Op zoek naar een muzikale spreker voor jouw bijeenkomst?

Peter van Kempen
Bewaar als favoriet

Peter van Kempen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Een interactieve sessie boordevol live-muziek, humor en inspirerende verhalen neemt u mee in de wereld van beats, jamsessies, soundchecks en grooves. Van Bach tot Bruno Mars en van Queen tot Lady Gaga krijgen begrippen als samenwerken en leiderschap een nieuwe dimensie.

Zadkine Veiligheidsacademie

"“Hoe krijg je Strategielijnen interessant voor een breed onderwijs publiek? Met de creativiteit, het enthousiasme en de muzikaliteit van niemand minder dan Peter van Kempen! Peter zorgde ervoor dat ons totale Cluster (110 personeelsleden) hun hart en hoofd openden voor elkaar en voor nieuwe ideeën. Hij heeft ons evenement tot een groot succes gemaakt! Een betere start voor de uitrol van onze nieuwe Strategielijnen hadden we niet kunnen wensen. Nogmaals bedankt Peter” Rob Op ten Berg Teamleider / Adjunct-directeur Zadkine Veiligheidsacademie"

Peter van Kempen

Tijdens zijn peptalks, presentaties en workshops laat Peter van Kempen met livemuziek zijn publiek ervaren dat samenwerken in een team veel overeenkomsten heeft met spelen in een band. Iedereen heeft een eigen rol en door goed naar elkaar te luisteren, elkaar te helpen en verschillen productief te maken gaat het grooven. Wat hebben Madonna, 50 Cent en Mozart gemeen? Hoe agile werkt Beyoncé en wat heeft John Bon Jovi met HR-beleid? Hoe klinkt het als je bedrijf gaat grooven en hoe bezorg je je klanten en medewerkers een Lovely Day? Uiteraard passend bij de context en de sector van mijn klanten.”

Een lezing maar dan anders…

Een piano, een muzikant, verhalen, beats en samples vormen de ingrediënten van een luisterrijke, spreadsheet-vrije lezing over meetbare resultaten en merkbare effecten. Als ambassadeur van de muziek vertelt Peter ook verhalen over ondernemen met muziek en deelt hij wetenschappelijke inzichten over de kracht van muziek voor het prestatievermogen van mensen, teams en organisaties.

Verhalen over de groove van Bill Gates, het ondernemerschap van Mick Jagger, diversiteit in teams en de rol van muziek in het leven van Captains of Industry. “Ik ben erg dankbaar dat ik in mijn leven veel heb mogen samenwerken met beslissers die iets met muziekbeleving hebben. Bij Joop van den Ende Theaterproducties, tijdens wereldwijde productreleases voor grote merken en tijdens mijn vele optredens voor ondernemend Nederland. Altijd samen op zoek naar die perfecte groove die in ieder bedrijf het verschil maakt tussen goed en groots. En dat lukt eigenlijk bijna altijd. Muziek is immers een succesformule.”

Onderwerpen die terugkomen tijdens de Groovy Business lezing zijn

 • Samenwerken
 • Soft skills
 • Co-creatie
 • Leiderschap
 • Communicatie
 • Storytelling

Naast een lezing op maat biedt Peter ook workshops, masterclasses en andere presentaties aan. Zoals:

 • Dirigent voor een dag: Neem zelf de dirigeerstok ter hand en ervaar hoe een dirigent het orkest, de muziek, de concertzaal en het publiek met elkaar in verbinding brengt. Samen met een heus strijkorkest ervaart u hoe het is om zelf de Maestro te zijn!
 • Groovy Business: Musici, choreografen en HR managers, ze hebben één gemeenschappelijk doel: het neerzetten van een fantastische show en daarmee hun publiek een onvergetelijke avond bezorgen.
 • Kerstspecial – Een muzikale terug- of vooruitblik met de grootste hits: Queen, Billy Joel, Prince, The Golden Earring, the Rolling Stones en Ed Sheeran, Bruno Mars en Lady Gaga vertellen het verhaal van uw organisatie; hoogtepunten, bijzondere momenten, uitdagingen of een vooruitblik naar een nieuw jaar of een nieuwe periode. Begrippen als samenwerken en leiderschap krijgen een nieuwe dimensie in de hoofden en harten van beslissers, medewerkers en relaties. Peter speelt, zingt, rapt en demonstreert hoe muzikanten kennis delen, krachten bundelen en onderlinge verschillen productief maken.

Klanten komen vaak naar Peter met de volgende vragen

 • Wij zijn op zoek naar nieuwe inzichten op het gebied van samenwerken.
 • Laat ons ons bedrijf/instelling/onderneming zien vanuit een ander perspectief.
 • Zet onze gasten/het publiek ‘aan’ en ‘open’ zodat ze met enthousiasme aan de dag/het event beginnen.
 • Wij zijn op zoek naar een inspirerende en motiverende spreker voor onze dag/vergadering/bijeenkomst.
 • Wij willen een keer iets anders dan een presentatie met Powerpoints en spreadsheets
 • Laat onze medewerkers, klanten of relaties onze missie/boodschap beleven
 • Wij zoeken een leuke en pakkende afsluiting van onze dag/ons evenement waarin de belangrijkste onderwerpen nog een keer voorbij komen.

Met als resultaat dat
Het publiek enthousiast geworden is en vol energie zit. Zij hebben een positieve mindset en hebben nieuwe inzichten en perspectieven, daarbij komt dat ze hebben iets geleerd. Hierdoor zijn gasten geïnspireerd, gemotiveerd en verrast!

Achtergrond

Peter van Kempen heeft gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht en staat sindsdien al meer dan 30 jaar op podia in binnen- en buitenland. Met zijn serieel meesterschap als muzikant, projectleider en ondernemer helpt hij mensen, teams en organisaties bij het realiseren van hun ambities.

Interesse in een bijdrage van Peter van Kempen of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Stichting Baandomein

"“Peter van Kempen heeft bij Baandomein een ochtendsessie voor managers verzorgd. Zijn lezing, omlijst met veel muziek, is zeer goed ontvangen. Peter heeft een zeer prettige manier van presenteren. Hij nam iedereen mee in de wereld van HR in vergelijking met een orkest. Ook in een team speelt iedereen zijn eigen instrument en brengt zijn eigen kleur aan. Peter liet dit op een zeer aanstekelijke manier zien. De hele zaal zat op het puntje van de stoel. En iedereen deed ook enthousiast mee. Na afloop hebben wij zeer veel complimenten over de presentatie van Peter gekregen, daarnaast werd de directe toepasbaarheid op de werkvloer geroemd. Ik kan Peter van Kempen zeer aanbevelen voor het geven van een presentatie of een workshop. Je zult niet teleurgesteld worden.” Ilonka Sinkeldam Directeur Stichting Baandomein"

Beschikbaarheid en informatie

Peter van Kempen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid