Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Frank Rekers
Bewaar als favoriet

Frank Rekers

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Frank Rekers is veelzijdig met enkele bijzondere en boeiende expertises. O.a. Gastvrijheid en beleving (zorg). Hij is auteur van het boek “Het Mensisme”, de sleutel tot waardenvolle samenwerkingen en ook spreker over de leiderschapsfilosofie Ubuntu “Ik ben omdat wij zijn”. Bewustwordend, interactief, inspirerend, met humor en praktisch.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Hallux Groep

De spreker Frank Rekers vertelt boeiend en motiverend. We hebben goede tools ontvangen voor 'gastvrijheid'. De aanwezigen waren enthousiast. De samenwerking met DeSpreker.nl verliep ook goed. Dank daarvoor.

Frank Rekers

Frank Rekers is een waarde(n)gedreven ondernemer, oud-marinier en Mandela-kenner. Hij spreekt met passie en humor over leiderschap, voorbeeldgedrag en kernwaarden, teamvorming, gastvrijheid en mentaliteit.

Zijn overtuiging is dat succes wordt bepaald door de wijze waarop leiderschap wordt uitgedragen, in hoeverre het WIJ-gevoel (voor elkaar door het vuur gaan) aanwezig is en de mate waarin gastvrijheid wordt ervaren. Deze zijn complementair aan elkaar en komen voort uit zijn ondernemers ervaringen, feit dat hij oud-marinier is en bijzondere interesse heeft in Nelson Mandela en de Ubuntu-filosofie ‘Ik ben omdat WIJ zijn‘.

Over de lezing van Frank Rekers

Wil je een meeslepend verhaal uit de praktijk? Als oud-marinier en ondernemer neemt Frank je mee naar de kracht van het Korps Mariniers, hun kernwaarden ‘Verbondenheid, Kracht en Toewijding ‘, die ervoor gezorgd hebben dat we met oud-mariniers, verenigd in de Dutch Marines Rowing Challenge, van Rotterdam naar Londen roeiden. Zonder visie, leiderschap, gastvrijheid (lees ook behulpzaamheid), een hoger en gewaagd doel was deze missie niet gelukt. Een heus succesverhaal! Opgetekend in zijn boek “Van Droom naar Werkelijkheid”.

 • Leiderschap en kernwaarden
  Geen doel, geen focus is gelijk aan geen succes. Leiderschap en het hebben van kernwaarden geven richting. Frank geeft antwoord hoe je in de huidige tijd leiderschap toepast en kernwaarden vormgeeft. Zijn ervaringen als ondernemer en bij het Korps Mariniers met de kernwaarden “Verbondenheid, Kracht en Toewijding” wordt ervaren als inspirerend, pakkend en praktisch.
 • Teamvorming: het WIJ-voel
  ‘Je bent zo sterk al de zwakste schakel’, ‘Leave no man behind’ en ‘WIJ boven ik’ zijn de succesfactoren van elk winnend team en te komen tot excellente prestaties. Frank neemt je mee op een bevlogen manier over hoe je het WIJ-gevoel creëert. Deze worden opgeluisterd met ervaringen als marinier, zijn roei-Challenge van Rotterdam naar Londen en als ondernemer.
 • De essentie van Gastvrijheid
  Er is nooit maar dan ook nooit een reden om niet behulpzaam zijn. Hij verzorgt workshops en lezingen met herkenbare, bewustwordende en humoristische voorbeelden die raken. Gastvrijheid gaat om cultuur en een keuze. De sessie is praktisch, doet een beroep op eigen verantwoordelijkheid en onderscheidend vermogen kan per direct worden toegepast. Er is een speciaal programma voor de branche Zorg en Welzijn. Iedereen binnen de zorg en welzijn zou dit genoten moeten hebben.
 • Leiderschapslessen Nelson Mandela
 • De Ubuntu-filosofie: ik ben om dat WIJ zijn
 • Dialoog met de Talking Stick-methode

Achtergrond Frank Rekers

Na zijn mariniersperiode is Frank eigenaar geweest van diverse commerciële bedrijven. Daardoor heeft hij ruime ervaring opgedaan met ondernemen en leiding geven. Hij is nu oprichter bij de 4Human Groep en Talking Stick Instituut. Hier is hijLeiderschaps- en Ondernemerscoach en dialoog expert met specialisaties op gebied van visievorming, veranderkunde, gastvrijheid, loopbaancoaching en samenwerking. Frank begeleidt organisaties, teams en individuen in hun succes en ontwikkeling.

Ik word gedreven om het beste uit mijzelf en uit anderen te halen. Het is een roeping om mensen te laten floreren en om teams en organisaties te raken en in beweging te krijgen. Ik heb gewoonweg een diepere interesse in de mens, in culturen en waarom we zoals we handelen. Ik kan er slecht tegen als men zichzelf beperkt. Daarnaast geloof ik altijd in het goede van de mens, in waarden als verbindende factor en in oplossingen. Zo sta ik ook in het leven te staan en dat maakt wie ik ben’’.

Frank Rekers boeken of inhuren voor een lezing?

De sessies van spreker Frank Rekers zijn bewustwordend, leuk, interactief, inspirerend en praktisch. Hij maakt de verbinding tussen het menselijke en zakelijke, weet mensen te raken en verzorgt al jaren lezingen en workshops op events en congressen en voor bedrijven en instellingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden of een offerte opvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Hallux Groep

De spreker Frank Rekers vertelt boeiend en motiverend. We hebben goede tools ontvangen voor 'gastvrijheid'. De aanwezigen waren enthousiast. De samenwerking met DeSpreker.nl verliep ook goed. Dank daarvoor.Beschikbaarheid en informatie Frank Rekers

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker