Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jeannette Welp
Bewaar als favoriet

Jeannette Welp

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Op een interactieve manier verandert Jeanette Welp iedereen van afwachtend publiek in een orkest. Het gevoel van eenheid, vertrouwen en verbinding is voelbaar.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

"Wij hadden een vrij druk, inhoudelijk programma voor huisartsen, specialisten en apothekers. Best enerverend, waardoor het gezamenlijk maken van een muziekstuk op het juiste moment kwam. Het was een aangename verrassing, de deelnemers hadden er lol in, even iets heel anders en lekker ontspannen bezig zijn. Heel mooi om op deze creatieve manier de verbinding en de samenwerking in de zaal te voelen. Jeannette Welp heeft iets heel moois in korte tijd neer kunnen zetten!"

Jeannette Welp – ‘Verbinding!’

Op een frisse en interactieve manier verandert Jeanette Welp iedereen van luisteraar in deelnemer. Van afwachtend publiek in een orkest. Het gevoel van eenheid, vertrouwen en verbinding is voelbaar en de sfeer wordt prettig. Er wordt gelachen én geluisterd. Met deze keynote kan je de eenheid (terug)brengen in een team dat de afgelopen twee jaar met moeite de boel draaiende hebben gehouden.

Communicatie is niet alleen taal. Vanuit onze evolutie speelt muziek een grote rol. Verbondenheid voelen is de basis voor prestatie. Vertrouwen is essentieel, het is de smeerolie binnen teams en organisaties die je niet kunt zien, maar wel voelen. Helaas is muziek gedurende de eeuwen op de achtergrond geraakt en focussen we ons tegenwoordig op taal. Jeannette legt uit en laat voelen dat complete communicatie de basis legt voor zowel werkplezier als resultaat.

‘Samen’: kerst- of nieuwjaarslezing

Speciaal voor het eindejaar stelde Jeannette Welp een vrolijk kerstoptreden samen. Perfect om in te zetten tijdens de jaarlijkse kerstborrel met medewerkers of met relaties. En natuurlijk ook tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in januari. Jeannette gaat gedurende 30-40 minuten met de gasten aan de slag en zorgt op vrolijke wijze voor verbinding. Een aanrader!

Over de keynote ‘Verbinding!’

De interactieve lezing duurt 30 tot 90 minuten en is te boeken voor groepen van 20-1000 personen (voor iedereen een muziekinstrument), maar is ook als energizer (15 minuten) te boeken.

  • Het effect van dopamine en oxytocine
  • Samenwerking en verbinding
  • Het belang van creativiteit

Jeannette kan deze keynote ook online verzorgen. De online keynote ‘De kracht van verbinding’ is een uniek format die je de kracht van verbinding laat ervaren. Bekijk het profiel.

Persoonlijke achtergrond Jeannette Welp

Jeannette Welp studeerde klassieke muziek(fluit) aan het conservatorium te Amsterdam en had een carrière op het podium. Ze wilde het publiek ontroeren met haar spel. Tegenwoordig ontroert de zaal haar met hun muziek. De combinatie musicus/spreker staat garant voor
een mooie muzikale interactieve ervaring, die nog lang doorwerkt in teams en organisaties.

Interesse in een lezing Jeannette Welp of heb je een vraag?

Jeannette is in haar element op het podium en de boodschap is helder; investeer in elkaar en maak verbinding met je collega’s voor meer werkgeluk en minder burn-out. De lezing eindigt met een serie ‘keep the fire burning’- oefeningen die op de werkplek gedaan kunnen worden om verbinding en vertrouwen te blijven voelen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Jeroen Bosch Ziekenhuis

"Jeannette Welp heeft een hele interessante en professionele interactieve presentatie gegeven, waarbij ze zo'n 500 gasten van ons netwerksymposium met elkaar in contact heeft gebracht door middel van muziek. Bovendien vormde deze actieve vorm een welkome afwisseling met de overige presentaties die een meer traditioneel karakter hadden."

Beschikbaarheid en informatie

Jeannette Welp

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid