Op zoek naar een boeiende en veelzijdige spreker?

Scheidsrechter Allard Lindhout
Bewaar als favoriet

Allard Lindhout

Allard Lindhout is talentvol scheidsrechter in de Eredivisie. Een inspirerend en interactief verhaal naar wens gericht op onderwerpen als communicatie, leiderschap, presteren onder druk en samenwerken. Voor docenten kan Allard een vergelijking maken tussen de scheidsrechter op het veld en de rol van de leerkracht in de klas.

Het Baken Almere

"Hele plezierige ervaring in het contact vooraf, maar ook tijdens en na de lezing. Goed verhaal, legde goed het verband met het onderwijs, interactief, goede ondersteuning van het verhaal door middel van beeldmateriaal en energiek. deSpreker.nl was een snelle, professionele, meedenkende en plezierige ervaring."

Allard Lindhout

Allard Lindhout is voetbalscheidsrechter in de Eredivisie en in de internationale competities. Wat ooit voor Allard begon als droom, is nu werkelijkheid geworden en nog altijd is zijn ster rijzende. Hij leidt wedstrijden in de Eredivisie, Europa league en Champions league. Allard heeft naast zijn passie voor voetbal ook echte liefde voor het onderwijs. Hij begeleidt nu ook kinderen met autisme en ondersteunt leerlingen uit het basis- en voortgezet onderwijs. Ook stond hij 10 jaar voor groep 8 en was docent op Pedagogische Academie (PABO).

Als spreker houdt Allard zich bezig met het geven van lezingen op het gebied van leiderschap, communicatie, omgaan met weerstand en kritiek. Zelfspot en charisma blijken Allard zijn sterkste kanten. Een lezing of workshop met Lindhout staat garant voor interactie, een hoge leeropbrengst, humor en hernieuwde energie! Juist ook leuk voor de niet- voetballiefhebber.

Onderwerpen van de lezingen van Allard Lindhout

Allard maakt zijn presentaties op maat afhankelijk van het onderwerp waar de opdrachtgever het meeste aandacht aan wilt besteden.

– Leiderschap
– Communicatie
– Omgaan met weerstand
– Presteren onder druk
– Samenwerking
– Teamwork
– Keuzes maken

Lezing voor onderwijs: ‘De scheidsrechter voor de klas’

De kleedkamer versus het klaslokaal, het stadion of het schoolplein. De docenten en de scheidsrechters: het kind en zijn ‘wedstrijd’. Er zijn behoorlijk veel gelijkenissen te trekken tussen de scheidsrechter op het veld en de rol van de leerkracht in de klas. Het gaat in beide rollen om het omzetten van macht naar gezag. Het respect wat jij als leerkracht geeft, mag je terugverwachten van je leerlingen. Maar dat werkt lang niet altijd. Hoe beïnvloed je het eigen klassenmanagement om het optimale rendement uit de leerling te halen? Het is de kunst om in moeilijke situaties zelf het juiste gedrag te laten zien!

Workshop: ‘Klassenmanagement in het Onderwijs’

De profielschets van de ‘ideale leerkracht’ wordt steeds meer uitgebreid. Wat moet een leerkracht in deze huidige tijd allemaal kunnen? Er wordt steeds meer verwacht van leerkrachten. Lastige ouders, grote en pittige klassen met een enorme diversiteit aan gedrag: en jij moet het allemaal voor elkaar zien te boksen.

Workshop motivatie: ‘#WATDOEJIJ voor onderwijsprofessionals’

De profielschets van de ‘ideale leerkracht’ wordt steeds meer uitgebreid. Motivatie speelt hierin een hele belangrijke rol. Allard Lindhout neemt je aan de hand van diverse interactieve werkvormen mee in de vergelijking tussen de leider op het veld en in de klas. In ‘#WATDOEJIJ’ laat Allard jullie ervaren wat het is om lastige beslissingen te nemen, hoe om te gaan met de sterke en verschillende persoonlijkheden in uw klas en wat u zelf kunt doen om eigenaarschap van de leerling te doen groeien.

In deze workshop:
– Gaat de leerkracht op zoek naar wat hem écht motiveert
– Ontwerpt de leerkracht een plan van aanpak hoe de motivatie in zijn of haar klas vergroot kan worden.
– Wordt er als team gebouwd aan (her)nieuw(d)(e) motivatie binnen uw team

Werkvormen: groepsdiscussies, stellingen, rollenspellen, duo’s en oudergesprekken

Achtergrond Allard Lindhout

Allard is actief in het onderwijs. Na jarenlang voor de klas te hebben gestaan als leraar basisonderwijs en later als docent op de Pedagogische Academie (PABO), is hij nu actief in het begeleiden van kinderen met een autistisch spectrum en ondersteunt hij leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs.

Allard begon op zijn 12e met het fluiten van voetbalwedstrijden. Hij heeft inmiddels een schat aan ervaring in het leiden van Vaderlands beste voetballers. Elke week geeft hij leiding aan het spel waar heel Nederland op zondagavond 19:00 naar kijkt. Daarnaast zitten er ook nog eens 50.000 kritische toeschouwers op de tribunes, dus dan moet je wel stevig in je schoenen staan. Een inspirerend en interactief verhaal!

Wil jij Allard Lindhout boeken als spreker?

Allard Lindhout boeken als spreker voor een lezing die u niet snel zult vergeten.? Neem vrijblijvend contact op met het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Nederlandse Rode Kruis

"De ervaring was goed, snelle reacties en fijn contact. Allard nam ruim de tijd op de ochtend zelf, hij was op tijd aanwezig en de voorbereiding verliep ook prima. De reacties van de deelnemers op de lezing van Allard waren goed, het paste bij de doelgroep en het was erg verrassend. Ongeveer 90% van de doelgroep had niets met voetbal, maar was zeer betrokken door de bevlogen manier van presenteren en herkenbare situaties uit de praktijk."

OBS de Kameleon

"De vergelijking van wat er op het veld gebeurt met wat er in een klas gebeurt, is kristalhelder gemaakt. De interactieve werkvormen zorgen voor afwisseling. Mijn team vond het een inspirerend verhaal!"

Beroepsopleiding Advocaten

"Zeer leuke en interactieve presentatie! Goede en leuke spreker."

Michelin

"Unieke inkijk in het vak en veel raakvlakken met de business. De lezing van Allard was zeer interactief en aansprekend. De unieke inkijk in het vak en goede anekdotes maken dit een zeer aansprekend verhaal."

Penta college

"Topochtend: interactief, gevat en leerzaam. Allard weet de toehoorders al vrij snel te betrekken bij zijn verhaal. De discussies die de verschillende situaties geven leidt hij goed en er is ruimte voor ieder zijn interpretatie. De link die hij legt met de situaties die je als scheidsrechter treft op het veld, zijn herkenbaar voor iedereen met een leidinggevende positie, of dat nu een docent of teamleider is. Het zet je aan het denken of jouw rol in die situaties."

Beschikbaarheid en informatie

Allard Lindhout

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid