Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Scheidsrechter Allard Lindhout
Bewaar als favoriet

Allard Lindhout

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Allard Lindhout is talentvol scheidsrechter in de Eredivisie. Een inspirerend en interactief verhaal naar wens gericht op onderwerpen als communicatie, leiderschap, presteren onder druk en samenwerken. Voor docenten kan Allard een vergelijking maken tussen de scheidsrechter op het veld en de rol van de leerkracht in de klas.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Muis

Allard is echt een leuke, spontane spreker waar wij als team met veel plezier en interactie tijdens de presentatie naar hebben geluisterd. Allard heeft op een humoristische manier onze nieuwe samenwerking als bedrijf gecombineerd met zijn ervaringen uit het vak. Zo zie je maar dat uiteindelijk in welk beroep nu ook samenwerking, communicatie en eerlijkheid het belangrijkst zijn.

Allard Lindhout

Allard Lindhout is de jongste voetbalscheidsrechter in de hoogste groep arbiters in de Eredivisie. Wat ooit voor Allard begon als droom, is nu werkelijkheid geworden en nog altijd is zijn ster rijzende. Hij leidt wedstrijden van alle clubs in de Eredivisie, waaronder Ajax, Feyenoord en PSV. Inmiddels is Allard ook in de Europa League en zelfs de Champions League actief.

Als spreker houdt Allard zich bezig met het geven van lezingen op het gebied van leiderschap, communicatie, omgaan met weerstand en kritiek. Zelfspot en charisma blijken Allard zijn sterkste kanten. Zijn lezing zal je gegarandeerd lang bijblijven. Hij zoekt de interactie op met zijn publiek aan de hand van prachtige beelden en geluid voor een optimale beleving. Na zijn lezingen weet je hoe het is om als een scheidsrechter onder druk beslissingen te nemen. Allard neemt je mee met een wedstrijd als scheidsrechter in de Eredivisie, Europa League of Champions League.

Onderwerpen van de lezingen van Allard Lindhout

Allard maakt zijn presentaties op maat afhankelijk van het onderwerp waar de opdrachtgever het meeste aandacht aan wilt besteden.

– Leiderschap
– Communicatie
– Omgaan met weerstand
– Presteren onder druk
– Samenwerking
– Teamwork
– Keuzes maken

Lezing voor onderwijs: de scheidsrechter voor de klas

De kleedkamer versus het klaslokaal, het stadion of het schoolplein. De docenten en de scheidsrechters: het kind en zijn ‘wedstrijd’. Er zijn behoorlijk veel gelijkenissen te trekken tussen de scheidsrechter op het veld en de rol van de leerkracht in de klas. Het gaat in beide rollen om het omzetten van macht naar gezag. Het respect wat jij als leerkracht geeft, mag je terugverwachten van je leerlingen. Maar dat werkt lang niet altijd. Hoe beïnvloed je het eigen klassenmanagement om het optimale rendement uit de leerling te halen? Het is de kunst om in moeilijke situaties zelf het juiste gedrag te laten zien!

Workshop: ‘Klassenmanagement in het Onderwijs’

De profielschets van de ‘ideale leerkracht’ wordt steeds meer uitgebreid. Wat moet een leerkracht in deze huidige tijd allemaal kunnen? Er wordt steeds meer verwacht van leerkrachten. Lastige ouders, grote en pittige klassen met een enorme diversiteit aan gedrag: en jij moet het allemaal voor elkaar zien te boksen.

Aan de hand van activerende werkvormen reikt Allard Lindhout je tools aan die je morgen al kunt toepassen in de klas:

  • Hoe beïnvloed je het klassenmanagement met optimaal gebruik van je attitude?
  • Waar moet je op letten bij het maken van een optimale klassenopstelling?
  • Hoe ga je om met de weerstand die jij als leerkracht ondervindt van storend gedrag?
  • Als een ouder je onder druk zet in een oudergesprek, hoe reageer je dan?

Achtergrond Allard Lindhout

Allard is actief in het onderwijs. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan als leraar basisonderwijs en later als docent op de Pedagogische Academie (PABO), is hij nu actief in het begeleiden van kinderen met een autistisch spectrum en ondersteunt hij leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs.

Allard begon op zijn 12e met het fluiten van voetbalwedstrijden. Hij heeft inmiddels een schat aan ervaring in het leiden van Vaderlands beste voetballers. Elke week geeft hij leiding aan het spel waar heel Nederland op zondagavond 19:00 naar kijkt. Daarnaast zitten er ook nog eens 50.000 kritische toeschouwers op de tribunes, dus dan moet je wel stevig in je schoenen staan. Een inspirerend en interactief verhaal!

Wil jij Allard Lindhout boeken als spreker?

Allard Lindhout boeken als spreker voor een lezing die u niet snel zult vergeten.? Neem vrijblijvend contact op met het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Muis

Allard is echt een leuke, spontane spreker waar wij als team met veel plezier en interactie tijdens de presentatie naar hebben geluisterd. Allard heeft op een humoristische manier onze nieuwe samenwerking als bedrijf gecombineerd met zijn ervaringen uit het vak. Zo zie je maar dat uiteindelijk in welk beroep nu ook samenwerking, communicatie en eerlijkheid het belangrijkst zijn.Beschikbaarheid en informatie Allard Lindhout

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker