Frank Rekers
Spreker, trainer en auteur Frank Rekers is een waarde(n)gedreven ondernemer, oud-marinier en Mandela-kenner. Hij spreekt met passie en humor over leiderschap, voorbeeldgedrag en kernwaarden, teamvorming, gastvrijheid en mentaliteit. Hij heeft een bijzondere interesse in Nelson Mandela en de Ubuntu filosofie “Ik ben omdat WIJ zijn”.

Zijn overtuiging is dat succes wordt bepaald door de wijze waarop “leiderschap” wordt uitgedragen, in hoeverre het “WIJ-gevoel” (voor elkaar door het vuur gaan) aanwezig is en de mate waarin “gastvrijheid” wordt ervaren. Deze zijn complementair aan elkaar en komen voort uit zijn ondernemers ervaringen, feit dat hij oud-marinier is en bijzondere interesse in Nelson Mandela en de Ubuntu-filosofie “Ik ben omdat WIJ zijn”.

Wil je een meeslepend verhaal uit de praktijk? Voor je bijeenkomst of evenement?
Over leiderschap en kernwaarden, over teamvorming met het WIJ-gevoel, over de essentie van gastvrijheid en behulpzaamheid. Als oud-marinier en ondernemer neem ik je mee naar de kracht van het Korps Mariniers, hun kernwaarden ‘Verbondenheid, Kracht en Toewijding ‘, die ervoor gezorgd hebben dat we met oud-mariniers, verenigd in de Dutch Marines Rowing Challenge, van Rotterdam naar Londen roeiden. Zonder visie, leiderschap, gastvrijheid (lees ook behulpzaamheid), een hoger en gewaagd doel was deze missie niet gelukt. Een heus succesverhaal! Opgetekend in zijn boek “Van Droom naar Werkelijkheid”.

Mandela 100 jaar
De verbondenheid van de mariniers heeft Frank herkend in de leiderschapsstijl van Nelson Mandela en de Ubuntu-filosofie; zonder kijkers geen filmster, zonder klanten geen ondernemer en zo verder. vanwege de 100ste geboortedag van Mandela dit jaar verzorg ik enkele bijzondere lezingen/workshops met als thema “Maak iedere dag een Mandela dag”.
– Leiderschapslessen Nelson Mandela
– De Ubuntu-filosofie: ik ben om dat WIJ zijn
– Dialoog met de Talking Stick-methode

De sessies van spreker Frank Rekers zijn bewustwordend, leuk, interactief, inspirerend en praktisch. Hij maakt de verbinding tussen het menselijke en zakelijke, weet mensen te raken en verzorgt al jaren lezingen en workshops op events en congressen en voor bedrijven en instellingen. Lezingen en workshops worden afgestemd op de doelgroep en boodschap.

Leiderschap en kernwaarden
Geen doel, geen focus is gelijk aan geen succes. Leiderschap en het hebben van kernwaarden geven richting. Frank geeft antwoord hoe je in de huidige tijd leiderschap toepast en kernwaarden vormgeeft. Zijn ervaringen als ondernemer en bij het Korps Mariniers met de kernwaarden “Verbondenheid, Kracht en Toewijding” wordt ervaren als inspirerend, pakkend en praktisch.

Teamvorming: het WIJ-voel
‘Je bent zo sterk al de zwakste schakel’, ‘Leave nog man behind’ en ‘WIJ boven ik’ zijn de succesfactoren van elk winnend team en te komen tot excellente prestaties. Frank neemt je mee op een bevlogen manier over hoe je het WIJ-gevoel creëert. Deze worden opgeluisterd met ervaringen als marinier, zijn roei-Challenge van Rotterdam naar Londen en als ondernemer.

De essentie van Gastvrijheid
Er is nooit maar dan ook nooit een reden om niet behulpzaam zijn. Hij verzorgt workshops en lezingen met herkenbare, bewustwordende en humoristische voorbeelden die raken. Gastvrijheid gaat om cultuur en een keuze. De sessie is praktisch, doet een beroep op eigen verantwoordelijkheid en onderscheidend vermogen kan per direct worden toegepast. Er is een speciaal programma voor de branche Zorg en Welzijn. Iedereen binnen de zorg en welzijn zou dit genoten moeten hebben.

Persoonlijke missie Frank Rekers
“Het is mijn missie om mensen te raken en prikkelen waardoor men gaat floreren!”

Frank Rekers boeken of inhuren voor een lezing?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field