Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Maarten had de moeilijke taak om na een cabaretier het publiek weer te laten focussen maar dat is hem goed gelukt! Maarten is een bevlogen spreker die een meerwaarde heeft met zijn kennis voor praktijkopleiders, mbo-opleidingen, bureau werk en stage, stagebegeleiders en zelfs voor mij.
Gilde Opleidingen

Sprekers Digitalisering Onderwijs

HomeSprekers/Onderwijs/Digitalisering Onderwijs

Ook in het onderwijs komen veel trends voorbij, zoals bijvoorbeeld digitaal onderwijs. Laat onze sprekers en trainers je inspireren over digitalisering onderwijs.

12 Sprekers gevonden

Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Miriam Boer Bekijken
Bewaar als favoriet
Gino Camp Bekijken
Bewaar als favoriet
Dirk Megens meneer Megens Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Dieter-Mockelmann Bekijken
Bewaar als favoriet
Hans Hoornstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Christian Kromme Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over digitalisering onderwijs

De trends en ontwikkelingen in het onderwijs zijn erg belangrijk. Hoe blijf je op de hoogte en hoe pak je het aan? Willen jullie meer weten over de digitalisering van het onderwijs? Maak dan kennis met onze sprekers. Er zijn verschillende sprekers die over digitalisering in het onderwijs lezingen en trainingen geven. Goed om te weten! Onze sprekers en trainers maken hun lezing over Boek een lezing of een workshop over digitalisering onderwijs op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.