Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Online Keynote De kracht van verbinding Jeannette Welp
Bewaar als favoriet

Online keynote De kracht van verbinding

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Een online en muzikale keynote die je in het hart raakt. Het brengt rust, verwondering, besef van verbinding met jezelf en elkaar. Er gaat een positieve werking vanuit. Vooral veel doen, want doen is de beste manier van denken.

Online keynote De kracht van verbinding

In de online keynote De kracht van verbinding gaat het over het belang van verbinding. Omdat we als mens ervoor zijn gemaakt om met anderen te werken, te leven, te verkeren. Verbinding is wat ons mensen bij elkaar houdt. Dat zit in ons DNA, maar zeker in deze tijden moet daar wel echt aandacht aan besteed worden. En juist dat doet de veelgevraagde spreker Jeannette Welp in deze online masterclass.

Verbinding is voor Jeannette Welp direct gelinkt aan muziek. Daarom ga je er een muzikale leidraad in herkennen. Of zoals een deelnemer zegt: “Van interessante theorie langs interactie en muziek naar verbinding.

Opzet online keynote De kracht van verbinding

Tijdens de online keynote investeren we in verbinding met onszelf én elkaar. Jullie gaan al na tien minuten in groepjes samenwerken in een mooie ‘liberated structure’ om je uit te kunnen spreken en met elkaar in contact te komen in breakoutrooms. Daarna gaan jullie luisteren naar een bijzonder muziekstuk dat duidelijk maakt dat verbinding op allerlei manieren ervaren kan worden. Er worden verhalen verteld en Jeannette zal op haar dwarsfluit spelen om een verhaal te illustreren. Dit alles uiteraard met onderbouwing uit de neurowetenschap. En als afsluiting met impact gaan we een muzikaal spel spelen.

De keynote De kracht van verbinding is fris, uniek en waardevol. Het is een mooie online bijeenkomst om actief te investeren in elkaar om samen verder te komen. Bekijk de video op deze pagina voor een sneak preview van deze bijzondere keynote.

Over Jeannette Welp

Jeannette Welp is een inspirerende spreker van bijzondere klasse die niet alleen veel weet van samenwerken, maar haar publiek het vooral laat ervaren. Jeannette zorgt ervoor dat de energie bij de deelnemers weer gaat stromen. Ze laat daarbij de zaal de laatste inzichten uit de neurowetenschap zelf ervaren. Jeannette Welp weet de nodige humor te combineren met momenten van verstilling. Meer over Jeannette Welp.

Interesse in de Online keynote De kracht van verbinding of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Online keynote De kracht van verbinding

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid