Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Walter Faaij despreker lezing
Bewaar als favoriet

Walter Faaij

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Walter Faaij is corporate antropoloog en gespecialiseerd in organisatiecultuur, cultuurverandering, inclusie en MVO. Hij helpt organisaties bij het verankeren van duurzaamheid in het DNA en de bedrijfs- of organisatiecultuur.

Gemeente Amersfoort

"Gastspreker Walter Faaij heeft vanaf het begin aandacht en interesse getoond in onze organisatie om zo maatwerk te leveren voor zijn presentatie. De uitvoering was heel goed, professioneel en betrokken."

Walter Faaij

Walter Faaij is corporate antropoloog, adviseur, onderzoeker, facilitator, spreker en verhalenverteller. Walter is gespecialiseerd in duurzaamheid, organisatiecultuur en cultuurverandering. Hij is oprichter van Green Culture Lab en heeft een aantal maanden onderzoek gedaan op exotisch Groenland, daar onderzocht hij de sociale effecten van klimaatverandering.

Walter houdt zich bezig met bedrijven en organisaties begeleiden bij het verankeren van duurzaamheid in het DNA en de bedrijfs- of organisatiecultuur. Verduurzaming is in essentie een sociaal en een cultuur vraagstuk en heeft te maken met organisatieverandering. Verduurzamen wordt makkelijker als je weet hoe (organisatie)cultuur werkt en hoe je cultuur kunt veranderen.

Onderwerpen lezingen

  • Duurzaamheid
  • Organisatie-/ cultuurverandering
  • (Corporate) antropologie
  • Fuseren, samenwerken, culturele integratie

Achtergrond Walter Faaij

Walter doet als corporate antropoloog cultuuronderzoek in bedrijven en organisaties en begeleidt bij complexe (cultuur)transities, reorganisaties of fusies. Met zijn kennis en expertise vanuit de antropologie en ervaring met veranderen in organisaties met combineert Walter makkelijk theorie met praktijkvoorbeelden. Hij helpt directieteams en MT’s in het ontwikkelen van visie of verbeteren van stroeve samenwerking, is opgeleid tot Deep
Democracy facilitator, en heeft ruime ervaring in het begeleiden van ingewikkelde en moedige stakeholderdialogen binnen en tussen organisaties.

Interesse in een lezing van Walter Faaij of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Curio

"Walter weet met prikkelend vragen in te zoomen op wat cultuur is en benadrukt dat verschillend zijn het gegeven is waar we mee om moeten gaan. Visueel was zijn verhaal prachtig ondersteund. Hij weet een goed tempo te houden, zonder te haasten. Hij raakte de draad van zijn verhaal niet kwijt en maakte er ogenschijnlijk natuurlijk en soepel een rond verhaal van. Walter spreekt een jonger publiek aan. Walter zou nóg meer voorbeelden uit zijn eigen reizen mogen gebruiken om de prachtige denktranten te verstevigen in zijn verhaal."

Gemeente Amsterdam

"Wij hebben het genoegen gehad om Walter Faaij, Antropoloog, in te kunnen huren via despreker.nl. Het contact liep al heel snel en kreeg binnen enkele werkdagen een telefonische afspraak met Walter. Tijdens het telefonisch gesprek klikte het meteen. Ik heb hem mogen ervaren als een openhartig persoonlijkheid, hij wist waar hij het over had en kon in een mum van minuten de vraag van de gemeente Amsterdam omzetten naar concrete doelen en afspraken. Diezelfde avond ontving ik een mooi programma om in te spreken op het werkcongres 'een divers en inclusief Amsterdam'. Tijdens het congres, hoe spannend het ook was voor ons, liet Walter niets merken. Hij oogde stabiel, een oase van rust en kon zijn eigen weg wel vinden. Onze collega's en externe partners zijn zeer tevreden over zijn input en dat vraagt naar meer! Op de vraag of wij Walter nog eens zullen inhuren? Ja! Zeker, daar is geen twijfel over mogelijk. Er komt een vervolg op ons werkcongres en Walter zal als eerste gevraagd worden."

Beschikbaarheid en informatie

Walter Faaij

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1175 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt