Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Foppe de Haan 2
Bewaar als favoriet

Foppe de Haan

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

Tijdens zijn presentatie neemt voetbalcoach Foppe de Haan je mee in de waarden die in zijn werkwijze hoog in het vaandel staan: samenwerking, prestatiegericht bezig zijn en teambuilding.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Foppe de Haan

Wanneer Foppe de Haan spreekt is iedereen muisstil. Met zijn verhalen over zijn werkzaamheden als voetbalcoach voor SC Heerenveen, Jong Oranje en Ajax Cape Town weet hij iedereen te boeien. Ontwapenend, nuchter, relativerend en met een vleugje Friese humor vertelt Foppe de Haan zijn visie over samenwerken, teambuilding, presteren en motivatie.

De kracht van zijn verhaal schuilt in de ‘no nonsense’-aanpak, de herkenbaarheid en de eigenzinnige en humoristische waarop Foppe een stukje van zichzelf laat zien waar toeschouwers nog geen kennis van hebben.

Over Foppe de Haan

De als onderwijzer begonnen voetbaltrainer Foppe de Haan kreeg landelijke bekendheid als langstzittende trainer bij SC Heerenveen, waar hij zeer succesvol was en samen met voorzitter Riemer van der Velde de club wist uit te bouwen tot een subtopper in de Eredivisie.

Ook als coach van Jong Oranje schreef hij geschiedenis door in 2006 het Europees kampioenschap te winnen. Nadat De Haan te kennen had gegeven te zullen stoppen als trainer kroop het bloed toch waar het niet gaan kan en tekende hij een eenjarig contract bij Ajax Cape Town, waar hij uiteindelijk twee jaar verbleef.

Dat De Haan een bijzondere carrière had en altijd is gegaan voor verbetering en plezier in het voetbalspel blijkt ook wel uit zijn vier weken durende bondscoachschap van het eiland Tuvalu.

Maar Foppe werd pas echt tot nationale knuffelbeer omgedoopt toen hij zijn emoties niet in bedwang kon houden tijdens een persconferentie als interim-coach voor SC Heerenveen in 2015 en nu hij in 2017 als adviseur van bondscoach Sarina Wiegman ook nog eens met het Nederlands vrouwenvoetbalelftal Europees kampioen in ons eigen land is geworden, kan deze trainer coach toch écht niet meer stuk.

Interesse in een lezing/presentatie van Foppe de Haan of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Foppe de Haan

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker