Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marc Lammers
Bewaar als favoriet

Marc Lammers

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Als ex-bondscoach van de gouden hockeydames trekt Marc parallellen tussen topsport en het bedrijfsleven. Marc Lammers deelt in zijn presentaties zijn visie op onderwerpen als coaching, innovatie, leiderschap, samenwerking en het verleggen van grenzen.

Marc Lammers

Als ex-bondscoach van de gouden hockeydames trekt Marc parallellen tussen topsport en het bedrijfsleven: hoe onderscheid ik mij (in lastige tijden)?  De omstandigheden tijdens de Olympische Spelen in Beijng (2008) waren heftig: hitte, smogvorming en een luchtvochtigheid van boven de 90%. Volgens menigeen een regelrechte crisis: hoe kan je in Godsnaam presteren in dit belachelijke sportklimaat? Marc dacht anders, Marc zag kansen. Juist onder deze loodzware omstandigheden kon zijn team zich onderscheiden: door het gebruik van (onder andere) ijsbaden, koelvesten, zuurstofmaskers en infusen maakte Marc van de crisis een kans.

Marc Lammers deelt in zijn presentaties vol overgave zijn visie op onderwerpen als coaching, innovatie, leiderschap, samenwerking en het verleggen van grenzen. Op vernieuwende en interactieve wijze vertaalt hij praktijkvoorbeelden naar concrete bedrijfssituatie, dit ondersteund door aansprekende videofragmenten en levendige anekdotes.

Onderwerpen

  • De Moderne Coach – Stilstand is achteruitgang. Blijf ontwikkelen en innoveren om de concurrentie vóór te blijven. Hoe creëer ik een performanceklimaat?
  • Winnen doe je op je sterke punten – Het gaat niet alleen om het scoren van doelpunten, maar ook om de weg ernaartoe. Hoe motiveer ik mijn mensen 5% méér dan de concurrentie? Hoe maak ik het verschil door hen telkens een stapje voor te zijn?
  • Waar een crisis is, is een kans – Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gehad. Waarom wachten op betere tijden als je die zelf kan creëren?

Achtergrond

Marc Lammers was de bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Hij stond aan de leiding van het team dat de zilveren medaille won op de Olympische Spelen van 2004 in Athene en de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. Na de Olympische Spelen in Beijing stopte Lammers als bondscoach. Als speler speelde hij vijf interlands voor het Nederlandse herenhockeyteam. Lammers speelde 16 jaar in de Nederlandse Hoofdklasse, bij de clubs Oranje Zwart en Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch.

Na enkele jaren als coach van verschillende jeugdteams werd Lammers eind jaren 90 de assistent van Tom van ’t Hek bij het Nederlandse dameshockeyteam. Een paar maanden voor de Women’s Field Hockey World Cup 1998 gespeeld in Utrecht, werd Lammers benoemd als coach van het Spaanse nationale dameshockeyteam, waarmee hij vierde werd op de Olympische Spelen van 2000 in Sydney, Australië.

In 2012 werd Marc bondscoach van het Belgische herenhockeyteam, waarmee hij in 2013 tot de tweede plaats op het EK hockey en de vijfde plaats op het WK reikte.

Interesse in een lezing of training van Marc Lammers?

Marc’s presentaties zijn altijd betrokken, levendig en emotioneel. Door middel van beeld en geluid zorgt Marc dat hij uw publiek bereikt. De onderwerpen komen uit de praktijk en zijn steeds actueel.

Neem bij interesse vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Marc Lammers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid