Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Iris Hond
Bewaar als favoriet

Webinar Iris Hond – Muzikaal dialoog

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Iris biedt een indrukwekkende, muzikale online inspiratiesessie voor organisaties. Na een keynote speech, afgewisseld met muzikale optredens, gaat Iris Hond in gesprek over de kracht van het persoonlijke verhaal.

Webinar Iris Hond – Muzikaal dialoog

De kracht van het persoonlijk verhaal

Als concertpianiste deelt én speelt Iris Hond haar persoonlijke verhaal. Of ze haar muzikale verhaal nu ten gehore brengt in het theater, een gevangenis of een daklozen opvang: altijd weer brengen deze concerten open gesprekken op gang die inzichten geven, raken, verbinding creëren en de kracht van kwetsbaarheid laten zien.

Iris biedt een speciale online inspiratiesessie voor bedrijven, managers, leidinggevenden en projectteams. Vanaf de eettafel in haar eigen woonkamer daagt Iris Hond haar virtuele gasten uit. Na haar lezing, afgewisseld met muzikale optredens, gaat ze in gesprek over de kracht van het persoonlijke verhaal en de waarde die het voor jou heeft, in de rol van leidinggevende, wanneer je dit deelt.

Extra optie: een muzikale brief op maat

Iris Hond schrijft muzikale brieven op maat. Samen met bedrijven gaat zij om de tafel om een boodschap, visie of doel om te zetten naar een eigen piano compositie. Door bedrijfsdocumentatie en ratio om te zetten in gevoel en muziek ontstaat er iets bijzonders, met een verfijnde Iris Hond signatuur.

Enkele voorbeelden:

  • een unieke compositie als ode aan de belangrijkste relaties,
  • een muzikale verhalende soundtrack van het jubileumjaar of
  • een krachtig stuk tijdens een productlancering

On– en offline sessie

In een online sessie nodigt Iris iedereen virtueel uit in haar huis, aan de eettafel en in haar muziekkamer. Op een kleinschalig live event maken we een intieme anderhalve meter opstelling om de vleugel.

Livestream faciliteiten

Alle livestreamfaciliteiten die nodig zijn voor een kwalitatief hoogstaande beeldopname worden verzorgd. Uitzenden kan via verschillende platforms, zoals Teams, Google Meets en Zoom.

Over Iris Hond

De succesvolle pianiste Iris Hond verliet op haar 14e haar ouderlijk huis om haar droom na te jagen: concertpianiste worden. In moeilijke omstandigheden – zo leefde Iris een tijd op straat – leerde ze te vertrouwen op zichzelf en de muziek, die haar in staat stelde echte verbinding te maken. Ze slaagde uiteindelijk summa cum laude voor haar opleiding.

Bovendien is Iris een graag geziene gast op televisie: ze was de huispianiste bij ‘De Tiende Van Tijl ’ en bij ‘Jinek’. Ook zat ze regelmatig aan tafel bij DWDD, was ze coach bij het programma ‘SUPERKIDS’ op RTL4 en probeerde ze de liefde te vinden via het tv-programma ‘Iris en de 12 dates’ .

Geïnteresseerd in een webinar door Iris Hond?

Ben je geïnteresseerd in een muzikale dialoog? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons via 072 – 740 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webinar Iris Hond – Muzikaal dialoog

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid