Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Norbert Overvelde
Bewaar als favoriet

Norbert Overvelde

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Norbert is een ervaringsdeskundige waar het gaat om team ontwikkeling. Hij bestudeerde in de praktijk de dilemma’s van leiders en leden in teams en leerde hoe gezonde groei mogelijk is als mensen bereid zijn hun potentieel te benutten.

Norbert Overvelde

Hoe ontwikkel je jezelf tot een groepsdynamica specialist? Door het te doen. Norbert is een ervaringsdeskundige waar het gaat om teamontwikkeling. Hij bestudeerde in de praktijk de dilemma’s van leiders en leden in teams en leerde hoe gezonde groei mogelijk is als mensen bereid zijn hun potentieel te benutten. Zijn visie in het kort: – “Samenwerken is werken aan samen”.

Norbert heeft teams geholpen in een breed spectrum van begeleidingsvragen van ongezonde (o.a. machtsmisbruik, integriteitskwesties, verzuim, afschuifculturen, uitsluiting, roddelen, solisme en egoïsme) naar gezonde en vitale teams met nieuwe inzichten  over thema’s als verantwoordelijkheid, moraal, belangen, macht, delen, dialoog, constructief werken en vooral veel goede en juiste energie. Norbert interesseert zich sinds de jaren tachtig voor groepsdynamiek, eerst vanuit zijn rol als medewerker en leidinggevende en later als trainer, coach en opleider. Hij ontwikkelde ook verdiepende leiderschap programma’s en teamcoach programma’s om mensen te steunen in de achterliggende mechanismen.

Onderwerpen

  • Teamontwikkeling (‘Het Geheim van de Groep’)
  • Gezonde teams
  • Feedback, maar dan de kern
  • Leiderschap en lidmaatschap in perspectief
  • Transactionele analyse voor leiders
  • Groepsdilemma’s en dynamica

Norbert Overvelde organiseert ook workshops, waaronder:

Mijn Team Ontwikkelt
Een team ontwikkelt zich in het doorlopen van fasen. Deze fasen kenmerken zich per fase door dilemma’s waar leiders en leden voor komen te staan. De principes van deze fasen en ook de achterliggende kwaliteiten leer je in deze workshop. Je verdiept je op een andere manier dan je gewend bent in hoe je samenwerkt en ziet dit vanuit het perspectief van leiderschap en lidmaatschap. Lees meer…

Norbert Overvelde inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

De lezingen van Norbert Overvelde zijn interactief en worden ook hooggewaardeerd door het praktische nut. De uitgebreide ervaringen van Norbert met teams van onprettige en prettige dynamieken geven tijdens zijn lezingen veel herkenning en inspiratie. Hij laat je meevoelen en meekijken in zijn rol als professioneel begeleider en de dilemma’s die daarbij komen kijken. Hij ‘ondertitelt’ op een ludieke, maar ook serieuze manier zijn werk, waardoor je veel kan leren over hoe teams wel of niet samenwerken.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Norbert Overvelde

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid