Allard Lindhout

Allard Lindhout is de jongste voetbalscheidsrechter in de hoogste groep arbiters in de Eredivisie. Wat ooit voor Allard begon als droom, is nu werkelijkheid geworden en nog altijd is zijn ster rijzende. Hij leidt wedstrijden van alle clubs in de Eredivisie, waaronder Ajax, Feyenoord en PSV. Inmiddels is Allard ook in de Europa League en zelfs de Champions League actief.

Allard begon op zijn 12e met het fluiten van voetbalwedstrijden. Hij heeft inmiddels een schat aan ervaring in het leiden van Vaderlands beste voetballers. Elke week geeft hij leiding aan het spel waar heel Nederland op zondagavond 19:00 naar kijkt. Daarnaast zitten er ook nog eens 50.000 kritische toeschouwers op de tribunes, dus dan moet je wel stevig in je schoenen staan. Een inspirerend en interactief verhaal!

Lezingen Allard Lindhout

In de kern houdt Allard zich bezig met het geven van trainingen en lezingen op het gebied van leiderschap, communicatie, omgaan met weerstand en kritiek. Hierbij zoekt hij de interactie op met zijn publiek aan de hand van prachtige beelden en geluid voor een optimale beleving. Na zijn lezingen weet je hoe het is om als een scheidsrechter onder druk beslissingen te nemen. Allard neemt je mee met een wedstrijd als scheidsrechter in de Eredivisie, Europa League of Champions League.

Wil jij Allard Lindhout boeken als spreker?

Allard Lindhout boeken als spreker? Neem vrijblijvend contact op met het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina. Je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field