Leeft de purpose of visie van jullie organisatie niet of onvoldoende bij jullie medewerkers?

Stephan Ummelen
Bewaar als favoriet

Workshop Story Sessions

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Zoek je een betekenisvolle invulling voor een aanstaande medewerkersbijeenkomst? En wil je medewerkers betreken op basis van wat zij zélf belangrijk vinden? Met ‘Story Sessions’ gaat expert Stephan Ummelen met jouw medewerkers aan de slag om de verhalen die jouw organisatie betekenis geven, naar boven te halen, te delen én te vieren.

Story Sessions

Bijna elke organisatie heeft de moeite gedaan om hun kernwaarden, visie of purpose te bepalen. Toch maken weinig organisaties daarna voldoende ruimte vrij om met hun medewerkers (waar deze stellingen over gaan) stil te staan bij het herkennen van de betekenis ervan in de praktijk. Durf een eerlijk gesprek met medewerkers aan te gaan, en samen op zoek te gaan naar waargebeurde, betekenisvolle verhalen.

Deze vorm van waardenherkenning is niet alleen nuttig, maar ook nog eens heel leuk om te doen. Daarom faciliteert Stephan Ummelen deze waardevolle workshop Story Sessions.

Verloop van een sessie

Het is een interactieve lezing over betekenis en werk. Daarin staan we stil bij waarden en werk, ook hebben we het over de kracht van storytelling & waardenherkenning. Vervolgens zal er een ‘break-out’ plaats vinden, waarin je elkaar verhalen verteld over wanneer je trots was op je werk. Daarna deel & vier je de trotse verhalen uit jouw organisatie. Als afronding zullen we het hebben over hoe je dit vasthoudt.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur en er is geen maximum aan deelnemers.

De workshopleider

Stephan Ummelen is een expert op het gebied van waardengedreven organiseren. Hij inspireert organisaties om de betekenis van waarden, visie, missie- en purpose statements betekenisvol en geloofwaardig te houden. Zijn boodschap: samenwerken gaat over relaties, relaties gaan over vertrouwen en vertrouwen gaat over het delen van waarden.

Interesse in de workshop Story Sessions?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij denken graag met je mee.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Workshop Story Sessions

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid