen van taarten en met het geld dat hij verdiende begon hij een studie. Hij haalde zijn diploma tot onderwijsassistent, werd coach voor jongeren en verslaafden en startte een carrière als keynote spreker.

Alex wist al zijn verslavingen te overwinnen, is auteur van het boek ‘Rijk door een krantenwijk’ en heeft inmiddels een prachtig gezin met 3 dochters.

 Van  Naar
 8x gevangenis  Eigen onderneming
 Eigen drugshandel  Spreker & coach
 Drugsverslaafd  Volledig clean
 100% afgekeurd  100% goedgekeurd
 Strafblad van 10 pagina’s  Gelukkig gezin

Interesse in een lezing van Alexandro Reyes Rodrigues?

Alexandro biedt met zijn lezing een indrukwekkend levensverhaal en een bron van kracht en inspiratie. Wil je meer weten over de beschikbaarheid en de kosten voor zijn lezing? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Alexandro Reyes Rodrigues

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid