Jeannette Welp
Jeannette Welp is musicus, begonnen als fluitiste en docent. De laatste jaren spreekt ze over het effect van muziek op het brein. Jeannette kan ervoor zorgen dat het wij-gevoel terugkomt. Ze weet hoe je een goede sfeer kunt creëren en ontstaat. Daarnaast kan zij de gevoelige snaar raken zodat de luisteraars tot hun kern komen.

Jeannette bespreekt in haar interactieve lezing een aantal unieke eigenschappen van muziek en dat ondervindt het publiek aan den lijve; er ontstaat een instant boomwhacker orkest. Het belang van creativiteit, en in dit geval muziek maken, is belangrijk in iedere organisatie. Op het podium is zij dan ook in haar element. Waarom dat precies is wordt duidelijk in deze lezing.

Jeannette Welp is vooral bezig met het belang van creativiteit. Het resultaat van haar bijdrage is dan ook dat het publiek veranderd van afwachtend neutraal in stralend enthousiast. Met een open blik, verbinding ervaren en dat is een positieve bijdrage aan de dag.

Voor Jeannette is muziek maken je openstellen, op elkaar afstemmen, luisteren, concentreren, samenwerken… en genieten!

Onderwerpen waar Jeannette Welp over spreekt
– Het effect van dopamine en oxytocine
– Samenwerking en verbinding
– Het belang van creativiteit

Persoonlijke achtergrond Jeannette Welp
Oorspronkelijk is Jeannette Welp musicus (fluitiste) met een conservatorium opleiding. Daarnaast is zij retailer van een muziekwinkel, en repareert Jeannette blaasinstrumenten. De laatste 6 jaar geeft ze trainingen en workshops met muziek. Vanaf 2015 na TEDx Arnhem is zij zich gaan specialiseren in het geven van lezingen.

Persoonlijke missie
“Het is mijn missie om zoveel mogelijk volwassenen de magie van samen muziek maken te laten ervaren.”

Interesse in een lezing Jeannette Welp of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Jeannette Welp SKU UPC Model

Jeannette Welp heeft een hele interessante en professionele interactieve presentatie gegeven, waarbij ze zo'n 500 gasten van ons netwerksymposium met

May 20, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Jeroen Bosch Ziekenhuis 

Jeannette Welp heeft een hele interessante en professionele interactieve presentatie gegeven, waarbij ze zo'n 500 gasten van ons netwerksymposium met elkaar in contact heeft gebracht door middel van muziek. Bovendien vormde deze actieve vorm een welkome afwisseling met de overige presentaties die een meer traditioneel karakter hadden.


5.0 5.0 1 1 Jeannette Welp heeft een hele interessante en professionele interactieve presentatie gegeven, waarbij ze zo'n 500 gasten van ons netwerksymposium met elkaar in contact heeft gebrac Jeannette Welp

Gerelateerde sprekers

 • Richard de Hoop

  Richard is een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist. Wat ga jij er aan doen om van waarde te blijven en mee te spelen met toekomstmuziek? Richard neemt je graag mee op deze muzikale ontdekkingsreis. Als veelgevraagd professioneel spreker vergelijkt Richard karakters van mensen met instrumenten en samenwerken met het spelen in een orkest.

   

 • Joep Everts

  Een dynamische, interactieve presentatie over de overeenkomsten tussen een orkest en een organisatie. Wat kunnen we hiervan leren, en wat kan ons inspireren? Joep Everts leidt u door de wondere wereld van muziek, een wereld die dichterbij ligt dan u denkt!

   

 • Ir. Coen Jutte

  Coens bijdrage is speels en confronterend tegelijk en gaat over veranderen, persoonlijk leiderschap, groei en onze comfortzone. Coen verwijst steeds met humor, rake observaties en muzikale interventies (oa op piano) naar ons eigen gedrag. Tot groot vermaak van het publiek en tot volle tevredenheid van inmiddels honderden opdrachtgevers.