Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Op haar fraaie debuut-cd Entre Dos Mundos brengt ze in zelfgeschreven teksten en composities haar verlies en verdriet tot uiting, maar klinken ook liefde, herwonnen levenskracht en hoop door. Deze Nederlandse ‘flamenca’ beschikt niet over een typische flamencostem, maar imponeert met haar heldere manier van zingen. Van tijd tot tijd maakt ze kleine uitstapjes richting jazz en ook klinkt in een nummer het Engels als voertaal.
Espanje Magazine

Sprekers Digitalisering Onderwijs

HomeSprekers/Onderwijs/Digitalisering Onderwijs

Ook in het onderwijs komen veel trends voorbij, zoals bijvoorbeeld digitaal onderwijs. Laat onze sprekers en trainers je inspireren over digitalisering onderwijs.

12 Sprekers gevonden

Dimitri van Dillen Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Ros Bekijken
Bewaar als favoriet
Gino Camp Bekijken
Bewaar als favoriet
Miriam Boer Bekijken
Bewaar als favoriet
Dirk Megens meneer Megens Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Hans Hoornstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Dieter-Mockelmann Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over digitalisering onderwijs

De trends en ontwikkelingen in het onderwijs zijn erg belangrijk. Hoe blijf je op de hoogte en hoe pak je het aan? Willen jullie meer weten over de digitalisering van het onderwijs? Maak dan kennis met onze sprekers. Er zijn verschillende sprekers die over digitalisering in het onderwijs lezingen en trainingen geven. Goed om te weten! Onze sprekers en trainers maken hun lezing over Boek een lezing of een workshop over digitalisering onderwijs op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.