Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Workshop Diepere verbinding en soepele samenwerking
Bewaar als favoriet

Workshop Diepere verbinding en soepele samenwerking

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

In een dagprogramma of een meerdaagse onderdompeling komen jullie tot verbinding met elkaar en datgene wat jullie samen aan meerwaarde kunnen bieden. Gelaagde en prikkelende oefeningen.

Workshop Diepere verbinding en soepele samenwerking

We werken vaak intensief langs elkaar heen en noemen dat samenwerken. Maar ‘Samen’ betekent met oog voor elkaars perspectief, in verbinding, met verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke einddoel. Toch gaat samenwerking in de praktijk meestal anders.

Verstoorde samenwerking kan aan allerlei dingen liggen. Herken jij een of meerdere van de onderstaande symptomen van verstoorde samenwerkingen?

 • Meetings die af en toe meer een strijd om ideeën zijn dan het vinden van een oplossing
 • Collega’s lijken hun processen en projecten belangrijker te vinden dan de die van jou.
 • Er wordt meer gepraat dat geluisterd
 • Er is meer oordeel dan actie
 • Men voelt zich aangevallen en /of valt aan
 • Er is sociale wrijving onderhuids, maar schijnharmonie aan de oppervlakte
 • Voortgang boeken voelt als proberen hard te lopen in dikke modder. Verse initiatieven komen al snel in een ‘stroopversnelling ‘terecht.

Ja? Dan is een workshop op maat van Peter Ros en Erik Kuperus de beste keuze voor jullie.

Opzet workshop op maat – Voor een diepere verbinding en soepele samenwerking

Workshopleiders Peter Ros en Erik Kuperus helpen jou en je team op een frisse en veilige manier om tot een productieve samenwerking te komen. Niet alleen maar praten, maar ook bewegen en voelen. Voorbij de cognitie, inclusief het hele weten. Geen geeltjes plakken, maar de essentie aanpakken. Aandacht voor de individu, de groepsdynamiek en het systeem waar men in gevangen lijkt. Het pad naar een werkomgeving met lage sociale frictie en hoge intellectuele wrijving. Plezierig en verbonden.

Iedere groep is anders en heeft andere interventies nodig, vandaar dat we de dagen ontwerpen aan de hand van voorbereidende gesprekken en input waarbij voldoende ruimte is voor wat zich in het moment aandient. We starten bij de bron, nooit bij de symptomen.

Geschikt voor:
 • Directies
 • Managementteams
 • Scale-ups (!)
 • En verder iedereen die graag prettiger en effectiever wil samenwerken

Over Peter Ros

Peter Ros is na jarenlang ondernemen en verschillende directiefuncties uitgegroeid tot een internationaal spreker op het gebied van innovatie, technologie en menselijk gedrag. Hij is gefascineerd door de mogelijkheden van het onbekende en de veiligheid die we als mens nodig hebben om die te kunnen onderzoeken.

In zijn boek ‘Warorde’ beschrijft hij de kracht van creatie, serendipiteit en het combineren van het ongewone. In zijn nieuwste boek ‘Heel je aandacht’ doet hij een diepe duik in wat er met onze aandacht aan het gebeuren is, hoe we die verliezen en laten beïnvloeden en vooral hoe we die kunnen helen. Peter adviseert boardrooms, geeft inspiratie voor strategie en prikkelt met zijn energie en andere manier van kijken tot actie.

Over Erik Kuperus

Erik Kuperus heeft zijn ruime ervaring als improvisatie-cabaretier en dagvoorzitter bij zakelijke bijeenkomsten omgezet in het ontwerpen en laden van bijeenkomsten die echt impact hebben. Hij ontwikkelde het ‘superhelder’ model (van angst naar liefde) en begeleidt teams en individuen met verschillende ontwikkelvragen.

Daarnaast is hij één van de meest concrete systemisch werkers van Nederland. Door familie- en andere opstellingen in te zetten komt er direct zicht op het onzichtbare stuk dat het meeste gedoe veroorzaakt. Door interventies in dit domein te plegen, ontstaat er echte verandering. Want ‘rationele’ oplossingen voor ‘rationele’ problemen zorgen meestal voor meer problemen. Systeemoplossingen zijn eenvoudiger, doeltreffender en vaak ook simpelweg leuker. Erik neemt naast humor ook liefdevolle directheid en meer dan 30 jaar aan ervaringen mee.

Interesse in een workshop van Peter Ros en Erik Kuperus?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 7422.

Bewaar als favoriet

Talen: Nederlands

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Diepere verbinding en soepele samenwerking

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid