Robin van Galen
Robin van Galen is een succesvolle waterpolocoach van het Nederlandse mannenteam. Robin van Galen behaalde zijn grootste succes tijdens de olympische spelen van 2008. Hier leidde hij het Nederlandse damesteam naar de gouden medaille. In dat jaar werd Robin ook verkozen tot beste Nederlandse coach op de Olympische Spelen en als sportcoach van het jaar. Hij besloot zich in 1988 op het coachen te richten nadat hij op jonge leeftijd een blessure kreeg die zijn ambities als speler vergooide.

Sinds enkele jaren is Robin van Galen ook actief als spreker. Tijdens een presentatie van Robin neemt hij u mee terug naar de Olympische spelen van 2008 in Beijing. In zijn eigen stijl geeft hij het geheim achter zijn succes prijs en geeft hij een samenvatting van alles wat ze daar hebben meegemaakt. Robin geeft u ook inzicht in hoe je ieder mens persoonlijk effectiever kan coachen waardoor er meer rendement gehaald uit teamprestaties.

Over Robin van Galen
Omdat Robin op jonge leeftijd ernstig geblesseerd raakte aan zijn schouder kon hij Olympische roem als speler snel vergeten. Elk nadeel heeft zijn voordeel is een bekende uitspraak die ook voor hem opging. Hij merkte dat hij talent had voor het coachen en training geven. In 1988 begon hij zijn carrière als jeugdtrainer in Rotterdam, niet wetende dat hij twintig jaar later het absolute hoogtepunt uit zijn loopbaan en dat uit de vaderlandse waterpologeschiedenis zou meemaken als coach.

Robin van Galen boeken voor een lezing op uw bijeenkomst?
Neem dan contact op met ons via het contactformulier op deze pagina.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Robin van Galen SKU UPC Model

Robin van Galen is een enthousiaste spreker. Hij neemt het publiek mee in zijn verhaal en maakt een interessante en waardevolle toevoeging aan een eve

Jun 12, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Neopost 

Robin van Galen is een enthousiaste spreker. Hij neemt het publiek mee in zijn verhaal en maakt een interessante en waardevolle toevoeging aan een evenement.


Robin van Galen is een prettig persoon, heeft een goed, inspirerend en praktisch verhaal en kan goed connecten met diverse doelgroepen.

Jun 12, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Bakerstreet 

Robin van Galen is een prettig persoon, heeft een goed, inspirerend en praktisch verhaal en kan goed connecten met diverse doelgroepen.


5.0 5.0 2 2 Robin van Galen is een enthousiaste spreker. Hij neemt het publiek mee in zijn verhaal en maakt een interessante en waardevolle toevoeging aan een evenement. Robin van Galen