Peter van Kempen: Groove, move, improve your business.

Wat hebben Madonna, 50 Cent, en Mozart gemeen? Hoe agile werkt Beyoncé en wat heeft John Bon Jovi met HR-beleid?

Peter combineert ondernemerschap met creativiteit in zijn verschillende rollen als musicus, consultant en spreker. Het samenwerken met verschillende mensen uit verschillende disciplines is de basis voor een Groovy Business. Musici, choreografen en HR managers, ze hebben één gemeenschappelijk doel: het neerzetten van een fantastische show en daarmee hun publiek een onvergetelijke avond bezorgen.

Pianoman Peter van Kempen neemt u tijdens een interactieve show boordevol muziek, humor en inspirerende verhalen mee op reis in de wereld van beats, jamsessies, soundchecks en grooves. Peter speelt piano, keyboards, zingt, rapt, vertelt en demonstreert hoe artiesten, popsterren en muzikanten kennis delen, krachten bundelen en onderlinge verschillen productief maken.

De verbindende kracht van muziek
Hoe klinkt een marketeer? En een manager? Wat doen een dirigent en een productspecialist samen in een band? Hoe klinkt het als je bedrijf gaat grooven en hoe kun je je klanten laten co-creëren? En vooral: hoe bezorg je je klanten, medewerkers en collega’s een goede dag? Met het spelen in een band als metafoor en met muziek van Bach tot Bruno Mars en van Queen tot Lady Gaga krijgen begrippen als leiderschap, samenwerken, vertrouwen en passie een nieuwe dimensie.

Een lezing maar dan anders…
Een piano, een muzikant, verhalen, beats en samples vormen de ingrediënten van de Groovy Business Show. Een luisterrijke, spreadsheet-vrije lezing over meetbare resultaten en merkbare effecten. En met zijn energieke presentatie plaatst Peter zijn boodschap rechtstreeks in de hoofden en de harten van uw gasten.

Onderwerpen die terugkomen tijdens de Groovy Business lezing zijn
– Samenwerken
– Soft skills
– Co-creatie
– Leiderschap
– Communicatie
– Storytelling

Klanten komen vaak naar Peter met de volgende vragen
– Wij zijn op zoek naar nieuwe inzichten op het gebied van samenwerken.
– Laat ons ons bedrijf/instelling/onderneming zien vanuit een ander perspectief.
– Zet onze gasten/het publiek ‘aan’ en ‘open’ zodat ze met enthousiasme aan de dag/het event beginnen.
– Wij zijn op zoek naar een inspirerende en motiverende spreker voor onze dag/vergadering/bijeenkomst.
– Wij willen een keer iets anders dan een presentatie met Powerpoints en spreadsheets
– Laat onze medewerkers, klanten of relaties onze missie/boodschap beleven
– Wij zoeken een leuke en pakkende afsluiting van onze dag/ons evenement waarin de belangrijkste onderwerpen nog een keer voorbij komen.

Met als resultaat dat
Het publiek enthousiast geworden is en vol energie zit. Zij hebben een positieve mindset en hebben nieuwe inzichten en perspectieven, daarbij komt dat ze hebben iets geleerd. Hierdoor zijn gasten geinspireerd, gemotiveerd en verrast!

Persoonlijke achtergrond Peter van Kempen
Peter van Kempen heeft gestudeerd aan het conservatorium in Maastricht en staat sindsdien al meer dan 30 jaar op podia in binnen- en buitenland. Met zijn serieel meesterschap als muzikant, projectleider en ondernemer helpt hij mensen, teams en organisaties bij het realiseren van hun ambities.

Interesse in een bijdrage van Peter van Kempen of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Peter van Kempen SKU UPC Model

“Hoe krijg je Strategielijnen interessant voor een breed onderwijs publiek? Met de creativiteit, het enthousiasme en de muzikaliteit van niemand min

Jan 24, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Zadkine Veiligheidsacademie 

“Hoe krijg je Strategielijnen interessant voor een breed onderwijs publiek? Met de creativiteit, het enthousiasme en de muzikaliteit van niemand minder dan Peter van Kempen! Peter zorgde ervoor dat ons totale Cluster (110 personeelsleden) hun hart en hoofd openden voor elkaar en voor nieuwe ideeën. Hij heeft ons evenement tot een groot succes gemaakt! Een betere start voor de uitrol van onze nieuwe Strategielijnen hadden we niet kunnen wensen. Nogmaals bedankt Peter”

Rob Op ten Berg
Teamleider / Adjunct-directeur Zadkine Veiligheidsacademie


“Peter van Kempen heeft bij Baandomein een ochtendsessie voor managers verzorgd. Zijn lezing, omlijst met veel muziek, is zeer goed ontvangen. Peter

Jan 24, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Stichting Baandomein 

“Peter van Kempen heeft bij Baandomein een ochtendsessie voor managers verzorgd. Zijn lezing, omlijst met veel muziek, is zeer goed ontvangen. Peter heeft een zeer prettige manier van presenteren. Hij nam iedereen mee in de wereld van HR in vergelijking met een orkest. Ook in een team speelt iedereen zijn eigen instrument en brengt zijn eigen kleur aan. Peter liet dit op een zeer aanstekelijke manier zien. De hele zaal zat op het puntje van de stoel. En iedereen deed ook enthousiast mee. Na afloop hebben wij zeer veel complimenten over de presentatie van Peter gekregen, daarnaast werd de directe toepasbaarheid op de werkvloer geroemd. Ik kan Peter van Kempen zeer aanbevelen voor het geven van een presentatie of een workshop. Je zult niet teleurgesteld worden.”

Ilonka Sinkeldam
Directeur Stichting Baandomein


5.0 5.0 2 2 “Hoe krijg je Strategielijnen interessant voor een breed onderwijs publiek? Met de creativiteit, het enthousiasme en de muzikaliteit van niemand minder dan Peter van Kempen! Pete Peter van Kempen