Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jaap Bressers
Bewaar als favoriet

Jaap Bressers

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Jaap Bressers is een veelgevraagde, inspirerende en humoristische spreker die passievol spreekt over thema’s als omgaan met verandering, klantgerichtheid en omgaan met tegenslag.

Theresialyseum

"Fantastisch!!!!! Snelle en prettige reacties waardoor we op de korte termijn die we hadden, snel duidelijkheid hadden. Jaap Bressers was spot on, ontzettend knap hoe hij door één intake de spijker zo op de kop wist te slaan en onze medewerkers wist te raken. Zijn verhaal inspireerde ons tot eensgezindheid in een noodzakelijk aanpak. Mensen gingen aan de slag, zetten hun schouders eronder met als resultaat goede dialogen in de middag die mooie aanknopingspunten leverden voor verdere ontwikkeling."

Jaap Bressers

Jaap Bressers heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Maar op zijn 21e verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Hij belandt in een rolstoel. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven.

Hij spreekt met zijn pakkende persoonlijke verhalen over thema’s als klantgerichtheid, omgaan met verandering en duurzaamheid zijn. Hij neemt je mee in verhalen die je bijblijven en waar je ook echt mee aan de slag kan. Een presentatie die je raakt, vermaakt en inspireert! Door zijn persoonlijke verhalen te linken aan uitdagingen in het bedrijfsleven weet Jaap als geen ander het publiek te raken en inspireren om meer uit hun leven en werk te halen. Door net dat kleine beetje anders te doen, kun jij het verschil maken. Voor jezelf en voor de klant.

Onderwerpen waar Jaap Bressers over spreekt

  • Verandering: tegenslagen ombuigen naar succes.
  • Klantgerichtheid: de klant echt zien en verrassen.
  • Duurzaamheid: met een glimlach het verschil maken.
  • Mensgerichte zorg: passie vanuit het zorghart.
  • Leiderschap: hoe geef jij het goede voorbeeld?
  • Motivatie: het benutten van je talenten en je mogelijkheden.

Jaap kijkt graag naar de mogelijkheden om maatwerk te leveren en zo onderwerpen of organisaties op een geheel eigen wijze te belichten.

Geweldige combinatie van online en offline

Jaap Bressers weet je zowel op een podium als via een beeldscherm te raken en te activeren. Zijn presentaties en webinars zijn een mix van humor, inspiratie en motivatie. Op maat gemaakt zodat het voor jou en jouw collega’s ook echt impact heeft.

Geen idee hoe je een webinar organiseert? Of nog niet helemaal duidelijk wat er allemaal mogelijk en handig is? Geen probleem! Jaap en zijn team denken met je mee en ontzorgen je in het hele proces.

Over Jaap Bressers

Jaap Bressers wilt van jongs af aan alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Tot zijn tegenslag. Tegenwoordig treedt hij vooral op voor het bedrijfsleven. Jaap heeft veel meegemaakt, maar vooral ook veel geleerd. Die kennis deelt hij met zijn publiek. Vier jaar lang treedt hij op als Nederlands eerste Sitdown Comedian in bijna alle grote theaters van Nederland en op festivals als Laughing Matters en Lowlands.

Met zijn eerste boek ‘Waar een wiel is, is een weg’ kwam een van zijn dromen uit. Dit boek werd (met meer dan 25.000 verkochte exemplaren) zelfs het best verkochte managementboek van 2015 én 2016. In 2019 kwam zijn boek ‘Pak je Carlos-moment’ uit, een boek met steevast lovende recensies.

Jaap Bressers boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jaap Bressers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid